SameOld

Har haft et par stille dage, rent personligt, og trænger snart til at der sker noget. Johh, vi har haft en del juletamtam, men jeg mener nu nærmere, at jeg savner noget action bare for mig. Noget job, eller i det mindste en samtale, eller et eller andet!

Har ikke flere penge og mangler stadig Mr.Stoffers julegave. Men han har ingen ønsker, siger han. Han har jo alt. As if. Måske kan jeg betale den af i naturalier.

Har fire bedsteveninder i verden. Dem der fra rytmikfraktionen, med børn på Klaras alder, ikk? De er alle fire flyttet indenfor det sidste år, de tre af dem i hus. Og nu er de to af dem også gravide igen. Hvornår rykker jeg lige? Skal de nu allesammen sidde på cafeer hele efteråret uden mig? Det hører da ingen steder hjemme??

Haallooååå – univers – jeg vil godt bede om en ændring på et eller andet område NUu! Og jeg veeed godt at sidste gang jeg panikkede og bad om den slags, så mødte jeg stoffer, forlod min eks og blev gravid fire mdr. senere… Men hey – jeg tager chancen! Bring it on, din dit store dovne univers! Hvad som helst – jeg tager udfordringen!

Vent, hvad siger du?? Arrggh – en uge hjemme på Fyn? Sammen med min mor??? Nej vent vent, jeg mente det ikke – lad mig bare sidde her og forsumpe! Alt andet end det!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

5 Kommentarer til SameOld

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.