Så står verden ikke længere

Der er sket noget forfærdeligt. Min søsters kæreste har slået op med hende. Han læser ikke med her – så vidt jeg ved, så jeg kan godt være ærlig og sige, at jeg synes det er så tarveligt.

Okay, så han synes ikke han har de rette følelser for hende, til at starte en familie osv. Det er fair nok, det kan man jo ikke argumentere imod. Men timingen – mand, den er dårligere end alle mænds dårlige timing til sammen.

Den korte version er, at de har været sammen siden de var 17-18 år. De har været fra hinanden og sammen igen, flere gange. Når de har været fra hinanden, har de alligevel set hinanden hele tiden og leget kærester og ingen af dem har rigtig kunnet finde en anden, som de kunne lide lige så godt.

Sidst de gik fra hinanden, var det min søster der sagde stop, fordi hun er 28 og gerne vil have et barn. Og det ville han ikke. Så de slog op, flyttede fra hinanden og min søster fik den hyggeligste lille leje lejlighed i hjertet af Nørrebro, hvor hun altid gerne har villet bo. Hun blev glad, ting gik godt, men hun var stadig skruk.

Så kommer ham kæresten tilbage og siger, at nu vil han – surprise surprise – godt have børn alligevel. Hende, et barn, hele pakken. Han snakker om det hver gang de ses, han finder på skøre babynavne, han får 11 i noget med børneopdragelse på sit studie, og vi er allesammen glade. Min søster skal så lige til Spanien et semester og i praktik, men hun opsiger sin lejlighed, de finder en sammen og skal så flytte sammen igen, når hun kommer hjem.

Så kommer hun hjem, er hjemme i en uge eller to, og så slår han op. Han føler ikke det rigtige siger han, og hvis I spørger mig, så er det nok også stadig det med børn, som han ikke rigtig har lyst til alligevel. Tre dage før de skulle flytte ind.

Tre dage før. Så står hun der, med en alt for dyr lejlighed på Frederiksberg. Hvor hun hverken har råd eller lyst til at bo alene. Og den er indrettet på en måde, så hun ikke kan dele den med nogen, med mindre de deler soveværelse. Hun (og kun hun, ikke han) har lagt en mindre formue i depositum. Hun har opsagt sin egen lejlighed – han har stadig sin.

Hun ringede til mig, mens vi var i sommerhus og tudede og tudede og jeg har aldrig nogen sinde hørt min søster så ked af det før. Aldrig. Så jeg sagde, hun skulle hoppe på et tog, og så var hun hos os i nogle dage. Og vi fik vendt det fra offer/ked af det til handlekraftig/vred. Så til sidst kunne hun godt se, at hun kan finde en der er meget bedre end ham, og som ikke tager hende for givet. Og som gider ting og ikke er doven og teenage-agtig. Og som har ambitioner og mål og engagement og drive. Og som vil have børn og har kraftigt hår.

Så vi har brug for to ting nu. Og I skal hjælpe.

En lejlighed. I kbh. Det skal være leje, for hun har under ingen omstændigheder råd til at købe eller låne i banken. Hun er på SU. Det skal helst være en 2 vær. som hun kan dele med en veninde, til maks 6000. Eller et værelse på min. 20 m2 til maks 3000. Men en lejlighed er bedst, for hun er træt af at flytte. Hun har flyttet såå mange gange, fordi de hele tiden flytter sammen og fra hinanden osv.

Og en mand. Med kraftigt hår, mellem 28-32 år. Studerende eller færdiguddannet, men han skal have en smule ambitioner og engagement. Ikke sådan en, der ikke ved, hvad han vil. Han må helst være pæn-ish. Normal, i hvert fald. Han skal ville have børn inden for en nær fremtid. Ikke at hun, som sin søster (mig) har tænkt sig at blive gravid efter 4 mdr., men hun vil gerne vide at han vil have børn. Hun har ikke flere årtier at spilde. Han skal gide gå tur ved vandet et par gange om året. Han skal gide gå til koncerter, og lidt ud. Han skal være social og glad for andre mennesker. Han skal have humor og må godt være lidt venstreorienteret. Han skal være sådan en, der læser en bog ind i mellem og engagerer sig i verden omkring ham. Han skal gerne bo i Kbh. og på sigt have lyst til at flytte til Svendborg. Men jeg tror ikke, det er et helt fast krav. Han skal være glad for at rejse og for fremmede kulturer. Modig. God til at lave mad. Han behøver ikke være perfekt. (Personligt ser jeg gerne at han er håndværker, men det er ikke et krav hun stiller).

Jeg VED bare, at en af jer, kender en, der kender en, som kender en der har en lejlighed. Og en fætter der er lige i øjet! 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

45 Responses to Så står verden ikke længere

 1. Mille skriver:

  Julie, få din søsser til at ringe til KAB i Vestervoldgade.. Eller gå derind på mandag.

 2. kirsten skriver:

  Jeg kender en, der er rigtig dejlig. Men han er nok lidt for alvorlig til din søster. Og han er lyshåret. Og han er vist nok et år eller to ældre. Og han bor ikke i Kbh.
  Passer måske ikke helt til alt på din liste. Men han er ledig 🙂
  Og så er han min bror…

 3. marlene skriver:

  Vi er lige fraflyttet dejlig 2 værelses lejlighed i Virum (ja ved godt det ikke Kbh city:)) og den kostede i omegnen af 2800 i måneden. Der er ofte udskiftning i lejlighederne og de er rigtig hyggelige.
  Det er hos Kongevejens blokhuse, hvis det har interesse.
  Håber på snarlig kæreste og lejlighed til din søster.

 4. Katrine skriver:

  Hej Julie
  Øv for noget tis.
  Ville bare lige sikre mig, at I kendte http://www.lejebolig.dk – held og lykke.

 5. Lone skriver:

  Det er meget svært ikke at sige noget meget grimt om hans stunt, men hun har jo elsket ham, så han må indeholde noget godt også. Min veninde fra Teknikum havde samme oplevelse, bare med det lille tvist at hendes plads pludselig var optaget af en anden da hun kom hjem.
  Kender ingen lejligheder i Kbh og min fætter er nok lige ung nok og lidt for lidt venstreorienteret…men ellers er han bare for lækker 😉 Er dog sikker på at andre har løsningen for din søster.

 6. Lone skriver:

  btw…så roder “Malene” altså rundt i min hjerne lige nu

 7. Sarah skriver:

  Sikke en røv med ører – dog er det da altid noget han sagde det FØR hun gik hen og blev gravid. DTU siger jeg bare – hvis der ikke sker noget på mandfolkefronten i den umiddelbare fremtid, skal vi bare sørge for at skaffe billet til DTU’s gallafest næste forår. Der burde være rig lejlighed til at møde Manden med det rette potentiale.

 8. julie skriver:

  Haha – ja, jeg har også sunget den Malene sang for hende hver gang vi ses!! Især fordi eks´en bor på Vesterbro… og har en kat.

 9. pedrsn skriver:

  ajaa men – sådan et fjols.
  Der er sku da ikke noget værre end vægelsindende mænd – og alt deres væven, frem og tilbage. . .
  Pøj Pøj – mit alles. . .
  ;0)

 10. Klejs skriver:

  Altså… Har flere skrukke single fætre i den rette alder, men de er altså jydere.
  Men det er tarveligt gjort af eks’en. Det er under lavmålet.

 11. Jeg må ærlig´si´det: Sik´en spasser! Håber din søster finder sig en lejlighed ( jeg har kun en tom vakkelvorn garage ) og en fætter – har masser, men de er så vidt jeg ved ikke singler og bor et sted i Jylland….
  Pøj med det hele:-)

 12. Bloggerella skriver:

  Altså det nærmeste jeg kan hjælpe med er, at jeg kender én med en andel til salg på Østerbro (med mindre den er blevet solgt indenfor den sidste uge) omkring 60 kvm. til 680 t.kr. og 3.100 om måneden.

 13. Rote Mutter skriver:

  Gosh for en historie. Jeg tror jeg har set den på film engang. Amerikansk velsagtens.
  Må jeg foreslå at de bytter lejlighed, søster og ex-en. Det kan da aldrig være hendes problem at han ikke kan finde ud af hvordan man er par. Ex-en betaler søster hendes depositum tilbage og hun overtager hans lejlighed (helt formelt og mod rette betaling til ejer naturligvis), hvorefter han flytter til alt-for-dyr-og-kun-indrettet-til-par-lejligheden.
  Og det med børn kan hun klare ved at henvende sig til en klinik (fx STORK). Eller lige klappe hesten og vente til en moden-og-afklaret-med-forpligtelser-kæreste kommer helt af sig selv. Til næste forår måske.
  mvh
  PS. Min fætter matcher fuldstændig ønskelisten. Men han er bøsse, så han er nok ikke interesseret/interessant.

 14. Sofie skriver:

  Hej Julie!
  Min bror matcher jeres ønskeliste!
  Han fylder 30 til januar, er lidt af en svigermors drøm, elsker børn, arbejder som advokat, kan lave mad, er social, har skøn humor..
  Hehe
  Skal jeg høre ham, om han er interesseret in en date??:)
  Hvad studerer din søster?
  Kærlig hilsen Sofie

 15. Stine skriver:

  Nøøøj… det er godt nok #+½=#-ing langt under bæltestedet…*syde*
  Anyways, mht lejlighed kunne man også kigge på DBA, ville ønske at jeg kunne hjælpe noget mere – min 2v lejl. på 46 til ca 6000 skal udlejes om en måneds tid, men min bror (som iøvrigt er alt for ung med sine 19 somre) har første retten…
  Men HVIS nu han skulle have fået kolde fødder, ved jeg hvor jeg skal henvende mig 🙂
  god vind til din søster

 16. julie skriver:

  Hej Sofie – vi er meget interesserede i din bror – har han en facebookprofil? 🙂
  Og tak til alle for gode råd, sympati, jydske fætre og tips om lejligheder. Vi søger stadig begge dele. så keep ´em coming!

 17. Stine skriver:

  Hej
  Og sikke en røv.
  Jeg bor på Vesterbro, og nogle gange kommer jeg forbi en andelsforening i Lyrskovsgade. Sidst jeg var kom forbi, for ca. en uge side, så jeg et par opslag i deres vindue med ledige andelsboliger. Jeg kan ikke huske den præcise pris, bare at kæresten og jeg snakkede om, at det var rart, at nogle gad at sælge deres andel unden at tjene en formue.
  Måske det er et forsøg værd?
  Deres adresse er:
  Ny Carlsbergvej 36, stuen
  1760 København V
  Tlf. : 33 79 55 17
  Mobil: 20 61 07 50
  Åbningstider:
  Mandag – fredag 9-10
  Torsdag også 16 – 17
  De har skam også en hjemmeside, http://www.abenghaven.dk. Men det ligner en side, som IKKE ser ud til at blive opdateret…
  Bedste hilsner
  Stine

 18. Sofie skriver:

  Ja han har en facebookprofil – og hun er meget velkommen til at besøge den 😉
  Hvis du skriver mig en mail (sofierygaard@live.dk) med din mailadresse, kan jeg gi’ dig hans navn – vil ikke udstille den stakkels dreng for meget 😉
  Har en go’ fornemmelse omkring det her – tihi
  Hilsne Kirsten giftekniv

 19. Takashimaya skriver:

  Ja, jeg kan bringe lidt nogle halve løsninger, men det er trods alt bedre end ingen løsninger, ikke? 🙂
  Min veninde kan ikke få solgt sin lejlighed, så hun overvejer at udleje. Jeg aner dog ikke, hvor meget hun skal have for den men ser hende i morgen og så kan jeg spørge. (Det er i øvrigt den lejlighed der har været omtalt før: http://takashimaya.smartlog.dk/om-ejendomssalg-post143977)
  Min søde ven på 33 der er bygningskonstruktør (som er de lidt læsende håndværkere) er ledig. Han er lidt bamse på den gode måde og han er SLET IKKE til at skændes hele tiden (ikke at jeg tror din søster er det, men så ved du det)
  Kan du ikke skrive til mig på takashimaya_store@hotmail.com hvis der er interesse for lejlighed eller bygningskonstruktør eller begge? 🙂

 20. julie skriver:

  Hej igen
  Ihh, I er sådan nogle søde læsere! Min søster siger tak, og overvejer selv at melde sig på banen med en kommentar…
  Sofie – hun læser til sygeplejerske. Hun kan også læst spansk og taler det flydende. Sender dig lige en mail.
  Hvis andre har fætre/brødre/svogere med facebook-profiler, så send dem til mig på thejulesrules@gmail.com så skal jeg nok være mellemmand. Hun vil helst ingenting uden billeder.
  – kan godt se, der er flere ledige mænd end lejligheder…men måske nogen af mændene har lejligheder og så er det jo to fluer med et smæk!

 21. Lise skriver:

  Ja, DTU er et hit. Det er virkelig mænd, der har styr på tingene. Jeg har selv fundet én der – og han er bare manden i mit liv – og jeg kvinden i hans liv.
  1. Han er pæn-ish
  2. Sød og flik
  3. og økonomien er god
  Der er dog lige et par ting man skal vænne sig til med de typer. De er generelt lidt borgerligt anlagt.
  Jeg troede jeg var mere til den frie ”pædagog-type” med 11 i børneopdragelse. De snakkede om alle de værdige de have, men gjorde aldrig en skid ved det.
  Så det korte af det lange er. Ingeniør-typerne er et hit, men man må leve med at de lidt borgerlige og er lidt for fornuftige. Men hellere det – end én jeg-er-bare-så-politisk-korrekt-typen – men indeni super ego – ”fordi det er såååå synd for mig” og ”hvis samfundet bare osv”…Dem er jeg færdige med?
  Held og lykke med det hele.
  Knus
  Lise

 22. Musling skriver:

  Stakkels din søster. Jeg kan ikke hjælpe med lejlighed, men er sikker på hun nok skal finde noget snart. Det er værre med det knuste hjerte.
  Altså de dér mænd der væver, trækker ting i langdrag og ikke kan finde ud af hvad de vil. Har vi ikke alle prøvet sådan en type? Især når mændene er under 30 år (hvis de er ældre, er de bare dumme svin, hvis de kører sådan et stunt). HVORFOR skal de plante alle de der tanker og lykkelige fantasier i een, om udødelig kærlighed, små bløde babyer og bohemefamilieliv? Når de dybest set skider grønne grise, hvis det rent faktisk bliver bare lidt aktuelt? Det er sgu også lidt synd for dem på en måde. Tænk at leve på sådan en livsløgn, og ikke ane hvad man vil, og sikkert have et eller andet fucked up forhold til kvinder, pga. deres tossede, dominerende mor og fraværende far.
  Øhm nå, men… Det gode ved at spilde tiden på den slags low-life, er at man bliver i stand til at se igennem al den rosenrøde snak. Og sætte pris på handlinger i stedet. Mænd som rent faktisk GØR hvad de siger, og som VIL en 100%. Hun skal ihvertfald ikke lade sig nøjes med mindre. Og indtil han en dag dukker op, så skal hun da bare nyde livet og fyre den af, og drikke drinks på Islands Brygge og spise sushi og alle de ting vi mødre kan side og sukke langt efter, som du så godt beskrev i et tidligere indlæg 😉 Hey, og så er hun da heldig, at hun har sådan en god og støttende søster som dig.

 23. Jette skriver:

  Hej Julie
  Sådan en røv.. Ja altså din søsters ex. Jeg troede indtil nu at min tidligere kæreste tog prisen for dårlig timing, men han er altså nu blevet slået med indtil flere banelængder.
  Jeg kan måske – måske ikke hjælpe din søster med en lejlighed. Andelslejligheder er til salg i A/B Ryparken (http://www.ryparken.dk). Lejlighederne svinger meget i pris, men en standard 2 værelses lejlighed ligger i omegnen af 500.000 kr alt afhængig af de forbedringer der er lavet. Boligafgift ca. 3900 kr. pr. måned inkl. aconto varme. Jeg ved godt, at din søster foretrækker at leje fordi hun er på SU, men det kan jeg trods alt ikke klare 🙂 Hun skal blot undgå at købe en lejlighed på øverste etage, da de efter planen skal udvides til taglejligheder. For selvom ideen er rigtig god, ender prisen på noget man absolut ikke kan klare på SU alene.
  Til slut vil jeg blot tilslutte mig Sarah og Lise – ingeniører fra DTU er rigtig dejlige. Kæresten min og faderen til mit kommende barn er DTU’er og han er på alle måder manden i mit liv. Som den typiske ingeniør er han yderst praktisk anlagt, hvilket kan være lidt irriterende :-), men også rart. Mange småting i mit hjem begyndte pludselig at fungere efter jeg mødte ham.
  Held og lykke med det hele til din søster – Facebook er godt sted at starte kærestejagten. Ellers er der også sites som dating.dk – netdating er rigtig hyggeligt når man først kommer igang og husker man sin humorisktiske sans er der også plads til mange gode grin undervejs.
  Jette

 24. Christine skriver:

  Hej Julie
  Det er mig der elskede dine turkise stiletter, men har for grimme tæer til dem ;o)
  JEG kender en rigtig dejlig gut – sender dig lige en mail med Facebook link
  Klem til din søs,
  Christine

 25. Maria skriver:

  Hej Julie
  Jeg har læst din blog i virkelig laaaang tid, men aldrig kommenteret på den.
  Nu bliver jeg bare nødt til det, for jeg har virkelig ondt af din søster.
  I vores andelsforening på Frederiksberg er det i disse tider temmelig svært at få solgt de små 2-værelses lejligheder. Jeg ved at der p.t. er en 2-værelses til salg, som er ejet af et ungt par med en lille baby. De er flyttet i en større lejlighed i foreningen, og har som sagt svært ved at komme af med deres gamle lejlighed.
  Jeg ved intet om lejlighedens stand, men det er et pænt ungt par, så mon ikke lejligheden er pæn og nydelig.
  Den koster lige knap 1 million og huslejen er omkring 2200 kr/md.
  Jeg håber din søster finder en løsning meget snart, om ikke andet så har hun en søster der gør sit bedste for at hjælpe ; )
  Kh. Maria

 26. Troels K. skriver:

  Tsk tsk – Kvinder… Can’t live withém – can’t live withoutém!
  Mens jeg sad og læste bloggen, blev det lige pludselig så tydeligt for mig hvorfor mænd kan blive rigtig træt af kvinder… Det er fordi de snakker så uendeligt meget 🙂 Jeg holder klart med fyren med det gode hår – 11 i børneopdragelse!! Hvis skriften ikke står sort på hvidt, så ved jeg sku ikke..
  Historien bekræfter jo blot teorien om at kvinder spilder deres 20’ere (måske også 30’ere) med at dumme sig på boheme bartenderen med lækkert hår og en forkærlighed for sex and the city, der bare ææælsker at finde på børnenavne i kongens have over et glas Asti. Efter talrige gange at have brændt nallerne – nogle lærer senere end andre – så vil de lige pludselig godt have de gode fyre, som måske ikke er så pæn’ish!?! som de selv føler de har krav på (Hallo! Du er fyldt 30! Din tid er ovre!!). Det er så nu der er payback time!! Den gode fyr er nemlig blevet hærdet af talrige nedslående byture og ditto spildte drinks, men han har i mellemtiden oparbejdet karriere, ambitioner og kapitalpension. Og han er bitter – rigtig bitter. Så nu hvor han er alt det som “munte+simonsen” leder efter vil han bare have alt det han gik glip af tidligere, indtil han en dag finder hende der ikke passer på klichen – Tag den nørrebrolover! Og han vil ALDRIG flytte til Svenborg..
  Ta’ og tænk lidt over den tøsebørn! 🙂
  Den bitre 🙂

 27. Lars Sommer skriver:

  Jeg vil til dels give Troels ret (og Lise har også en god pointe – hun er i hvert fald blevet klogere):
  Mange kvinder lever i en fantasiverden. (vil jo ikke generalisere – for der er jo mange kvinde i dette indlæg med, i mine øjne, gode holdninger)
  Disse kvinder (der lever i en fantasiverden) er en helt ny type: ”politisk korrekte egoister”.
  Kendertegn:
  -De vælger den god fyr fra …(her kunne jeg skrive en masse, men Troels siger det hele)
  -Deres images er i orden, når de shopper sko, som de ikke har råd til, med veninderne, imens de brokker sig over priserne på daginstitutioner, at der ikke er penge nok til ulandsbistand og pensionisterne
  – De mestre kunsten at være politisk korrekte og ”sex in the city” materialistiske samtidig
  – Al uretfærdighed sker netop for dem – og hvorfor er der ikke nogen der gør noget ved det?
  Ja, Troels – der er mange tøsebørn. Men der er håb. Jeg er på ingen måde bitter. Har en super kvinde, der tager ansvar og ikke skyder skylden på alle andre.
  – Lars

 28. Den famøse søster. skriver:

  Jeg ville bare lige sige tusind tak for alle jeres meget søde, velmenende, empatiske og hjælpsomme indlæg! Jeg ved ikke rigtig hvor, eller hvad jeg skal gøre af mig selv for at være helt ærlig. Jeg er ulykkelig, såret, skuffet, chokeret, rasende, forbløffet, og mest af alt føler jeg mig bare tom indeni. En tilstand af stilstand. 10 år, med den man troede at man kendte bedst i hele verden, er lang tid….men det var trods alt ikke spildt tid. Der er også mange gode minder, og jeg har helt sikkert lært meget af det. Det var bare dén del af mit liv…
  -Som for øvrigt absolut intet har med hverken tasker, sko, kapitalpension, bohemebartendere, eller sex and the city at gøre! Jeg bryder mig i virkeligheden slet ikke særlig meget om sex and the city, og synes at Carrie er hysterisk og dum. Jeg går i fodformede sko og min “taske” består af en hjemmesyet blå lærredssæk som jeg fandt oppe i min afdøde mormors søsters hus..
  Mange ville nok kalde mig politisk korrekt, men siden hvornår er det blevet et skældsord at interessere- og bekymre sig for bare en lille smule af hvad der foregår i resten af verden?!
  Efter et stykke tid kommer jeg vel videre, og er da heldigvis endnu ikke nået til “alle-mænd-er-svin-stadiet”, og gud forbyde at jeg nogensinde bliver så bitter at jeg tror at livet slutter den dag man fylder 30!
  Nå…men tak ihvertfald- for jeres gode indlæg. Det er meget sødt og betænksomt af jer alle, og det sætter jeg virkelig pris på! Jeg mangler dog stadig et sted at bo, og vil nok indrømme at jeg p.t. er en smule mere desperat på dét område, end på dét med at finde en med kraftigt hår.
  Kærlig hilsen Julies søster.

 29. Line skriver:

  Blot en bemærkning til Lars om, at den beskrivelse af de politisk korrekte egoistiske kvinder -, han netop er kommet med, skam også passer fortrinligt til mange mænd. Skift blot skoshopperiet ud med: MaC produkter som Iphone og Phonebooks, eller sportsudstyr og andet godt til nogle tusinder 😉 Men der er da mange kvinder, der gør noget ved uretfærdighederne. Når det sker får vi blot at vide, at vi er mamas, styrende og for maskuline. Nå, jeg ved ikke lige, hvor jeg vil hen med det her. Jeg støtter såmænd bare op om, at ingeniører er et fint mandfolkefærd – min egen af slagsen skulle nu alligevel runde de 35, inden han ikke gik i panik ved lyden af små yndige barnestemmer. For der var da lige nogle sportsudfordringer, der skulle løbes af blodet inden. Men så har vi også fået to af slagsen inden for 2 år, så ingeniører er effektive 😉 Lige for at runde kommentaren af til Troels og Lars: Lidt romantiske forestillinger holder da gang i lidenskaben – hvorfor skal det nu bare hånes? Og det er da kun fedt, hvis kvinder også er nået dertil, hvor de tør skælde ud over udgifter til børn, for har det ikke tidligere kun været forbeholdt manden? Det er sgu da – må jeg lige påpege, at jeg ææææælsker mine to børn højt – sjovere at købe nye sko, end at betale vuggestueregninger. Hvorfor må man ikke indrømme det? Vi er da trods alt kommet ud over 50-ernes husmødre, der måtte ligge låg på alle egenbehov til fordel for børnenes og ikke mindst mandens 🙂 (ups, nu får jeg måske smæk for at lyde småfeministisk, er jeg nok også, for mænd må åbenbart gerne klage uden at få hæftet ,,martyr” og ,,politisk korrekt egoist” på sig. I sidste ende ville vi kvinder måske ikke sætte så meget pris på de fornuftige, halvkønne mandfolk, hvis vi ikke først havde brændt nallerne noget så grusomt på de lidenskabelige drømmere…
  Øv også for din søster, Julie. Jeg har nu svært ved at forestille mig, at hun luller sig ind i en offer- martyrrolle, som de to gentlemen antyder 😉
  Hilsen Line

 30. En ven af Troels skriver:

  Hehe.. typisk kvinder at vende sarkasme og kritik til ondskab og had. Når “de” er i det humør, så bliver alt stort set drejet over i “nå så du synes jeg ser tyk ud!?! – kategorien”. Enten kan, eller vil de ikke læse det der står mellem linierne, eller også forstår mænd og kvinder grundlæggende ikke hinanden (et udsagn der vist er blevet frembragt før). Jeg sad og fik brændende lyst til at skrive et indlæg, men valgte – klogeligt skal det nok vise sig – at undlade at gøre det. Det kan kun gøre ondt værre, og vil helt sikkert bare puste til ilden og få de iltre kvinder helt oppe i det røde felt. Bevares, det er da synd for trunten, og det er da ikke for at nedgøre hende. Det er faktisk mere søsteren, hende der blogger, som burde have ting læst og påskrevet. Men pilen vil helt sikkert ikke ramme sit mål, og istedet hive alle kopper og vaser ned på vejen (hvis man forstår sådan en lille en ;o)). Indlægget fra “lars sommer – sikkert et alias” vidner da også klart om at han er (over-)tydligt bevidst om hvem der er hans publikum, og har gjort meget for at moderere sit sprog, istedet for at skrive lige ud hvad han mener. Det sidste har kvinderne jo gjort, fordi de sikkert regnede med at der kun var kvinder der læste det de skrev – noget de mange indlæg jo også vidner om.
  Det tydeligste eksempel på kommunikationsvanskelighederne mellem mænd og kvinder ses jo eksplicit udtrykt nedenfor: “..aldrig blive så bitter at jeg vil mene livet slutter den dag man fylder 30”. Her kan man selvfølgelig godt frembringe koncipistreglen, men i mine øjne er den nu ikke så vanskelig at forstå. Nej dit liv slutter ikke ved de 30, men dit frie ubekymrede drømmeunivers slutter! (endnu en udtalelse som kun kan give lussinger). Det biologiske ur siger tik tak, og ungdommens festivaller, mentholcigaretter og dietcoke’s har sat sine præg (nu bliver der generaliseret max! Søs ligner selvfølgelig stadig én på 21). Det er helt naturligt, og sådan er livet vel bare… Men denial for det altså ikke til at blive anderledes.
  Et andet godt eksempel på kommunikationen, er de efterkommende indlægs fokusering på at vores (mænds) “problem” var at kvinder gik op i materielle goder. Jeg vil nu mene, at Troels’ indlæg ganske tydeligt bar præg af, at det kun var en lille del af kritikpunkterne, og bestemt ikke kernen i det hele. Men måske ser man kun det, man vil.
  Hvad vil jeg egentlige sige med alt det her?? Tja.. Hvem ved. Måske er det bare mig der ikke forstår noget, måske er jeg en bitter gammel mand eller også er det fordi “drømmemanden” ikke kan puttes ind i en box der hedder: pæn’ish, venstreorienteret bohememand med lækkert hår der ændre karakter i takt med min egen livscyklus. trin 1 – smart, lækker, übermacho og med mange umulige drømme (click) trin 2 – fornuftig, realistisk, målrettet og lige pludselig børneelsker der synkront med mig laver knibeøvelser (click) trin 3 – den bløde mand der er sød og rar og med yndlingssætningen “skaaaat du ser så engelagtig ud i joggingtøj, sæt du dig nu i sækkestolen mens jeg laver urtete og løber ned og køber bleer. Når jeg så kommer tilbage skal jeg nok finde mine nosser frem fra skabet, og så får du lige en omgang oral-pleasure indtil topmodel 8 starter kl. 20!
  Måske findes han, men han er en lille demografigruppe, så chancen for at han spotter liiiiiiiiiige dig nede foran netto’s køledisk er forsvindende lille – men så igen, any two cards can win ;o)
  obiter dictum: det slog mig lige, at selvom det er synd og trist og alt det der for pigen, så kunne jeg ikke lade vær med at fæste mig ved en lille detalje. Hun har kendt ham i 10 år, og troede hun kendte ham bedst i hele verden. Måske kendte hun ham slet ikke, men kun ham hun gerne ville have ham til at være…

 31. Jennie skriver:

  Holy fuck, en debat der raser her, hva’? Skal vi aldrig bage nogle boller?

 32. Musling skriver:

  Til Lars og Troels – sikke noget fis. Kan godt forstå I har haft problemer med kvinder, for I har da sådan nogenlunde INGEN indsigt I hvordan vi tænker. Håber bestemt ikke at nogen af jer overvejer arbejde inden for sociologbranchen. Og nej, jeg føler mig ikke truffet af jeres “knivskarpe” karakteristik af sex-and-the-city-ego-bla-bla-bla. Men jeg kan forstå, at man slet ikke må købe nyt tøj til sig selv, hvis man også tillader sig at bekymre sig om sænket ulandsbistand og øget egenbetaling i det offentlige? Altså, det er sgu nogenlunde lige så dumt, som at sige til børn, at de skal spise ALT op på deres tallerken, “for tænk på de små sultne børn i Afrika”. (Hørte i øvrigt min nabos svigersøn sige det til sin unge ude i haven den anden dag, i ramme alvor :-O)
  Nå, men til Julies søster: Kan din ex ikke flytte ud af sin lejlighed og lade dig bo i den, indtil du finder noget andet? Det er da det mindste han kan gøre! Så må han sgu bo på sofaen hos en ven indtil da. Sgu-fandme!

 33. Karoline skriver:

  Ja, lad os da endelig sparke staklen mens hun ligger ned!
  “Trunter” og “tøsebørn”- helt ærligt, er I 60 årige pædofile eller hvad?!
  Det lyder på Troels og ven som om, at man som kvinde i dag i virkeligheden gør klogest i at tage til takke med en eller anden røvsyg, dræbende kedelig stodder hvis vigtigste ( og eneste, åbenbart! ) evne er at kunne forsørge lillemor i Rungsted! Nej tak! Så vil jeg sgu hellere leve i en “drømmeverden”!
  P.S: Og hvad fanden er Asti ?

 34. Lars Sommer skriver:

  Kære Musling m.fl.
  Har nu aldrig haft problemer med kvinder – beskriver bare en metode til at spotte og fravælge kvinder jeg ikke gider. (mener iøvrigt heller ikke det står nogen steder i mit indlæg – så det må være din fordom)
  Fx: har jeg stor respekt for Julies søster (i hendes indlæg), da hun er gennemført i sine meninger og handlinger – hvilket mange mennesker ikke er.
  Og Julies søster skulle måske bruge den samme metode til at vælge hendes næste kæreste.
  Tror desværre bare hun skal slække lidt på kravet om en venstreorienteret mand – og lad nu vær’ med at slagt mig på den udtalelse. Den er kun baseret på personlig erfaring:
  Jeg har mange gode, søde og rare venstreorienteret M/K kammerater : ) Men styr på deres liv har de ikke og de lader, og sig alt for ofte kun styre af førelser og ikke fornuft – og bliver derfor til ”politisk korrekte egoister”, da der ikke er rød tråd mellem deres holdinger og handling.
  (og, nej, jeg siger ikke at man kun skal lade sit liv styre af fornuft og facts, men der skal være en balance)
  ”Men hvorfor er du så lige efter kvinderne”: jo, der er sikkert lige så mange mand der er ”politisk korrekte egoister” – det var mere en beskrivelse til, hvordan man som mand, skulle undgår denne type som samlever : ).
  Så, mit indlæg var ikke rettet mod Julies søster, men som en kommentar til Troels.
  – Lars

 35. Tina skriver:

  Troels, Lars og en ven af Troels. Er det egentlig ikke lidt pinligt, at i læser med på sådan en “tøse/Trunte” blog??!!!!

 36. julie skriver:

  Nå. Men jeg vil da bare sige du godeste! Så tager man til jylland i tre dage og straks forvandler ens blog sig til en kampplads mellem kønnene. Jeg har kørt hele dagen (og lagt to skrigende feriebørn i seng) så jeg er for træt til at tænke og mene. Men spørge kan jeg da – ham der “ven af troels” – hvad er det lige han mener jeg burde have læst og påskrevet???? Jeg kan ikke se det?

 37. Rote Mutter skriver:

  Drenge!
  Er denne blog blevet til fordommenes holdeplads?
  Det fremgår ret tydeligt at det er en lejlighed der interesserer damen og ikke jeres stereotype opfattelser af køn.
  Til søs ang. lejlighed:
  Send email til rotemutter[snabela]gmail.com
  (Svigerinden flytter fra lejlighed på Nørrebro/Rentzausgade)

 38. Smilla skriver:

  Troels, jeg tror der er andre årsager til, at dine drinks gik til spilde, end at du ikke er pæn’ish.
  Håber din søster finder en rigtig dejlig lejlighed, Julie. Og at hun finder super skøn mand, der er klar til det hele.

 39. Marie skriver:

  Så smadder synd for din søster, Julie. Mænd er….tossede!
  PS. Pernille!! Kan ham din ven skaffe en 3-4værelses lejelejlighed på indre Øbro til max 5000 kroner mon?

 40. Sofie skriver:

  Skal jeg være ærlig Julie, så tror jeg blot han skrev det, fordi det lød godt og smart…!;)

 41. Pernille skriver:

  Sikke en røv med ører! Hvorfor er det lige, at man skal kysse så mange frøer, før man møder den rette. Og hvorfor er det næsten altid mændene, som ikke lige kan beslutte sig – vil, vil ikke – det er bare ikke tilladt at skifte mening hele tiden.
  Men ja godt så, at de ikke har nået at få nogle børn sammen, trods alt. Een lejlighed kan afvikles, og en ny mand kan findes, lidt svært at afvikle et barn – og ja bare federe at få barn med ham, som tager udgangspunkt i gerne at vill dele hele sit liv med een, helt uden at være i tvivl!
  Måske jeg kan hjælpe. Jeg har da en sød lillebror. Advokat lige om snart, når han har fået skrevet sit speciale. Godt nok ikke særlig venstreorienteret, men meget boglig og samfundsinteresseret, arbejder i retshjælp ved siden af studie og studiejob. Pæn, ligger til familien, smil! Bor på Østerbro i andelslejlighed. Vil gerne have børn, ved ikke lige hvornår, han skal jo også finde den rette først. Tjek min Facebook profil – Jacob og mit pigenavn.
  Mht. lejlighed, så har vi skaffet både min kusine og svigerinde en dejlig lejelejlighed på Østerbro via en bolighaj, som skal have nogle tusinde i en kuvert, uden for nummer. Har vist lejligheder flere steder i byen. Hvis det ikke går imod jeres moral, så kan jeg godt skaffe hans telefonnummer?
  Min kusines lejlighed er hyggeligt og rimelig stor 2-værelses, som godt kan deles af to, og til under 6000 kr./mdr., så vidt jeg ved. Tror hun betaler 4600 kr./mdr.
  P

 42. zpitzen skriver:

  Hmm.. Jeg har en lejlighed i Virum til leje, når jeg får smidt de to båtnakker ud, der bor der nu.. (hvilket vil blive gjort på mandag 😉 Hun siger bare til.. Det tager kun 20 min med toget til nørreport…
  Tror desværre kun jeg kender usriøse ikke modne mænd (drenge), der ikke er klare til at binde sig.. MEn sjove er de…
  Marie

 43. Lene R. skriver:

  Ahem, nu har jeg så lige læst det hele…. OG jeg har læst Julies blog siden den startede… Og selv blogget og selv haft en vævende kæreste (den Utro And) og iøvrigt bliver jeg 30 om præcis 2 mdr. minus en dag – gulp..
  Hvorom alting er, så er jeg faktisk enig med gutterne.. (Det virker heller ikke til at nogen af dem er Kimpo in disguise)
  Vi er nogen – inkl. mig selv – som måske burde tænke mere med hjernen end med æggestokkene. Så når han først en gang er gået – så holde fast i det; han gik, han er ikke klar til børn, familie, fast forhold osv.
  Gutternes beskrivelse både af kvinden og af manden er måske karikeret, men der hvor jeg færdes – primært midt og østjylland – der ER der mange sådanne typer.. (Der er også mange Bauner og Primdahler, men det er en anden snak)
  Da jeg blev gravid og syg for to år siden, havde den Utro And rigtigt travlt med at fortælle mig at han slet ikke var klar til at binde sig, at børn slet ikke var ham osv. OG han var langt over 30. Jeg hang fast i det, helt indtil i år! On/off..
  Når det så endelig er slut føler man netop en form for tilstand af stilstand.. Jeg husker det så tydeligt.. Og for hæwlede hvor jeg vrælede..
  Pointen er – og den jeg gerne vil give videre – man skal holde fast i bruddet, vende ryggen til, konstatere som Den famøse Søster gør; det var det!
  Selv opsøgte jeg en gammel kær ven, en 69 årig kvinde der netop er gået på pension inden for det fag jeg arbejder med nu, og hun gav mig noget moralsk støtte og opbakning – til at være mig, og til at holde fast i bruddet uden at miste mig selv.
  Her har søsteren så Julie..
  Og så er det op på hesten igen, for i dén saddel sidder man nu engang bedst.. Få styr på boligen, og så afsted igen.. Der findes masser af lækre fyre, med styr på kapitalpensionen og ægte far-tendenser..
  Selv var jeg på min 16. date igår med en mand, håndværker, god humor, alenefar (100%) (!!), styr på livet, tilpas mand til at tilbyde oral pleasure uden at hente urtete, som en af gutterne beskriver det..
  En mand der gerne vil have børn, for som han siger; vi bygger da bare til når der ikke er plads nok mere… Og en mand som siger; Lene når du nu er opereret skal vi så ikke tage en uge ud af kalenderen og spendere den i Tyrkiet..
  Summasumarum: Gutterne har lidt ret… Så op på hesten, vend ham den vævende ryggen og husk; The best revenge is living well!
  PS; Jeg har en fætter der opfylder alle kravene, inkl. kraftigt hår.. Han er dog kun 25 – men altså vævende dét er han ikke:-)

 44. Malene Klejs skriver:

  Prøv http://www.boligmangel.dk..sæt sedler op i alle supermarkeder og annoncer i aviser.
  Held og lykke til søster, både med lejlighed og barneglad mand med kraftigt hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.