Rigdom kom til mig!

Inspireret af andre med held ud i det kinesiske overtrosområde, har jeg erhvervet mig en vinkekat. Så nu vinker den, omgivet af andre katte der er henholdsvis arvestykker, souvenirs og gaver. Har noget med katte.

Men er der nogen der ved, om der evt. er feng shui regler for, hvor katten skal stå, for at vinke flest muligt kontanter ind i hjemmet? Kan det betyde cashflow direkte ud af vinduet, hvis man placerer den helt forkert?

Et andet problem er, at der følger sådan nogle små røde skrift-sedler med, som man skal fæstne på den vinkende pote. Men hvordan?? Og hvordan ved man, hvad der står på dem? Tænk nu, hvis der sidder en fjollet kineser med en ondskabsfuld sans for humor dérude et sted og har skrevet ting som “mindre sjov og ballade” eller “ingen nattesøvn” eller “mere reklamepost til hjemmet” på de der sedler? Jeg ved jo ikke, hvilken en af dem, der står velstand velstand velstand på?? Kan godt være de rige har mange bekymringer, men det har de fattige æddermæme også!

Så nu prøver jeg mig frem. Så må vi se, hvad der sker…

vinkekat 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Responses to Rigdom kom til mig!

 1. Sarah skriver:

  Nu synes jeg jo, at de der vinkekatte er noget af det mest uhyggelige på denne jord, og kunne aldrig drømme om at lukke sådan ind i mit hjem (lige meget i hvordan den så var placeret).
  Når det er slået fast, er mit forslag at du bare selv skriver nogle (evt. røde) sedler og taper dem fast til vinkeren. Så får du det præcis, som du gerne vil have det, og endda på dansk!
  KH

 2. Cool Cat. Skaffer den hvad man behøver, blot ved at være af porcelæn, malet med plastikguld og række hånden op? I’ve got to get me one of those…
  Forslag til sedler
  “Hamburger og pommes fritter kom ind mmmm….”
  “Fred i mellemøsten”
  “En kold cola og et blow job” (Colaen behøver ikke være ret kold!)
  Arh… Hård dag på jobbet… Jeg er vist overtræt (og plat?), men held og lykke med katten!

 3. julie skriver:

  Hedder det rent teknisk også et blowjob, hvis man er en kvinde? Eller skal jeg til at ønske ting på ham den andens vegne?? Bare rolig – det er ikke malet porcelæn, men plast hele vejen igennem.
  Og Sarah, jeg forstår dig godt. Den er lidt bizar. Men tænk nu, hvis den virker? Nede i min yndlings vanløse biks har de en stående lige ved kasseapperatet og det går da vist rigtig godt for dem!

 4. Anne skriver:

  Jeg kender ikke feng shui reglerne for vinkekatte, men jeg tør vædde med at der ER regler. Jeg læste på et tidspunkt sammen med en fyr som var indædt feng shui dyrker (fyr + feng shiu… JA, han var bøsse!), og som konstant flyttede om og rettede ind og gjorde ved. Og fik indtryk af, at der faktisk ikke var noget som helst, som ikke skulle være på en særlig måde i forhold til et særligt element i forhold til verdenshjørnerne i forhold til hvilket tidspunkt på døgnet man var født og i hvilket dyreår.
  Men jeg tror katten virker der hvor du sætter den, for sådan er katte. Og jeg ville også bare skrive sedler på dansk.

 5. julie skriver:

  Den virker! Jeg har fået dagpenge midt i måneden! Lidt mere end jeg havde regnet med! Nu er mit minus mindre!!

 6. Lone skriver:

  jeg tror de der katte virker bedst på dem der fandt på at der var held knyttet til dem 😉 Jeg kan ikke rigtigt finde ud af om jeg synes de er så grimme at de er nuser eller om de bare er grimme

 7. @Julie: Rent teknisk synes jeg ordet blowjob egentlig dækker det utrolig dårligt, da det intet med pusteri har at gøre. Om det hedder det samme forkerte for mænd og kvinder tror jeg afhænger af hvem man spørger, men der er vel ingen piger der drømmer om at blive ‘pustet op’? Den anden del af dit spørgsmål, om du skal ønske dig ting til ham i den katte-gori (ok plat) kan jo kombineres med dine overvejelser om bryllups-kolde mænd.
  Mener at snakken under Hvis og hvis… og Dream on… handlede lidt om hvordan man fik lænket ham i ringene, om en kold skulder, diskussion eller andet virker… Tjah, hvis han ellers er mod tanken om at blive for fastlåst, sat, i hus, med børn og husdyr, kan det være han alligevel komme til at holde af vinke-missen, hvis den også kommer ham tilgode (plattere) 😀 Og at det etablerede, satte liv kommer til at virke ganske sprudlende, overraskende og knap så sat.
  Pøj pøj med sedlerne…
  “En vielsesring”
  “En tid hos en massør”
  “Huset for mig selv en weekend med veninderne”
  PS. Hvis man så skriver skostørrelse, fabrikat og forhandler på sedlerne en gang i mellem, kan det jo være at katten løber ud og henter dem en dag?

 8. julia skriver:

  først og fremmest! Sådan en kat er nødvendig. har jeg opdaget: Lige gyldigt, hvor klam den ser ud. og måske står der: mere chili på pizzaen, eller flere fodvorter. Lige meget hvad, så er jeg overbevist nu. og lad mig lige vide om den virker ikke! aner forresten ikke hvor den skal stå, men uden for rækkevidde af ivrige babyhænder må være fordelagtigt. KH og god weekend

 9. Christine skriver:

  Jeg har den lille kat med bolden også!! Har også noget med katte og lige præcis den var en af min første :o))

 10. Camilla skriver:

  Ha – sådan en har jeg også i butikkens vindue. Vi kalder den “børnelokker” for hver dag er der mindst 10 unger den skal hen og vinke til den. Den larmer bare som fuldvoksent bornholmerur.

 11. Tina skriver:

  Hvor får man fat i dem… er i desperat nød efter lidt rigdom….suk.
  Tina.

 12. Takashimaya skriver:

  Er ikke helt stærk i feng shui, men nu er det sådan, at kæresten har bragt ikke mindre end 7 (S Y V ! ! !) pengetræsplanter til matriklen, og så viste det sig heldigvis, at de ifølge feng shui skal stå i soveværelset (hvor man ikke ser dem) (er ikke så vild med planter og tror i øvrigt heller ikke på det)
  Soveværelset ligger fremme og til venstre i forhold til hoveddøren i min lejlighed. Og sådan skal din kat nok også placeres i forhold til hoveddøren

 13. julie skriver:

  Fremme og til venstre – tjek! (virker det for ham med de pengetræer, for sådan et har jeg også… det står ved siden af katten pt.)

 14. Sanne skriver:

  Hmm, jeg har faktisk læst lidt Feng Shui og blev ret overrasket over at vi åbenbart overholder stort set alle reglerne i vores hus, der også en ualm go’ stemning, så måske er det forklaringen. Jeg kender ikke vinkekatte, men må skynde mig ud og investere i en! 🙂 Det eneste jeg kan huske om penge i Feng Shui, er at man skal huske at lukke wc-låget (ikke kun brættet og det er jo svært nok for NOGEN at huske) i, for ellers “flyder pengene ud af huset” – det kan du jo prøve også. 🙂

 15. Sigrun skriver:

  Hey! Jeg har været i Japan og der fik jeg at vide at katten som vinker med højre hånd er den som er for rigdom og katten som vinker med venstre er for dine rigtige gode venner

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.