Foræringer

Min verden har udvidet sig lidt. Igen.

Efter jeg begyndte på det der med at sy og strikke, har jeg fået øjnene endnu mere op for alle de enormt kreative og talentfulde kvinder der blogger om deres bedrifter. Der er så mange, og det er virkelig inspirerende at følge med i.

Og så er der jo det der med de der give aways. Det spreder sig som ringe i vandet. Jeg går ud fra det er noget udenlandsk noget, med det navn, men nu er det altså også noget vi gør her i bloggerdammen. Og det mest overraskende ved hele konceptet er sådan set, at jeg rent faktisk nogen gange vinder noget! 

Jeg vinder ellers aldrig noget. Ikke på skrabelodder, ikke til banko, ikke i spil og slet slet ikke i idrætskonkurrencer!

Men nu har jeg jo først vundet den der smukke hårbøjle ovre hos Liberty-Lis.

Og senere vandt jeg en virkelig smuk hagesmæk ovre hos Astrid. Den har jeg slet ikke fået vist billeder af før, så her er den

– hun er ellers normalt meget glad for den, men lige her gider hun så ikke fotograferes mere…

Og nu har jeg sørme vundet igen – et virkelig fint sæt junior sengetøj, hjemmesyet af Katharina! Vi har ikke modtaget det endnu, men I kan se det her – på hendes blog.

Nu tænker jeg så, at for at der skal være god blogger-karma i det her, så skal jeg også snart afholde en give-away, og ligesom give noget tilbage til cirkulationen af gavmildhed. Men hvad??? Nej, det bliver ikke et par marc jacobs.

Måske en kasseret bog fra mit bibliotek? Signeret?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Responses to Foræringer

 1. Katharina skriver:

  Har du vundet 3 gange, din heldige kartoffel. Tillykke med det hele

 2. Astrid skriver:

  LOL – du sidder da godt nok i held for tiden! Håber ikke kærligheden går helt ad h… til! 😉 Hun ser dejlig ud, din datter – jeg er sikker på, at hun er glad for tingene! 🙂

 3. Marie skriver:

  Ej Julie, det må da også være den kinesiske guldkats skyld at du vinder alle de ting. Jeg MÅ altså få anskaffet mig sådan en snart.
  PS. lad mig vinde når du laver konkurrence (har brug for ting!!)

 4. Passionpopsicle skriver:

  Så skal det også være en god bog. Klassisk og moderne samfundsteori, måske? Den kunne jeg nemlig godt lige bruge. Hehe :p

 5. Julie skriver:

  Jeg skal se om vi har et kasseret eks liggende… 🙂

 6. Christine skriver:

  Jeg holder på en god historisk roman, hvis i ellers har sådan noget i den bunke med kasserede bøger :o))

 7. Sanne skriver:

  Kasseret og signeret – jeg er på! 🙂

 8. Anne skriver:

  Nu er det altså lige før jeg køber sådan en kat.
  Eller findes der eventuelt også et eller andet vinkedyr, som hiver fede jobs i land? Jeg er træt af at læse de samme 7 slatne jobanoncer på jobindex hver dag.
  – Og julie, hvis du tilfældigvis skulle logge på her i aften, og tilfældigvis ser det her, må du meget gerne være så umådeligt sød og elskværdig at prikke til mig på facebook. Jeg har et spørgsmål som jeg måske tror du kan svare på. Som børnebibliotekar. På forhånd tak og alt det der.

 9. Mette skriver:

  En signeret brugt bog er da en god ide!
  Det var godt nok lidt af en lucky streak, du er røget inde i. Det kunne være, jeg skulle genoverveje den der kat.

 10. Julie skriver:

  Gør det – katten er skatten! Vi har også fået pænt med penge tilbage i skat nu, begge to. Den kat har tjent sig selv hjem mange gange!

 11. Julie skriver:

  Hmm. Det er ikke utænkeligt SødeJulie… jeg skal lige konferere med hjemmefronten.

 12. Det er vist ved at være payback tid til karmakontoen!! Hvis jeg var dig, ville jeg nok vælge at sætte Christianiacyklen på højkant, og tilfældigvis kunne jeg godt bruge sådan én 😉 Tænk på, hvor mange mennesker du ville glæde….en familie på 5 ville bringe dig lige lukt i lykkerige, det er jeg 100 på!

 13. Anette skriver:

  Ej hvor er du superheldig Julie! Tillykke med alle dine flotte gratis gaver.
  Ja, det er helt fantastisk, hvor mange kreative hænder, der viser deres kunnen på flotte blogs. Meget inspirerende at se/læse – selv for mig, der er helt umulig til den slags selv. Måske desto mere sluger mine øjne andres talenter?
  Er du ikke god til at bage? En pose fyldt med hjemmebagte boller bragt pr. bud vil ikke være en dårlig “give away”! 😉

 14. Johanna skriver:

  Hej!
  Finns det en email adress man kan nå dig på?
  Mvh
  Johanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.