Ultimativ selvudlevering på blog

Kan man, eller kan man ikke, linke til salgsopstillingen på ens lejlighed? Er det for meget, for tæt på?

Hvad vil folk ikke tænke, hvis de ser min sofa (kristoffers sofa!!!) som kattene (mine) har flænset… Vil alle miste respekten for mig (hvis de havde den)? Vil folk tænke, aii, pfui, hun er da bare for klammo, tænk at hun har kunne leve et liv med sådan en sofa, og så det stakkels uskyldige barn hun har, som skal vokse op i sådan et usselt hjem, med en forreven sofa!!

Men det er jo derfor vi flytter. Fordi sofaen er grim. Vi satser på at lade den stå. Nogen vil mene, at det er den dyre løsning – køb dog bare en ny sofa, ikk?? Men vi vælger så at flytte til en anden bydel for at slippe for den.

Til gengæld synes jeg, mit køkken ser helt hyggeligt ud. Og soveværelset.

Men det er jo med adresse på… vil alle psykopaterne så komme anstigende? Efter at have luret på mig, online i over 3 år, vil de nu endelig slå til! SÅ kan man mærke, at nettet er fuldt at ustabile belurer-typer. Måske begynder der at ankomme en masse bizzare effekter bestilt til mig gennem kupon-nyt. Er det ikke den slags psykopater gør? Eller onanerer i ens opgang? (haha, den sætning skal jeg nok få mange google hits på…)

På den anden side, hvis alle ser adressen, så ved I også hvor I skal sende gaverne og blomsterne og smykkerne hen til min 30 års fødselsdag, som jo er lige om lidt! Det kan vi da godt aftale.

Nå, kommentarstorm tak. Kan man, eller kan man ikke? Og I skal ikke sige at man kan, bare fordi I er nysgerrige. I skal være ærlige og kloge!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

21 Responses to Ultimativ selvudlevering på blog

 1. Rie skriver:

  Hey Julie. Jeg har engang linket til en side fyldt med billeder af min lejlighed. Den var så også lige blevet sat i stand. Og der stod ingen adresse og…okay kan ikke sammenlignes, men altså du har også linket til dit nye hus jo. Med adresse. Ikk’? Sååååh…gør det. Nej, æhm jo, gør det. Nej lad være hvis du er usikker. Gør det. Årh mand, jeg er ikke klog jo.

 2. Sara skriver:

  gør det, gør det, gør det…men det er nu kun fordi jeg er spændt på at se hvordan sådan én Julie ser ud.

 3. Sanne skriver:

  Hmm du har jo sådan set allerede meddelt hvor du flytter TIL – så er problemet med at oplyse hvor du flytter FRA vel ikke så stort??? Men jeg skal indrømme at jeg ikke havde gjort det – ej heller det første! Ikke Så meget fordi der er psykopater på spring, nok bare mere fordi sådan er jeg :o) Desuden kan jeg jo være ligeglad for jeg har fundet den ;o)

 4. Julie skriver:

  Altså, nu er jeg jo ikke selv med på billederne, sara…

 5. Astrid skriver:

  Jeg selv er skide nysgerrig for at se din sofa og alt det andet, men jeg ville ikke offentliggøre din adresse, hvis jeg var dig. Det bliver for tæt på, og jeg kunne hurtigt blive paranoid… Men hvis du ikke offentliggør den, kunne du jo lave en konkurrence! Man kunne gætte sig frem til din lejlighed ved at søge boligsiden.dk igennem for 4. sals små lejligheder i København og komme med et bud på hvis der er din 🙂

 6. Julie skriver:

  Men hvad skulle premien så være? At jeg alligevel gik public??

 7. Astrid skriver:

  Din MJ samling!

 8. Jens skriver:

  Du er jo ikke så hemmelig, vel ?
  Hvis man laver en google på dit efternavn som stod i en artikel, så er det forbavsende få der findes.. Jeg fandt dig på oplysningen uden problemos så de hardcore Julie A. fans der findes, de skal nok finde dig alligevel :o)
  ..og hvis der nu er en der lige onanerer i din opgang – så er det ikke mig !.. ikke i din ;o) (aj, det var for weirdo at skrive ! )

 9. M skriver:

  Kan du ikke gemme salgsopstillingen og så først ligge den på nettet når du ER flyttet? Så slipper du for at skulle tænke på mænd i din opgang, der gør sager som man får rygmarvsbetændelse af!
  -Og vi andre får set din sofa!

 10. ma_ya skriver:

  Hej Julie!
  Hvorvidt det er klogt eller ej, tør jeg ikke spå om, men jeg er enig med Jens… Du er ikke spor af hemmelig! Dit navn kender os der har har fulgt dig fra ND ihvertfald, og det kombineret med krak giver din adresse, og den kombineret med din ejendomsmægler, som man med logisk tænkning kan gætte sig frem til, giver din salgsopstilling 🙂
  Og ja, skrækkelig sofa, men den har, som så meget andet, alligevel en charme!!
  Det jeg altid har nydt ved at følge dig, er at du er så ærlig og oprigtig, og man ikke på noget tidspunkt har været i tvivl om, at der findes en vaske ægte Julie, Stoffer og Klara, en lejlighed med grimme sofaer osv. Det eneste den salgopstilling gør af forskel, er at vi får billeder på. Og for mig var det egentlig ingen forskel, for der er jo ikke noget ved din lejlighed, vi ikke vidste i forvejen!
  Tillyke med dit nye hjem!
  – – Maya

 11. Frederikke skriver:

  Jeg er rød hamrende nysgerrig. Sådan er det bare – så lad os se. Hvad selvudleveringen angår er jeg bare ikke den rette at spørge, for jeg udleverer hvad som helst 😉

 12. Sanne skriver:

  Jeg er ret vild med at katten er med i salgsopstillingen, da jeg solgte min gamle lejlighed lykkedes det min kat at komme med på samtlige billeder i salgsopstillingen – måske vil han bare gerne være kendt?!?! Jeg tror jeg har haft samme sofa serie engang, bare i beige agtigt stof – jeg syede nogle betræk… men jeg havde jo heller ikke en friværdi som din dengang :o) Køb nye sofaer og giv de gamle til røde kors eller noget.

 13. kriss skriver:

  Hmm, jeg kan ikke finde en skid, og jeg kender endda din adresse OG dit efternavn uden at skulle lede efter det. Gi os så det link!!!

 14. Kirsten skriver:

  Hvordan gør du Sanne.. Den er da ikke at finde på boligsiden. ØV.. Og ja Julie, når vi nu ved, hvor du flytter hen, er det da ikke spor anderledes at vide, hvor du flytter fra. Ikke spor.. I hvert fald kun en lille smule 🙂

 15. maria skriver:

  Hvis jeg bare må nøjes med at være ærlig og ikke klog, så lad os dog se den klammo, forrevne sofa, som den lille, kære, uskyldige Klara skulle sidde i 😉

 16. ma_ya skriver:

  Haha! Har llige nærstuderet de der snur rundt billeder… Beundrer ikke kun den måde katten har fået sig sneget ind på, faktisk er jeg mere imponeret af, at Luella’en har klaret det også!

 17. Pernille skriver:

  Men Julie.. Du HAR jo allerede vist os hvor du flytter HEN 🙂
  Knus
  Pernille

 18. Mille skriver:

  Jeg aner ikke hvad du hedder til efternavn eller hvor du flytter hen, for så meget følger jeg ikke med. Men jeg er SÅ nysgerrig efter at se den klammo sofa, for den kan umuligt være værre end dem jeg har (som kattene tror er kradsebrætter!)
  😉

 19. Sanne skriver:

  Jo den er på boligsiden… der ligger to i samme opgang og der er 1000 kroner til forskel i prisen – et hint: Julies stue er IKKE grøn, men det er den anden. Julies lejlighed er den dyreste af de to. Søg kun kbh S, lejlighed, 1750-1800 kr. Så skulle den komme blandt ret få andre :o)

 20. Julie skriver:

  Alle ved da vel at jeg bor på 4. sal? Har jeg ikke skrevet det ofte nok??

 21. Rikke skriver:

  Julie, det er allerede muligt at finde ud af hvor du bor. Jeg ved det eksempelvis. Du har nemlig skrevet så tilpas meget om dit ‘nærområde’ som tilfældigvis også er mit ‘nærområde’, så jeg skulle lige se om vi var naboer. Det er vi så ikke. Send mig en mail og jeg skal fortælle dig, hvor du bor – hvis du skulle ha’ glemt det en eller anden fredag aften i besoffen tilstand 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.