Så fuck det da

– JEG stemmer på Asian Sensation!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Responses to Så fuck det da

 1. Deniz skriver:

  NEJJJJJJJJ
  MuHaMmEd 🙂

 2. Jette skriver:

  Hej Julie
  Engang (sidste år var det vist) skrev du et indlæg om jeres køb af en ladcykel.
  Kan du fortælle mig hvornår det var du skrev indlægget. I en af kommentarne blev en cykeltrailer nemlig omtalt, og det er navnet på denne jeg søger.
  På forhånd tak og rigtig god weekend 🙂
  Med venlig hilsen
  Jette

 3. Denlangeneger skriver:

  NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
  Stem så på Linda! Jeg ville gøre det hvis jeg boede i DK!!
  Ellers bliver det jo børne-mgp!

 4. julie skriver:

  Jette – kan det være Karens kommentar til det her indlæg http://julies.smartlog.dk/karmisk–konomi-post143033 ?
  – hvis man gerne vil finde et gammelt bestemt indlæg er google din ven. Skriv blot julie smartlog – og så det ord du leder efter – f.eks. christianiacykel.
  I andre – Asian Sensation er kommet for at blive!!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. julie skriver:

  Ja øv. Hun er sød, men noget kedeligere end dem, synes jeg.

 6. Astrid skriver:

  LOL – jeg synes altså også, at de er for seje – øhhh, eller det var de, ik’… 😉

 7. Lone skriver:

  sjove ja, men ville man købe deres plade? nooooo……… Sidsel er ramt af dårlige kategorier – giv hende Tracy Chapman eller Billie Holliday og se løjer!
  kan godt være Luas er dygtig, men for hunnen jeg synes han er irriterende!

 8. Lone skriver:

  Lucas, selvfølgelig!

 9. Marie skriver:

  Hvem?

 10. julie skriver:

  Ja, jeg syntes Sidsel var sååå god til audition, men det var jo også med hendes eget materiale. Hun passer ikke til de sange hun har sunget indtil nu. Og så er AS bare så sjove og respekt for, at de rent faktisk er blevet bedre i løbet af de her par uger. Men nej, jeg ville aldrig købe deres plade 😀
  Lucas er faktisk sådan en dreng, som Klara gerne må komme hjem med en dag. Jeg synes godt man kan se gennem det irriterende, og se usikkerheden og den der evige følelse af at være anderledes i folkeskolen, hvilket kan være sådan en dræber, been there, done that!

 11. Lis skriver:

  SÅ enig i det med ham Lucas! Vi sad også netop og blåstemplede ham som type, der gerne må gå ud med vores døtre. Også til efter midnat.
  Blev helt teenageforelsket i den kejtede måde han skubber sine briller på plads med baghånden.
  Vi stemte ikke på de ellers meget søde AS med de største smil. Hvordan kan man overhovedet ‘synge’ samtidigt med, at man smiler så bredt hele tiden??

 12. julie skriver:

  Nemlig – DET er det man kalder X-faktor!

 13. Jette skriver:

  Hej Julie
  Tak for linket. Jeg forsøgte skam via Google (som det meste af tiden er din ven 🙂 …) men jeg kunne ikke finde det rigtige indlæg og hvad er så nemmere end at henvende sig direkte til kilden 🙂
  God weekend
  Med venlig hilsen
  Jette

 14. Mette skriver:

  Ja, de er da ren fest. Det er jo et fredagsprogram, så der skal fest på flimmeren.
  Sidsel er mere sådan rolig søndagsmusik med søndagspolitiken (nu Nynne vender tilbage) og en stor latte, mens ungerne tager en meget lang lur.

 15. Anne skriver:

  Nynne vender tilbage? Okay. Så er det måske lige før Politiken overlever en sæson mere…
  Jeg troede det var løgn i går aftes, da jeg sad der og blev max glad over Asian Sensation. Nu håber jeg sådan at hende Sissel får en kategori hvor hun kan få lov at brænde igennem. For ja, indtil nu har hun bare været sød, skrøbelig alf. Men jeg tror der er uforløst megapotentiale inde bagved, og er vild med hendes stemme. Men altså …måske skal hun bare blive 5-7 år ældre.
  Og nu jeg er i gang: Lucas er sådan en fyr, jeg ville have forelsket mig håååbløst i, hvis jeg havde været 14-15 år. Dengang var jeg helt uden modstandskraft overfor følsomme, selviscenesatte drengefyre med kant. Eller også synes jeg bare han er sød nu, fordi han er sådan lidt Elvis Costello som dreng – agtig. Hehe.

 16. Anna skriver:

  arj, Julie!
  😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.