Sidste nyt

Ja, jeg forsømmer jer/mig/os. Har travlt med det der arbejde, som jeg i parantes bemærket er ret glad for. Har fået overordnet ansvar for alle børneafdelingens arrangementer og udstillinger – så nu har jeg da fået hvad jeg har sukket efter de sidste 4 år. Så så man lige mig lede og fordele! Har allerede, efter kun 5 fulde arbejdsdage, skrevet pressemedelelser, ordnet teater kontrakter, lavet 2 bogudstillinger, stået for en gang dukketeater og en gang børnehave filmklub. Og er i gang med at planlægge to andre større arrangementer, som dog lige kræver at nogen en af dagene sætter mig lidt mere ind i budgettet. Vi ved jo, jeg er god til at bruge penge.

Har fundet ud af, at det hurtigste er, at køre durk gennem byen, og derved helt undgå Helsingør motorvejen, som de fleste ved slet ikke fører til Helsingør, men til Helvede, og det endda meget meget langsomt. Jow, der er da også meget trafik gennem indre by, men man holder slet ikke stille i halve timer af gangen, på samme måde. Ind over Rådhuspladsen, op over Bispebuen og så er jeg jo på Hillerød motorvejen, og så tager det bare 50 min. i alt.

Men men men – måske kommer det snart til at tage kortere tid at køre. Har fået OK fra banken. Skal se på den røde villalejlighed igen i morgen, sammen med mægler-eks. Tingene begynder at ligne noget, og det så meget, at jeg tror endnu mindre på det, fordi den slags sker jo bare ikke. Men nogen gange gør de alligevel. Jeg fik jo det barn i sin tid. Jeg fik jo det job. Jeg fik jo den bil. Nu mangler jeg bare den bolig. Og så vil jeg fylde 30 til juni med noget der ligner absolut ro i mit sind. Mangler kun een ting. En lille bitte ting. Eller ok, lidt stor så. Mindst 2 karat.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Sidste nyt

  1. Maja skriver:

    Haha, det var jo det jeg sagde! Ind over Bispebuen og ligeud…
    Sikke en imponerende indsats du lægger for dagen på det nye job. Hvis du sørger for nogle bibloarrangementer, der kan have en 1½ årigs interesse, så giv lige besked!

  2. kriss skriver:

    Det mangler jeg også – men lige meget hvor meget du nægter at tro på det, så er du nok tættere på end jeg nogen sinde kommer:-/ Held og lykke med huskiggeriet, hvordan var det lige det lå i forhold til metro?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.