Søndag

Vågnede op til sms fra caro og alberte, som ville vide, om vi ville med i zoo. Det ville vi sådan set godt. Har jo det årskort liggende. Det blev en god tur, hvor Klara kun var en lillebitte smule sur, ind i mellem. Dagens bedste kommentarer var som følger:

Klara, i en imponeret tone, i det vi passerer Frederiksberg Have; "hvem bor der inde, mor?" – ja, jeg synes også det var en stor have, at have.

En dame i pels, peger på pingvinerne og siger; "se, der er også ænder!" – godt så, bybo! Kom igen!

Da vi kom hjem så vi Alice I Eventyrland og spiste chokoladekage. Vi forstår at hygge igennem.

I morgen skal jeg til to jobsamtaler, så dem skal jeg forberede i aften. I må gerne krydse fingre og alt det der, men det nytter jo ikke noget alligevel. Jeg får sikkert aldrig noget job.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

13 Responses to Søndag

 1. Sanne skriver:

  That’s the spirit – mange jobs bliver givet til folk der stormer ind i lokalet og bare oser af “fatter ikke jeg kom, I giver mig jo ikke det her job alligevel” :o)

 2. Peter skriver:

  Og hvorfor pokker skulle de så inviterer dig til samtale – For at fylde tiden ud? Gå ud og læg dem ned.

 3. kriss skriver:

  Øv, vi var også i Zoo – hvorfor mødte vi jer ikke? var der fra 12.20 til 14 ca – men der var i måske smuttet hjem igen.
  knus

 4. Suzy Q skriver:

  Videnskabelige undersøgelser viser nu, at det IKKE nytter noget at have negative forventninger. Af mystiske årsager opleves skuffelsen derved endnu dybere. Det stod selv i mit Ill.Vid. her sidst.
  Sæføli får du job 🙂

 5. Julie skriver:

  Jaja, I har ret. Jeg lægger dem ned. Er bare så træt af at gå til samtaler. Forkælet problem, I know. Kriss – vi var i zoo samtidig! Sært jeg ikke så jer.

 6. Maria Brandt skriver:

  Håber dine jobsamtaler gik godt 🙂
  Det er flot i sig selv at blive kaldt til samtale. Selvom man er kompetent, så var der måske bare lige en, der var minimalt mere kompetent, som fik jobbet.
  Hvad er du uddannet som, og hvad er det for nogle typer af job, du søger?

 7. tine skriver:

  Blow them away Julie 🙂

 8. Carina skriver:

  Hep-hep-hep sidder her og hepper, mest af alt på at du får et job, men også på et indlæg fra dig der fortæller om din samtale-travle-dag

 9. Grith skriver:

  Hallo Julie, jeg kan mærke at du faktisk bliver tilbudt begge de jobs du skal til samtale på i morgen, så er dit luksusproblem hvilket et af dem du helst vil have:-)?:-) Go get´em girl! Bare fyr den af, vær dig selv, vær tjekket, vær cool;-) Ta´de jobs, straight on!

 10. Kirsten skriver:

  Held og lykke..
  Kommer det ikke til dig, lå jeg vågen den meste af natten og udtænkte en plan. – Den er genial. Kan desværre ikke fortælle mere om det i dette forum 🙂 -Har ikke fået patent på den endnu jo..
  Knus Kirsten

 11. Julie skriver:

  Til Maria – jeg er uddannet bibliotekar, og jeg søger bibliotekarjobs. Fortrinsvis i børnebiblioteker, men ellers alt hvad der er. Næsten.

 12. Rikke skriver:

  Jeg synes, du skal ha’ tjansen ovre på Sundby. Ud fra den totalt selviske bagtanke, at min søn snart skal til at bruge det og jeg er sikker på at du kan højne kvaliteten derovre 🙂

 13. Julie skriver:

  Kære Rikke – jeg tror ikke der er nogen ledig tjans på sundby. Og kbh´s kommune har ansættelsesstop. Men du har ret – det ville være ideelt på mange områder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.