stil tjek

Hvis du vil se et  billede af mig i lyserøde 80´er bukser, så skal du følge det her link.

Det værste der kan ske er, at du bliver blind for evigt.

Det bedste er, at du kan få at vide, hvordan du kommer til at fiske krabber i din eget komfortable hjem, uden at forlade sofaen.

Og senere i dag skal jeg ud til AB med et kastanietræ. Ja, for den give away har hun vundet. Helt uofficielt. Mest fordi jeg regner med at kunne tvinge hende til at være min ven FOR EVIGT hvis hun får et af mine træer. Hvis du kan huske den historie? Men også fordi hun har en have med pladsen til sådan et træ. Dér kan det få lov at stå i årevis og fortælle sin historie om sindssyge byboer og deres følelsesmæssige tilknytning til indsamlede kastanier.

Og jeg tager min mand med derud. Uha. Så skal han møde en anden blogger. Og blive venner med hendes mand. Og se vores børn lege. Og være en del af det her univers. En grænse er overskredet. Det er, hvad træer gør ved verden, folk! Det er derfor de er så elskelige!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to stil tjek

  1. Trine Kok skriver:

    loove loooove love!

  2. Pingback: Et træ for dit evige venskab? Deal! « Fra hovede til pen

  3. Maria J skriver:

    Det er lige præcis det, træer gør. Træer er dejlige, og dem som sørger for, at deres frø bliver til nye træer, burde hædres på behørig vis 🙂 Du varmer mit hjerte, kære Julie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.