Ultimativ selvudlevering på blog

Kan man, eller kan man ikke, linke til salgsopstillingen på ens lejlighed? Er det for meget, for tæt på?

Hvad vil folk ikke tænke, hvis de ser min sofa (kristoffers sofa!!!) som kattene (mine) har flænset… Vil alle miste respekten for mig (hvis de havde den)? Vil folk tænke, aii, pfui, hun er da bare for klammo, tænk at hun har kunne leve et liv med sådan en sofa, og så det stakkels uskyldige barn hun har, som skal vokse op i sådan et usselt hjem, med en forreven sofa!!

Men det er jo derfor vi flytter. Fordi sofaen er grim. Vi satser på at lade den stå. Nogen vil mene, at det er den dyre løsning – køb dog bare en ny sofa, ikk?? Men vi vælger så at flytte til en anden bydel for at slippe for den.

Til gengæld synes jeg, mit køkken ser helt hyggeligt ud. Og soveværelset.

Men det er jo med adresse på… vil alle psykopaterne så komme anstigende? Efter at have luret på mig, online i over 3 år, vil de nu endelig slå til! SÅ kan man mærke, at nettet er fuldt at ustabile belurer-typer. Måske begynder der at ankomme en masse bizzare effekter bestilt til mig gennem kupon-nyt. Er det ikke den slags psykopater gør? Eller onanerer i ens opgang? (haha, den sætning skal jeg nok få mange google hits på…)

På den anden side, hvis alle ser adressen, så ved I også hvor I skal sende gaverne og blomsterne og smykkerne hen til min 30 års fødselsdag, som jo er lige om lidt! Det kan vi da godt aftale.

Nå, kommentarstorm tak. Kan man, eller kan man ikke? Og I skal ikke sige at man kan, bare fordi I er nysgerrige. I skal være ærlige og kloge!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

21 Kommentarer til Ultimativ selvudlevering på blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.