sære dage med klara + symønstre??Ja, hun er stadig sært pylret. Hun har ikke feber, men i perioder vil hun kun sidde ved mig og sidder så bare og klynker lidt. Lige nu er hun helt rolig og afslappet og glad igen, men hun har også lige gået 1½ time med sin far, og sovet i vognen. Måske er der langt om længe en tand på vej? Eller også er det eftervirkninger efter de travle juledage? Eller også er det bare det der 5. tigerspring…

Hun kan så mange nye ting, for tiden, som jeg også skrev i går. Hun er rigtig ved at lære at der er noget der hedder foran, bagved, ovenover, nedenunder osv. Hun sidder i den fine lille stol med bord foran, som min far har bygget, med alt sit bedste legetøj foran sig. Så løfter hun det op og undersøger det og smager på det, for så at holde det ud over kanten og kigge på det, hvorefter hun slipper og kigger efter det, mens det lander på jorden. AHA, kan man se hun tænker… så var der så langt derned…. og det sagde sådan en lyd…hmmm – hvordan mon man får det op igen… wahhhhh (læs; moaaar)

Når hun ligger inde i dobbeltsengen sammen med mig om morgnen, og hendes far står op, så ligger hun og vrider sig rundt og kigger efter ham og blafrer med arme og ben, som en lille mølle, når han nærmer sig – tag mig op, tag mig op, far!! Og hun griner så meget, når vi fjoller med hende og siger lyde eller synger eller siger BØH. Det er helt sikkert hendes yndlingsord.

I dag lykkedes det hende også at spise en tredjedel af et lille glas med hipp risgrød med frugt. Så meget har hun ikke spist før af den slags! Det hele kom indenbords og moderen er meget stolt :-))

Jeg fik en symaskine i julegave, og jeg vil gerne i gang med at sy noget børnetøj selv. Det er jo meget rart med en hobby ud over internettet og tv'et… jeg føler mig tit lidt kedelig om aftenen. Så jeg tænkte om der måske er nogen, som læser det her, der syr meget selv? Jeg har nemlig ingen mønstre og gider ikke købe dem, for de er så dyre. Jeg regner med at bruge min fantasi temmelig meget, men det ville jo være meget rart med et par grundmønstre til at starte med. Trøjer, bukser, spencere, og meget gerne en lille pyjamas, for jeg har en masse lækkert gammelt pyjamas stof, flonel, tror jeg? (klaras oldemors aflagte natkjoler…)
Eller er der nogen der kender de gode blade med mønstre – hvad skal jeg spørge efter på biblioteket?

Håber på mange kreative svar 🙂
kh julie og klara

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.