twi twi twi du ved nok

Nå, men så kan man se den officielle trailer for Breaking Dawn part 1. Den ser god ud. Det gør den. Der er da den scene hvor Edward smadrer en himmelseng i elskovsekstase, og what´s not to love ved det, ja jeg spørger bare?

http://www.youtube.com/watch?v=f-ic6TS-hhM&

Og så er jeg jo i gang med at læse den officielle illustrerede guide til Twilight universet. Det er en ordentlig moppedreng på 559 sider, proppet med alt muligt, du ikke vidste om hele det fantastiske univers. Alt om vampyrer og deres kendetegn, de forskellige klaner og deres historier og medlemmer. Alt om varulve og om de forskellige kobler. Alt om alle personer der er med i historierne, om Forks, om baggrunden for historierne, om hvor forfatteren henter sin inspiration, hvilken musik hun hører imens osv osv. Der er også et langt samtale agtigt interview med Stephenie Meyer.

Den er illustreret med stregtegninger, der minder lidt om de der graphic novells der også er kommet. Jeg kunne godt have tænkt mig billeder fra filmene, men måske er der noget med rettigheder og måske er det også meget godt at selve universet ikke hænger så meget på de skuespillere der tilfældigvis er valgt til filmene. Men det kunne nu stadig have været lækkert med fotos.

Jeg synes, det er en meget grundig og ret sjov bog. Man skal være vild med hele universet for at gide læse den, men det er vi jo også mange der er. Man kan også bruge den som opslagsbog, hvis man ikke lige kan huske Esme´s baggrundshistorie, eller hvilken lærer Bella har i kemi.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to twi twi twi du ved nok

 1. Lisbeth skriver:

  Jeg har reserveret bogen på bib – men den er åbenbart så ny at der er laaaang ventetid!!!
  Havde ellers lige håbet på at barsel og bog skulle forenes :o)

 2. Line skriver:

  Har du set denne her? Tænkte straks på dig 😉
  http://videnskab.dk/kultur-samfund/twilight-saetter-taenderne-i-veluddannede-kvinder
  Kh Line, veluddannet middelklassekvinde og Twilight fan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.