Så er tasken i landet!

Den er ankommet til Kbh. Den ankom til DHL kbh. i morges kl. 5.26 og den FORLOD DHL igen kl. 7.44!! Den må altså på nuværende tidspunkt befinde sig i en bil? På vej mod mig? Fornemmer i den kæmpe skuffelse jeg bygger op til, hvis den ikke er her, inden jeg tager på arbejde??

Må hellere gå i bad og være klar til at modtage den. Jeg skal også cykle på arbejde i det her vejr! Og Klara skal lige have en million liter solcreme på. Det bliver helt anderledes at komme på arbejde i dag. Har ikke været der i over 2 uger 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Så er tasken i landet!

 1. Kristina skriver:

  Her ude er det altså ret overskyet og blæsende:( – er det det rigtige vejr at modtage tasken i? – burde solen ikke skinne fra en skyfri himmel?
  knus
  Kristina

 2. Anette skriver:

  Du godeste dit liv må være kedeligt. Du håner andre, har behov for at hævde dig selv med de ENESTE rigtige sko, rigtig taske, rigtig S P E C I A L edition iPod o.s.v.
  Du forsøger ihærdigt at følge moden Julie, men det indtryk jeg får er, du kan ingenting – jeg gentager: ingenting – selv.
  God bedring, der er da potentiale for forbedring!

 3. Julie skriver:

  Har lige selv aktiveret ovenstående kommentar. Den var inaktiv da Anette gerne ville være anonym (forståeligt nok) og det kan man jo ikke mere, efter hele celine-affæren. Jeg er overrasket over, at Anette mener jeg håner andre og jeg kunne godt tænke mig at høre, hvor det har fundet sted? Celinefolket er her undtaget, dem hånede jeg nok en lille smule, men de lagde selv op det til, ligesom Anette gør nu. Og hvad for et slags menneske er man, når man har behov for at skrive sådan en led kommentar til en person man slet ikke kender? Synes du jeg er ingenting, så behandel mig dog som det og klik videre. ja, jeg kan godt lide pæne ting – sådan er jeg, men det er da ikke det samme som at jeg ingenting kan selv? Jeg er bare sådan en som godt kan lide pæne ting. Ligesom Anette så er sådan en som godt kan lide at få andre mennesker hun ikke kender, til at havde det dårligt. Sådan er folk så forskellige, og jeg ved godt, hvad der er mest sympatisk i mine øjne og hvem jeg helst vil være.

 4. Sanne skriver:

  Øhhh Anette….
  Hvad er det for en måde at vælte ind i nogens blog på??? Hvad er det lige du mener DU kan? og hvordan giver det dig ret til at være så modbydelig over for Julie?
  I mine øjne er det dig der trænger til forbedring – start med din måde at behandle andre mennesker på og arbejd så videre derfra!!
  Hvis du så gerne vil lufte din mening (om noget du tilsyneladende ikke ved en skid om) så smæk dog lige din e-mail adresse på – eller er det bare ikke så fedt at være dig at folk skal vide hvem du er??

 5. Mette skriver:

  Jamen, altså!
  Hvor lavt kan man synke, Anette?!
  Hvad kan du, som Julie ikke kan …?! Meget lidt fornemmer jeg og svarer dermed selv på det stillede spørgsmål.

 6. tine (aktionwoman) skriver:

  Here we go again.
  Håber snart din taske kommer så du kan blive rigtig med på moden…*S*
  Anettes kommentar er typisk dansk , som taget ud af Janteloven.
  Knus fra tine

 7. Irene Lundgaard skriver:

  Må jeg hermed mane til brug af reapektrelæet så vel som bevidsthedsrelæet.
  Desværre kan jeg ikke finde ud af alle disse trackback funktioner osv. Men kik engang her: http://furore.smartlog.dk/06-2005.html og læs lidt om mit syn på mennesker med manglende bevidsthed, men i særdeleshed manglende respekt for deres medmennesker!
  Anette – FY!

 8. Grith skriver:

  Jeg er fuldstændig enig – hva´har du gang i Anette! Det må være varmen….tænk at man kan være så led på så få linier? Anette må i sandhed have et ynkeligt liv siden hun kan nedgøre et menneske hun ikke kender på den nedladende måde, tsk…tsk….

 9. Néné La Beet skriver:

  En ting er at skrive sådan noget plidderpladder – noget andet er så, at Anette ikke engang har sine meningers mod og tør stå ved sin kommentar. Pyha, hvor slapt!!!
  Selv går jeg og glæder mig til at jeg skal indløse mit gavekort (fra min søde mand) til Skodsborg Kurbad, hvor jeg skal have hele baduljen med ansigtsbehandling og kropsmassage og what have you. Det kan man altså godt, samtidig med at man læser WA og tænker over tingene. Det ER muligt!

 10. Néné La Beet skriver:

  En ting er at skrive sådan noget plidderpladder – noget andet er så, at Anette ikke engang har sine meningers mod og tør stå ved sin kommentar. Pyha, hvor slapt!!!
  Selv går jeg og glæder mig til at jeg skal indløse mit gavekort (fra min søde mand) til Skodsborg Kurbad, hvor jeg skal have hele baduljen med ansigtsbehandling og kropsmassage og what have you. Det kan man altså godt, samtidig med at man læser WA og tænker over tingene. Det ER muligt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.