Reshopper, som de siger i Jylland.

Jeg har vundet noget. Jeg er sikker på, at det betyder held. 2013 bliver sådan et år, hvor jeg vinder alting og får gaver hver dag. Aftale!
Det jeg har vundet er et års medlemsskab til www.sjovforborn.dk og det er fint fint! Men det fede er, hvor jeg vandt det.
Nogen delte noget med mig via facebook, og det er jo sådan alt godt kommer til en, nu om dage. Sådan fandt jeg app’en Reshopper, der på trods af sit internationale navn, er en dansk opfindelse. Fire fædre, der gerne ville sælge og købe brugte ting til børn, lokalt.
Og amen til det! Jeg orker ikke alt det porto og efterhånden er det jo heller ikke til at opdrive et ordentligt posthus nogen steder.
Med den her app, kan du se hvad der er til salg i dit område. Og du kan selv oprette annoncer meget nemt og komme af med dit overskudslager.

Jeg oprettede f.eks en annonce i går, på et gammelt defekt legekomfur som jeg ville forære væk. Og en time senere var der en dame fra Søborg, som kommer og henter det på torsdag.
Og jeg købte for 150 kr. brugt Molo til Agnes (tre bluser! God pris!) som sælgeren da lige kom forbi med, for hun bor under en km fra mig og skulle alligevel ud at gå med barnevognen!
I love it!

20121231-112717.jpg
Søg på Reshopper i app store. Den er gratis.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret og tagget , , . Bogmærk permalinket.

5 Responses to Reshopper, som de siger i Jylland.

 1. Anne Lotte skriver:

  Genialt koncept, jeg mangler bare nogle flere i Odenseområdet, så bliver det rigtig cool 😀

 2. Anette skriver:

  Hej Julie,
  Vil bare lige skrive, at når man ikke kan huske url’en og derfor googler “Jules rules” kommer man til den gamle side – nok derfor så mange går den vej via linket 😉
  Hilsen Anette

 3. Feministen skriver:

  Simpelthen så fed en app – TAK!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.