Så er det snart fødselsdags tid!

Og det falder jo meget belejligt sammen med Dr. Oetker´s Miss Cupcake 2011 konkurrence, så derfor sidder jeg nu og kigger på det her (jeg tror egentlig der var en ting eller to mere i den pose, men børnene har haft fat i den, og jeg kan for the love of God ikke huske, hvad der mangler…)

Hvis nogen kan huske sidste år, hvor jeg havde en kort flirt med en rengøringsfe, der endte ud i et større kageorgie, så er det altså den samme fe, som også i år synes vi skal have mere kage ud til folket. Den slags støtter jeg gerne, for det var en kæmpe succes med muffin-dekoration til Klara´s 7 års fødselsdag sidste år, og jeg tror godt de gider det igen, selv om de nu er 8 år. Det er da ikke for gammel til pynt, vel? Man bliver aldrig for gammel til pynt… Vi mangler bare at få fundet en dato sådan nu-ish, for de tager jo snart afsted på ferie allesammen.

Bare det var mig… kan I huske dengang man havde 8 ugers sommerferie? Eller 7? Jeg kan overhovedet ikke huske, hvor mange uger vi havde dengang i 80´erne, men jeg kan dog huske, at sommerferien varede det ene halve år, og det andet halve år brugte man på at glæde sig til jul. Sådan ca. Tid er en underlig størrelse.

Og du har heller ikke alverdens tid, hvis du skal vinde titlen som Miss Cupcake. De finder en vinder henne i uge 27, så du må gå i skarp trænning med det samme. Og eftersom der er en rejse til 20.000 kr. på spil, så er det nok værd at træne efter. Du er jo også nødt til at smage alle de kager du bager, selv. Du kan læse mere om regler og tilmelding og så videre herovre.

Jeg skal have fat i en kalender og have fundet en dato, hvor det vil gøre mindst ondt på mig som menneske, at skulle have horder af 8 årige ind i mit hjem. Og så skal jeg have skrevet en ønskeliste, eller to.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Kommentarer til Så er det snart fødselsdags tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.