Så FØD dog ALLREADY!!!!

mmjaahh, okay, så noget har ændret sig, ikk? Jeg ved godt, jeg sagde, at jeg var tålmodig. Men det var dengang og nu er nu og i dag er alting anderledes.

Jeg er så utålmodig. Eller – det er ikke sådan at jeg har LYST til at føde her og nu. Shit, hvilken freak var man så? Sjældent man hører kvinder sige “årrh, jeg har bare så meget lyst til en fødsel – det er lige hvad jeg trænger til!” Udskift ordet fødsel med gin tonic, jo, så er det sandsynligt. Man kan sige, at min lyst mere drejer sig om det jeg IKKE har lyst til, og nu allerede frygter; at gå over tid.

Man kunne nemt lave en Blair Witch Project inspireret film om en kvinde der gik over tid. Ville være mest scary plot til dato. Sådan lidt håndholdt mobil-film om en kvinde på vanviddets rand, der rager rundt og har snydeveer og kaster op i håndvasken og ikke længere kan passe sine gravidbukser, endsige nå sine egne fødder. Og RÅWER af familien, skiftevis tuder og ler hysterisk. Hverdag for de fleste kvinder, vil nogen måske ondskabsfuldt påstå? Nå, men her i huset hedder det over-tids-angst.

Det er i virkeligheden alt sammen min jordemors skyld. Hun ved det ikke, men hun har forhøjet mit blodtryk og gjort mig (endnu mere) umulig at omgås. Og det får hun LØN for! Alt sammen bare fordi, hun i torsdags sagde, at den termin hun regner ud fra er den som først blev fastslået til den første scanning i uge 12. Og den hedder d. 19.2. Jeg bruger d. 15.2. Og jo, fire dage gør en forskel. Går man over tid, kan fire dage virke som fire år. Jeg VED det, for jeg gik 11 dage over med Klara og jeg kunne have snittet mine håndled til sidst, bare for at blive indlagt.

Det vil sige, at jeg fra hospitalets synspunkt ikke er over tid før efter d. 19. Og så venter de gerne 10 til 14 dage, før de overhovedet begynder at undersøge en, med henblik på evt. igangsætning. Kan I se, hvor det bærer hen ad??? Marts. Marts, venner! Principielt har jeg intet imod marts. Det er en fin fin måned. JEG skal bare føde i februar. Det var det, der var aftalen!! 

Jeg kan slet ikke overskue at være gravid en hel måned mere. Lyder det ikke også sindssygt unaturligt at være gravid i 10. md.?? Alle ved det kun er 9 mdr. jo! Det er kontrakten. Vi udholder det her, og hygger os til tider med det, og så er det KUN 9 mdr. Løgnagtige, manipulerende Moder Natur!!!!

Så nu står den på ananas i kg. vis. Og så mange aftaler, hos så mange fødsels-modnings-specialiserede zoneterapeuter som overhovedet muligt (takket være de evigt søde læsere har jeg allerede fået 4 anbefalet!). Gerne en om dagen fra nu af og til der sker noget. Man anbefaler også sex, fordi der er noget i spermatoforerne som kan fremkalde veer, et hormon eller noget, men er I klar over hvor mange liter det drejer sig om, før det har en effekt?? Den del af planen er urealistisk på mere end en måde. Især på “hej, jeg er en strandet hval der ikke kan nå sine egne fødder”-måden. Meget få mænd tænder på sætningen “nu ligger jeg bare her, ikk? Og så ORDNER du det!! NU!!”

Så ananas. Fordi der også er et eller andet ve-provokerende stof i. Man skal dog nok spise anseelige mængder. Men jeg har jo også tiden for mig… 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

26 Responses to Så FØD dog ALLREADY!!!!

 1. Det burde bare være SÅ forbudt at gå over tid. Mentalt har man forberedt sig på 9 måneder. Og man har haft totalt kikkertsyn og kun fokuseret på den dato, der er sat. Man er ikke på nogen måde i stand til at vente yderligere 14 dage. Jeg fik sådan næsten en følelse af resignation til sidst. Sådan lidt “okay så kan det også bare være lige meget. Det er åbenbart ikke meningen jeg skal føde. Så må jeg jo bare lære at leve med denne her krop”. Man kan ikke HOLDE UD at gå og vente og vente og vente. Aij undskyld. Jeg er ingen hjælp. Føler bare sådan med dig.
  Amerikansk olie måske?

 2. Caro skriver:

  Hvad med ve-kagen – har du prøvet den? Jeg kunne godt lide den (masser af chokolade, uhm), men andre mener den er lige vammel nok. Sig til hvis du skal bruge opskriften og held og lykke på Østerbro.

 3. Suzy Q skriver:

  Er det ikke lidt tidligt at flippe ud? Det er kun d. 4. feb. Der er 11 dage til d. 15. feb.
  På den anden side: Flip ud. Du skriver fedt når du flipper 😀

 4. Pernille skriver:

  Var der ikke noget med Amerikansk Olie?
  Mange hilsner
  Pernille
  Der DRØMTE om at gå MINDST 14 dage over med lillemanden.. Men fødte 4 uger før tid.

 5. Marlene skriver:

  Jeg vil gerne have en opskrift på ve-kage, please 🙂 Kan ikke tillade mig at være utålmodig endnu, men så har jeg den liggende…
  Vil også gerne have adresser på, hvor man kan opdrive hindbærblad the i København.
  Julie, håber hun har givet dig nogle gode tryk i dag. Krydser fingre for at det virker.
  Marlene

 6. julie skriver:

  Suzy, come dog on – det er da aldrig for tidligt til at flippe ud 🙂 Meget godt kan siges om at tage sorgerne på forskud. I hvert fald når sagen er, at man vil modnes. Modning tager jo tid.
  Jeg har fået gode tryk og akupunktur nåle. Og en ny tid næste mandag. Fandt ingen hindbærbladsthe – har vi googlet det?

 7. Rikke skriver:

  Psst, Julie, der er tilbud på Norlies skønne heldragter hér: http://www.tarsan.dk/index.php?goto=webshop&mode=show_query&type=offer

 8. Agnete skriver:

  Gå en lang tur og snup en stærk øl når du kommer hjem. Det virkede for min nabo.

 9. PassionPopsicle skriver:

  Julie, når du kommer lidt tættere på, så er der noget med at smøre fløde på brystvorterne. Jeg ANER ikke hvorfor det skulle hjælpe, men altså, intet er vel for fjollet come d. 20 februar?
  Og den kommer jo tidligt, ikke. For Klara kom sent og så må du jo også skulle prøve det andet…

 10. Karen skriver:

  Et ord: Lavement! Kan købes i håndkøb på apoteket – Men jeg skal dog lige advare om at de fleste jordemødre ikke ser for pænt på det (Men så er det måske fordi det virker!!?)

 11. Nina skriver:

  Var det ikke 1½ kg jordbær og en del timers hårdt arbejde satte gang i sagerne med Klara :O Ihhh – hvor jeg dog nyder at følge med i det hele på bloggen. Kan vel ikke se sig fri for at være en anelse skruk ind i mellem. Krydser fingre for at der snart sker noget. Knus Nina

 12. Line skriver:

  uha – er det ikke i år, der er skudår? du ramler da lige ind i den 29. feb., hvis du ikke gør noget drastisk.
  jeg er med på, at det der sex er noget værre besværligt noget, når man er størrelse spærreballon, men altså – orgasme, det satte min 3. fødsel i gang. virkelig effektivt. (man kan jo også gøre det selv, hvis man ikke kan få manden til det grove arbejde).

 13. Miemor8 skriver:

  Kære Julie
  Jeg ved godt at du bestemt ikke (eller er det manden…??? ) har lyst til sex, MEN her har det altså sat 2 fødsler i gang (ja faktisk tre…men det gik i selv igen!)
  Men altså 3-4 timer efter seancen, som ikke var for nydelsens skyld, men som sagt af praktiske grunde, har mine fødsler altså været i gang -PRØV DET!!!
  Med håbet om en MEGET snarlig fødsel af lille Dagmar 🙂
  Kh Mie
  P.s 1. fødsel var 7 dage før tid OG 2. fødsel var 12 dage før tid -prøv det!!! 🙂

 14. yannita skriver:

  efter en god sex begyndte også min veer til min no. 2 !!!!

 15. Mette skriver:

  Shit mand, jeg kommer lige til at tænke på noget… Pushere, de burde da begynde at sælge de der stikpiller, som sætter fødsler igang.

 16. Eva skriver:

  Jeg fødte 2 uger før tid med den første og gik 2 uger over tid med nr to. Hvem tror I var mentalt klar i 1 måned? Moi. Føj det var hæsligt. Fik lagt stikpiller i flere dage men intet hjalp. Så kom min gamle jordmoder og gav mig et lavement med hjem. Efter at have overvejet det et par timer så tog jeg chancen og få timer efter var lillepigen kommet til verden. Prøv det prøv det.

 17. Annette alias MissB skriver:

  En hyrdetime med en produktion på 2 liter skulle være nok 😉 eller 7 friske ananas skulle også være nok 😉 Jo og så et par liter tonic oveni… Jeg vil også have zoneterapi i løbet af ugen og så en laaang shoppetur på Strøget, så er den hjemme. Jeg tror på det…

 18. julie skriver:

  Jeg har fået tid i dag, på afbud, hos en min veninde anbefalede på Østerbro. Praktisk nok, er det meget tæt på Purebaby i Wllemoesgade og Normann Cph. (der stadig har vildt udsalg på Holly´s baby tøj) v. Trianglen. Er jeg frisk, så når jeg også AfrikaMettes butik, Mode med Mening, på Nordre Frihavnsgade!! Total fed ekskursion er planlagt!

 19. Marlene skriver:

  Føler med dig… Men det kan jo bare ikke være rigtigt, at din jordemoder bruger den termin fra NF-scanningen. Hun SKAL altså bruge den fra MD-scanningen, dvs. 15/2. Det står der i Hvidovre Hospitals kliniske retningslinier – og dem kan du jo vifte foran næsen af hende… Det er altså også brugernes sundhedsvæsen – og når du nu har den her angst for at gå over tid, så må de saftsusemig tage dig alvorligt. Blev der sagt.
  Krydser fingre for ananas, zoneterapi og tonic virker. Hvad med hindbærblad te?
  Marlene

 20. julie skriver:

  Hindbærbladthe!!! Tjek! Hvordan kunne jeg glemme det? Har de garanteret derude i Purebaby… kigger på det i dag. Og tak for råd med rettigheder. Vil vifte som sindssyg. Og tude. Og tvinge hende til at løsne hinder, så snart det er fysisk muligt – hvad det jo alligevel kun er, når man er moden og udslettet og alt det pjat, og så kan det jo ikke skade, for så ER man jo alligevel helt klar til fødsel, ikke??

 21. julie skriver:

  Er jordemødre også bundet af den Hippokratiske Ed??

 22. julie skriver:

  Update: hvis man drikker en halv liter tonicvand, med udløbsdato d. 4.9.07., så får man eeeeeen laaaaaaang plukve!

 23. Annette alias MissB skriver:

  Der var jeg lige ved at gå i fødsel. Prøv denne: http://www.tenor.dk/ og gå ind under “Hear my CD” – fantastisk, siger jeg til dig ;-)))) God tur i dag!

 24. julie skriver:

  Sex – jeg tror vi er ret lige gode om ikke at være helt på dér. Og dengang med Klara var vi jo nyforelskede, uden at det gjorde nogen særlig forskel. Gik 11 dage over.
  Lavement – ufff. Men ja, fik det i starten af Klaras fødsel og det satte virkelig gang i sagerne. Vil dog være min sidste desperate mulighed.
  Jordbær – ja, de gav dårlig mave og satte gang i fødsel sidst. Men er dyre på denne årstid. Derfor ananas i stedet, som også indeholder noget ve-stof.
  Stikpiller??? Er I mennesker fuldstændig skøre??? 🙂
  Fløde på brystvorter er UDElukket. Mælkeprodukter er klamme.
  Amerikansk olie – ja, jeg kender folk, hvor det har virket. Men jeg mener, der er bedre måder at få dårlig mave på. F.eks. jordbær i kg. vis, ananas eller den der ve-kage, som er proppet med kaffe og chokolade.
  Status i dag – se nyt indlæg.

 25. julie skriver:

  Kære Ida. Jeg forstår din utålmodighed. Jeg ved ikke, om det hjalp, men det føltes sådan – zoneterapi. Men hos en virkelig god en, der har erfaring på området. Det modnede min krop, og da fødslen først gik igang tog det i alt kun 4 timer. Og var faktisk ikke så hårdt som med første barn.
  Frisk ananas og tonicvand virker ve-stimulerende. Hvis du har plukveer kan du mærke at de bider mere, hvis du indtager de ting.
  Dårlig mave… lidt ligesom et lavement også hjælper på veerne. Spis dig en diarre pukkel til i blommer – det er jo sæson nu.
  Selv hvis det ikke hjælper, så har du noget at lave mens du venter. Held og lykke! med det hele. (og ps ventetiden er det SÅ meget værd!!)

 26. Ida skriver:

  Jeg er helt vild med dit indlæg om at føde til tiden og gerne før– jeg kunne ikke være mere enig og føler at du taler ud fra mine følelser…
  Jeg er kun i uge 35… men har siden uge 24 været sygemeldt… både med det ene og andet og naturligvis en SLEM bækkenløsning… så ja jeg VIL GERNE FØDE SNART!!!! De siger de vil muligvis sætte mig igang max 1 uge før tid eller senest på terminsdatoen… Meeeeen… kunne det ikke være skønt at snyde dem alle og føde selv før tid… det sidste jeg har energi til er sgu da at charme diverse læger til at igangsætte mig før tid…!!
  Så kan du være så sød at fortælle hvad der virkede for dig?? Jeg er som du engang var DESPERAT og villig til at prøve hvad som helst.. køber nu noget hindbærblade the,,, og om det så kommer til at koste lidt smerte i form af lange gå ture eller whatever, ja så jeg er FRISK- da jeg bare gerne vil have det bedre på sigt og alle kloge hoveder siger at jeg bliver rask så snart jeg har født!!
  SÅ KOM DOG UD- ja altså om 3 uger ;o)
  På forhånd tak:o)
  KH
  Ida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.