Så´der julefrokost

Så blev det den tid på året. Lønningsdag. Julefrokost. Jeg har taget pailletterne under armen og en hel pose med neglelak med, og så må vi se, hvad jeg kan nå at udrette med det inden kl. 18.

Forhåbentlig nok til at jeg kan gennemføre en quiz på paratviden og en omgang squaredans med caller og livemusik, uden at dø.

Men ellers skal jeg på arbejde i morgen, og det er Store Æbleskive Bagedag, og det bliver SÅ hyggeligt.

For fem år siden var jeg højgravid med Agnes. Og blev stoppet i en spritrazzia, og på trods af den gigadontiske mave, bad de mig blæse i et rør. Virkelig? Sagde jeg. Med den skeptiske bibliotekarbrille helt nede på næsetippen og det lidt trætte blik henover. Hvis de stopper mig i aften, kan de ikke se forskel på dengang og nu. Så måske troede de dengang, at jeg bare var endnu en tyk alkoholiker. Bittert.

På søndag tager vi til julemarked i Roskilde. Der er et iPad cover med en ræv og mit navn på det. Ulla!

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Så´der julefrokost

 1. ulla skriver:

  Det er der nemlig!
  Rigtig god aften. Er sikker på du vinder den quiz:-)

  • Thejulesrules skriver:

   Det gør jeg så nok ikke, for jeg skal vist egentlig være dommer. Du ved, de vælger de klogeste (og de mest ædru) til den slags…
   Hvordan genkender jeg dig på søndag? På ræven? Men du må ikke sælge den før jeg har set den!!

   • ulla skriver:

    Jeg holder den tilbage, indtil du har set, rørt og besluttet:-) Altså, jeg er jo hende den smukke hrmm..ej. Vores stand kommer du til ved, at gå lige ud, lige når du kommer ind. Jeg står sammen med Line som laver de vildste blomster hårbøjler..vi/standen er ret farverige, så du skal nok finde os:-)
    Glæder mig til at hilse på dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.