Royal nær-døds oplevelse

Ha, jeg har helt glemt at skrive at jeg sq næsten fældede Kronprinsesse Mary med min cykel i dag!!!

Jeg havde jo super travlt med at komme hjem fra arbejde, på min cykel, i dag. Vi skulle jo som bekendt videre til koncert og man vil trods alt også gerne lige nå hjem og kysse lidt på dem derhjemme. Jeg ville også gerne nå hjem og tage nogle panodiler, for jeg tror sq jeg har fået det der fugleinfluenza. Jeg snotter meget i hvert fald og lyder som en gammel høne når jeg hoster.

Nå, men så inde ved Kongens Nytorv suser jeg lige over et fodgængerfelt for gult lys, og vel ovre ser jeg så en rød varevogn, som holder halvvejs oppe på fortovet. Foran Magasin. Jeg ser godt at sidedøren er åben og at et dameben iført langskaftet, højhælet sort støvle er på vej ud, så jeg trækker trods alt ind til siden. Selv om de har parkeret på mit territorie kan man jo godt give dem en fair chance.

Netop i det jeg ræser forbi, træder damen med de sorte støvler helt ud af bilen, kigger på mig, og siger "Okaaay" med australsk accent. Og jeg tænker; "hey! Det var sq da…??!!??" Og er jo så ræset videre.

Overvejer et splitsekund at bremse for at tjekke, for det kan da ikke have været hende? Hvad laver hun i sådan en grim rød varevogn, og den havde oven i købet en kano på taget?? Og hvorfor holder hun bare foran Magasin og stiger ud på den der helt helt jordiske måde, iført Prada og fake leopardpels? (Ja, jeg nåede selvfølgelig at genkende Prada, selv om jeg kørte stærkt. Jeg er jo ikke blind.) Men har hun ikke lige født? Skulle hun i Magasin efter bleer? Og hvad lavede den kano på taget af den bil? Havde hun bare lige fået et lift eller hvad? There's something rotten in the state of Denmark, det er da bare helt for sure!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Royal nær-døds oplevelse

 1. tine skriver:

  hun er da gået undercover og har brug for “almindelig dagligdags levemåde”.Du ved ligesom når vi andre skal nå at handle OG ro i kanoen…(hvis man altså roer i en kanoooooo…Okayyy??
  God dag, Håber ikke du er begyndt at få fjer p.g.a fugleinfluenzaen.
  knus fra tine

 2. Sanne skriver:

  Mon ikke de bare har sat en stand in ind i hendes sted, så vi alle skal tro at hun er overmenneskelig, kan gå fra sin nyfødte, jordnær, kano-elskende og i stand til at shoppe i du nord??? Jo something is rotten!!

 3. Carina skriver:

  Hmm jeg er ret sikker på at hun overhalede mig i krone 101 igår. Men det var jo også en helt anden sag, med privatchaufør.
  Hun er da ikke helt mennekelig (eller bare kongelig) når hun har overskud til en shoppetur så kort efter fødslen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.