Rystende

Kl. er kun 11.06 og der er allerede sket flere jord-skælvende ting.

For det første, var folk åbenbart vilde efter at se mig i en lyserød 80´er buks og det gav paranormal aktivitet ovre på BØRNeBØGER.nu i går. Tak for det. Håber I syntes, de klædte mig.

For det andet, er min mor kommet på facebook. Min mor. Er. På facebook. Jeg kan godt se nu, at jeg har levet i en naiv og lyserød verden, hvor den slags aldrig kunne ske og hvor slik kommer ud af ørerne på mus. Og det værste er, at jeg er selv ude om det. Det var mig, der sendte min tween på ferie derovre. Og hun har jo været på facebook siden for evigt. Så klart, hun skulle lokke sin mormor med. Men jeg har besluttet at tage det som det kommer. Så må hun vænne sig til alle de morsomme videoer og bandeordene og billeder af min aftensmad.

For det tredje, delte en af mine sjoveste facebookvenner den her video med mig. Og jeg ler så tårerne springer. Især over den del med den hvide idiot. Det er SÅ meget katte, dét der.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

One Response to Rystende

  1. Ha ha Julie – du skal ikke være så bekymret over din mor på Facebook – altså min far på 82 år er på Facebook – og han har en fest. Han kan heldigvis ikke helt finde ud af det med at komme med kommentarer, men han følger med i “livets gang i lidenlund” – det er god mental-træning. KH Gitte

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.