Gode Vaner

Vi ved jo alle sammen, hvor vigtigt det er med det. Gode vaner. Husk at børste dine tænder, se dig for når du går over for rødt, husk dit barns cykelhjælm, tal pænt til din familie, få som et minimum 5 timers søvn hver nat og spis 600 gr. grønt og frugt om dagen. (er der nogen som KAN det??)

Men nu synes jeg nok, vi begynder at nærme os noget der minder om en rigtig god vane, herhjemme! Det drejer sig om lørdage. Jeg synes, de sidste 3-4 stk. er foregået meget ens og det gør mig slet ikke noget. Det starter med at Klara vågner og forlanger at far skal stå op. Hun er et meget klogt barn, så det er jo årevis siden at hun fattede, at mor ikke reagerer på den slags urimelige forlangender. Men far er til at forhandle med.

Så de står op og jeg sover længe. Er også noget af det jeg er bedst til! De laver havregrød og så smører de madpakke og så kommer de og kysser mig farvel og så kører de på naturlegeplads nede ved amager strandpark. Og hvis de har husket både rene bleer og madpakke, så kan de blive væk i timevis. Efter første gangs forglemmelser, er jeg nu begyndt at huske dem på alting, så godt jeg kan i min søvndrukne tilstand. Lyder totalt mor-agtigt når jeg gør det, men altså ellers kommer de jo hjem 30 min. senere fordi hun har skidt og det er hverken sjovt for mig eller dem.

Nå, men så er de væk omkring kl 9 og så står jeg op og hygger mig med lidt morgenmad, bad osv, og så er jeg klar når butikkerne åbner kl. 10. Fantastisk timing, ikke? I dag skal jeg over i a-centeret og hente de der blå sandaler som er kommet hjem til mig. Og bagefter tager jeg metroen ind til byen og besøger Karin og Vintage kjoleriet, som har besluttet at forlænge udsalget med endnu en dag – i dag – fordi det gik over al forventning i går. Så I kan nå det endnu, og hvis I kommer mellem 10 og 12, så sig lige hej. Ny Adelgade 3. 10 – 14.

Bagefter tror jeg, jeg skal i Krea og se om de har en lille Ariel eller en Belle prinsesse figur, for Snehvide, Askepot og Tornerose trænger til lidt selskab. Askepot er desuden blevet elsket så meget, at hun er ved at tabe hovedet. Ak ja, det sker jo for selv de bedste ind i mellem. Selv om det er, ved nærmere eftertanke, way too long siden jeg tabte mit. Hrhm. Dårlig vane.

Nå, men de gode lørdage rundes som regel af med mad ude fra. Sushi til mig helst, og whatever til de andre. Men ofte noget fra den gode thai biks på øresundsvej, eller en gang gryderet fra Den Sorte Gryde. Med kartoffelmos til. Gad vide, hvor stort take away udbudet er i Vanløse? Vi skal se på den igen i morgen og det er meget meget spændende, så meget, at jeg i nat faktisk drømte at jeg selv var ejendomsmægler og var ved at sælge et hus til et par, der gerne ville bo i bofællesskab på Læsø. Det skrev jeg om på bloggen, og så fik jeg over 20 kommentarer, men den eneste jeg kendte var fra dig, Jens. Men jeg kan ikke huske, hvad du skrev. Og så stoppede jeg hele familien ind i bilen og kørte til Sønderborg (hvor min fars familie kommer fra) og så på patricier villaer dér. Vildt, når selv ens drømme gør en opmærksom på, at man kan få mere for pengene andre steder…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Gode Vaner

 1. Monica skriver:

  Der er i hvert fald den sorte gryde i vanløse 🙂

 2. kriss skriver:

  Øko pizzaen kan virkelig anbefalse, savler for vildt lige nu – deres søster pizzaria ligger lige rundt om hjørnet her. Tidligere boede jeg overfor det andet. MUMS

 3. maya skriver:

  Vi har også byens bedste mexicana – her i Vanløse. Og det er noget jeg ved noget om, for vi har nem’lig prøvet de fleste.

 4. Suzy Q skriver:

  Der er masser af god take-away i Vanløse! Blandt andet et af de bedste thai-take-away-steder i kbh, if you ask me.
  Thai Barbecue Restaurant Skjulhøj Allé 8 A, st., 2720 Vanløse, Telefon: 38 74 82 88.
  🙂 har brugt en formue dér. Og så er der økologisk pizza på Ndr fasanvej. Burgere overalt – bringer ud indenfor 15 min. Det er næsten lisså trygt som Amar 🙂

 5. kriss skriver:

  Hvad er nu det for nogen sandaler?
  Og ellers lyder det som en rigtig god vane.
  knus

 6. kriss skriver:

  Hvordan gik det så med huset og mægler-x’en?

 7. Sanne skriver:

  Og den der nye med Kylling og alt muligt ikke helt så usundt som alt muligt andet på Jernbane Alle er faktsk også ok… og vores Kinamand på sallingvej er noget af det flinkeste… og pizzamanden kender vores adresse og bestilling når bare jeg siger “hej det er Sanne”. Jo folk er gode nok i Vanløse, men her er altså også lidt kedeligt nogengange, det skal du vide.

 8. Jeg har nok skrevet noget om at det eneste der er på Læsø er en golfbane og et hotel, og hvis du er heldig bliver du skudt ned af en golfkugle inden du finder du af at der INGEN skobutikker er… Hvem andre en Julie A drømmer om Læsø ? – jeg spørger bare :o)

 9. Jens B. Rasmussen skriver:

  Som bosiddende i Vanløse kan jeg så afsløre at Vanløse har en biograf samt en masse gode spisesteder iøvrigt – såsom http://www.Boyd.nu

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.