Skøn fredag

Jeg er i et rigtig godt humør i dag 🙂

Solen skinner og jeg gik fra stationen og ned på arbejde – en dejlig tur på 15 min. hen ad strandvejen. Frisk luft, varm sol, butiksruder med udsalgsvarer – det kan da sætte enhver i godt humør fra morgenstunden.

Det var mig, der afleverede Klara i dag, for stoffer skulle til eksamen kl 9. Det gik fint med afl. – hun ville bare hen og rutche, så mor her ku bare daffe af.

Har lige snakket med stoffer og de fik 10 i eksamen, så det er jo flot nok. Det er typisk ham, at stresse og bekymre sig og være tæt på at dø og så får han altid 10 eller 11 alligevel. Nu mangler han bare en d. 20.1. og så er det slut i denne omgang.

Har også ringet til Kbh's Hovedbibliotek og fik 2 billetter til en booktalk d. 20.1. kl 17-19, med Karin Gråbæk fra Alt for Damerne. Hun snakker om chick lit og interviewer den store kendte forfatter Marian Keyes 🙂 Det glæder jeg mig super meget til, for jeg elsker den genre og Keyes er en af de bedste indenfor den. Jeg håber hun gider signere alle mine bøger af hende.

Og kl. 13 skal jeg spise frokost med søde-signe fra mit arbejde, og bagefter har jeg fri. Så skal jeg ned i My Shoes og hente mine sko, og lige se om de har noget på udsalg i str. 22 til Klara. Eller måske str. 23, hvis det er forårs sko. Så også en rigtig lækker vindjakke sat 30% ned i Enfant Terrible, som Klara ville kunne bruge hele foråret. Måske man lige skal se om den er der endnu.

Og kl. 16 skal vi så være i Glostrup, mig og Klara, og besøge Caroline og Alberthe, sammen med de andre rytmikmødre. Vi plejer at mødes med børn en gang om md. ca. men det er længe siden sidst, pga jul og nytår osv. Jeg glæder mig rigtig meget til at se dem, selv om det kun bliver et par timer, inden vi skal hjem og fodre ungerne af med aftensmad.

Hvor føles det skønt at så mange positive ting allerede er sket i dag, og kl. er kun 10.44. Hvor føles det skønt for en gangs skyld at være rigtig glad og tilfreds og positiv.

Har tænkt mere over det med at finde den rette frisør. Læste om en healende holistisk frisør i Alt for Damerne… HUN må da kunne forstå mig?? Hun må kunne fornemme min sande energi 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Skøn fredag

  1. Carina kylle_rylle skriver:

    Hej Julie. Har lige været inde og bestille sushi for beginners, mon det er den rette at begynde med? Jeg suger altid til mig hvis nogen anbefaler/syntes en bog er god. Og en bibliotekar må vel være en af de rette at lade sig inspirere af. Ole er sq ikke så spændende på det område; historie og sci-fi og tegneserier ikke at forglemme. Knus Carina

  2. Michael skriver:

    Hej.
    Du finder den holsitiske frisør her: http://essens.nu
    Vh Michael

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.