Så er det snart fødselsdags tid!

Og det falder jo meget belejligt sammen med Dr. Oetker´s Miss Cupcake 2011 konkurrence, så derfor sidder jeg nu og kigger på det her (jeg tror egentlig der var en ting eller to mere i den pose, men børnene har haft fat i den, og jeg kan for the love of God ikke huske, hvad der mangler…)

Hvis nogen kan huske sidste år, hvor jeg havde en kort flirt med en rengøringsfe, der endte ud i et større kageorgie, så er det altså den samme fe, som også i år synes vi skal have mere kage ud til folket. Den slags støtter jeg gerne, for det var en kæmpe succes med muffin-dekoration til Klara´s 7 års fødselsdag sidste år, og jeg tror godt de gider det igen, selv om de nu er 8 år. Det er da ikke for gammel til pynt, vel? Man bliver aldrig for gammel til pynt… Vi mangler bare at få fundet en dato sådan nu-ish, for de tager jo snart afsted på ferie allesammen.

Bare det var mig… kan I huske dengang man havde 8 ugers sommerferie? Eller 7? Jeg kan overhovedet ikke huske, hvor mange uger vi havde dengang i 80´erne, men jeg kan dog huske, at sommerferien varede det ene halve år, og det andet halve år brugte man på at glæde sig til jul. Sådan ca. Tid er en underlig størrelse.

Og du har heller ikke alverdens tid, hvis du skal vinde titlen som Miss Cupcake. De finder en vinder henne i uge 27, så du må gå i skarp trænning med det samme. Og eftersom der er en rejse til 20.000 kr. på spil, så er det nok værd at træne efter. Du er jo også nødt til at smage alle de kager du bager, selv. Du kan læse mere om regler og tilmelding og så videre herovre.

Jeg skal have fat i en kalender og have fundet en dato, hvor det vil gøre mindst ondt på mig som menneske, at skulle have horder af 8 årige ind i mit hjem. Og så skal jeg have skrevet en ønskeliste, eller to.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Så er det snart fødselsdags tid!

 1. Pollyanna skriver:

  Rigtig god ide med cupcake dekoration. Da mine piger var i børnefødselsdagsalderen, gjorde vi noget lignende: Dekorer din isdessert(med krymmel, chokosauce, iskiks, drinksflag og hvad har vi.) Mht lang ferie kunne du så ikke blive skolebibliotekar – for det der med lang sommerferie det holder altså endnu 😉

 2. Kirsten skriver:

  Hvis det skal være endnu mere grattet, skal du udstikke lagkagebunde i stort glasstørrelse, lave creme, flødeskum, frugt, syltetøj og glasur i store mængder (og farver), og lade dem lave lagkager med diverse pynt på toppen.

  • julesrules skriver:

   … det skal det IKKE! Jeg fik lige kuldegysninger dér, Kirsten…

   • Kirsten skriver:

    nånånå.. Det skal da bare være ved havebordet i ført badatøj. Der efter er der vandkamp under vandsprederen. Det bliver en fødselsdag de (og I) sent vil glemme.

 3. Kirsten skriver:

  Badatøj a la badetøj…

 4. Kong Mor skriver:

  Åhhh altså børnefødselsdage har nogen skabt for at drive forældre til vanvid på ufin måde. Jeg føler med dig..
  Kan det være en slags trøst at jeg står med 4 af slagsen hvert år???? Og ingen af dem om sommeren..
  Ikke desto mindre er jeg sikker på at I nok skal overleve.

 5. Anne Christine skriver:

  Jeg kan høre at det er anderledes med piger! Min søster (der har en af hver slags) har også holdt pigefødselsdag hvor muffinsdekoration indgik som en del af forlystelsen. Jeg har selv lige holdt 7-års drengefødselsdag hvor temaet var Pokémon (I ved, med Picachu og de 648 andre underlige næsten-dyr). Der var Pokémon-billeder på væggene, fem Pokémonner på kagen (alle mine dekorationsevner var i brug) og en avanceret Pokémonkortleg. Og som rosinen i pølseenden en Pokémonfilm da moren var blevet træt af at formidle kortlegen.
  Det er GODT at det kun er en gang om året!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.