Så er jeg blevet scannet!

I eftermiddags ringede de nemlig fra Ultralydsklinikken , og sagde at de havde fået et afbud – om jeg var interesseret?

Og ja, det var jeg. For så slap jeg da i det mindste for endnu en søvnløs nat. Så nu kan jeg ringe til Hvidovre i morgen og aflyse den tid dér, så den kan komme en anden Hormornella til gode. Alting er nemlig helt tip top i orden. Junior har det fint.

Jeg mødtes med min søster derinde, så jeg havde en at holde i hånden, og scanner-damen var både sød og grundig og meget pædagogisk forklarende. Man kan hævde, at det da også lige skulle mangle – til den pris. Men sådan er det jo. Hvis man ikke har det i hovedet, må man have det i pengepungen.

Og her præsenterer vi så for første gang:

Junior Baloo:

Junior

Han står på hovedet her, og eftersom han kun er 2,7 cm. høj og 9+3 uger gammel, så kan man endnu ikke se, om han rent faktisk er en han. Men han har en rygrad, to arme der vinkede (eller, luffer – som scannerdamen kaldte dem…), to ben der sparkede, en fin navlestreng, et rundt hovede der er i gang med at udvikle noget hjerne og et smukt lille hjerte der blinkede noget så lystigt. Jeg synes personligt, han virker som en rigtig glad og nem baby. Lige typen der sover igennem…

Vi kunne se, at der kun var den ene, at den var i livmoderen som den slags nu skal være, at den bevægede sig og havde god plads. Og hjertet slog. Tænk, at være 2,7 cm. lang og have sådan et hjerte der fungerer. Og ligne en baby så meget i faconen.

Jeg er bare så glad og tilfreds nu, for nu ved jeg at den er i orden, og så kan jeg vende tilbage til at være mit eget positive selv. Og jeg glæder mig allerede til at se ham igen d. 15.8. til NF scanningen.

junior 2

Her ser han lidt tyk ud, måske? Ikke hans bedste vinkel…

junior 3

Og close-up!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

22 Responses to Så er jeg blevet scannet!

 1. Acq skriver:

  Se, dér fik jeg lige gåsehud, og for første gang i hundrede år raslen fra de hengemte æggestokke!
  Fedt, Julie!
  🙂

 2. Pernille skriver:

  Godt at høre at Junior Baloo har det godt og vikler sig ud 🙂
  Men må altså indrømme at den hjemmeside giver mig myrekryb – ved ikke helt hvorfor?!
  Nok en snert af “Hey – hvad skete der med overraskelsen og og forventningen til det forestående?” Her får man jo alt at vide næsten før der overhovedet er noget at vide!
  Synes det er et fantastisk tilbud at man kan bruge klinikken, som du gjorde det. Julie – altså når man er nervøs for at noget er gået galt undervejs, men resten…..nej altså 🙁
  OK – indrømmer! Jeg synes det er for popsmart med DVD-film af sin endnu ikke fødte – jeg er håbløst gammeldags, sådan er det vel bare 😉
  ….og så synes jeg altså at de der 3D babyer ser en kende “døde” ud – ville ikke bryde mig om at have sådan et “billede” som det første af min nyfødte…
  Men igen – synes det er rigtigt, rigtigt godt at kommende mødre som du kan få vished for at alt er som det skal være, så med den funktion har klinikken sin eksistensberettigelse 🙂

 3. Marie skriver:

  Åååh nuttet babyyyyyy du har inde i maven! GODT at alt var som det skulle være.

 4. tine skriver:

  mht den praktiske i at kunne bruge tøjet igen, forstår jeg dig. Jeg har dreng pige og dreng. Og det er ikke smart rent økonomisk…men pyt, drenge er nu skønne og matcher min temperment bedre end pigernes. God weekend 😉

 5. Annette skriver:

  Hvor skønt at læse at alt er ok – det fortsætter det bare med at være 🙂

 6. Zemma Westh skriver:

  Hej Julie.
  Faldt lige over din blog ved en tilfældighed…. Utroligt hvad google kan lede frem til.
  Tillykke med den lille nye passager!
  Knus,
  Zemma og Helena

 7. Mette skriver:

  Nååååh fin er han. Tror også det er en dreng. Da jeg ventede min datter havde jeg kvalme og bumser og tyndt hår og sådan noget. Nu venter jeg en dreng, og jeg er tæt på at være en ok pæn, dog lidt træt, gravid kvinde 🙂 tror bare de pigebørn er lidt stridere!!!

 8. Ann-Therese skriver:

  Hvor ER han fin!! Dejligt at alt er vel i maven og rart at høre, at der trods alt var nogen, der tog dig alvorligt.

 9. Nårh lille fyr. Tillykke med ham 🙂 (hvorfor tror du han er en han?) Der er een der hygger sig big time derinde. Han har det da bare rigtig godt… var det ikke nok det jeg sagde 🙂 GODT du fik den scanning. Så kan det kun blive en god weekend.

 10. Julie skriver:

  Turbanmor – eller er det appelsinmor nu? – jeg tror bare det er en dreng. Allerede da jeg lå der i min seng, og ham barnefaderen var færdig med sin del af arbejdet, da følte jeg bare – dreng. Ja, jeg har nok mange irrationelle følelser 🙂 Måske er det fordi jeg helst vil have en pige mere, og hvis jeg overbeviser mig selv om, at det er en dreng og begynder at glæde mig til det – så bliver jeg ikke skuffet, lige meget hvad det så end er?
  Pernille – jeg synes også, det kan blive for meget med alt de de tilbyder. Men så længe det er et valg man har, så er der jo ikke nogen der bliver tvunget ud i noget, de ikke selv har lyst til. Så det virker for alle.

 11. Singleton skriver:

  Han ligner dig lidt, gør han ikke?? Altså, jeg mener, han ser sgu da fin ud.. Aj, hvor er det vildt at se baby i mave.. Men jeg er stadig ikke skruk.. Det er helt sikkert en dreng…

 12. Suzy Q skriver:

  Så grunden til at du gik og ikke følte dig gravid, var egentlig, at du denne gang simpelthen har en anden slags graviditet. Naturen er supervild 🙂
  Good news, Juliet 🙂

 13. Louise skriver:

  Hej Julie,
  Hvor er jeg glad for at se, at alt er OK.
  Har tænkt meget på dig.
  Rigtig god weekend…..
  Louise som går på ferie om 4 timer og 40 min. og om 4 timer og 45 min. befinder sig på en cafe i Holmbladsgade med en stor øl.

 14. Pollyanna skriver:

  Good for you og sov godt 😉

 15. Dorte skriver:

  Hvorfor vil du ikke ha’ en dreng, egentlig? Så slipper man for hele det der hysteri allerede i 7 års alderen med at de ikke er tynde nok og pæne nok og nok aldrig kommer til at danse ballet eller blive Britney Spears…tænker at det da er meget nemmere med de der drenge. Det er bare noget med at løbe frem og tilbage og klatre op i nogle træer. Og de kan kun fokusere på én ting ad gangen. Jeg tror det er det der gør livet lettere for dem 😉

 16. Julie skriver:

  Ja, det lyder sandt nok. Mest vil jeg gerne have en pige, fordi jeg selv er meget en tøse-pige. Og så kan jeg spare for en formue i børnetøj… og fordi piger er søde og ikke hiver vingerne af små dyr. De finder heller ikke en kæreste, som så bliver Første Kvinden i deres liv og overtager mors plads. Piger har man for altid. Drenge bør være loyale mod deres nye kvinde. Ja, jeg ved godt jeg generaliserer og ikke har spor ret, og det er et gammeldags synspunkt. Men jeg siger jo også nu, at jeg gerne vil have DENNE her dreng. Min Baloo er en god dreng. Nemlig.

 17. Dorthe skriver:

  Dejligt at alt ser ud som det skal.
  Knus Dorthe

 18. Sara skriver:

  Dejligt at du ikke behøver at være bekymret mere Julie. Godt at lillemanden har det godt 🙂

 19. Grith skriver:

  Godt at høre, at alt er godt! Og du venter en junior, det er da fantastisk. Og endnu mere fantastisk, at du kalder ham Junior Baloo – vi har jo også en kær, lille én her i huset, der hedder Baloo. Din Baloo bliver helt sikkert ikke nær så behåret, men garanteret lige så kær;-) Hvornår er det nu, du har termin?
  Og besked fra Nora, klart vi skal i RC sammen senere, man kan jo aldrig lære at shoppe tidligt nok vel, og man kan vel altid købe nogle flere prinsesse-sutter;-)

 20. Zpitzen skriver:

  Dejligt at alt er som det skal være:-) Og drengebørn giver altså også kvalme når de ligger i maven skulle jeg hilse og sige….. Puha.. Håber jeg slipper for det næste gang…..

 21. Trine skriver:

  Hvor er det skønt at høre… og dejligt at alt er som det skal være…

 22. Johanna skriver:

  Synes altid scanningsbilleder er fantastiske og sætter gang i tårekanalerne. Ham Baloo ser rigtig fin ud 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.