Skal vist have gang i knibeøvelserne…

– for jeg var godt nok ved at tisse i bukserne af grin over den her kat. Den kommer tættere på, men uden at bevæge sig – dens hoved er hele tiden i samme position. Åhh jeg savner at have kat. De er så skide skøre, de dyr.

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=muLIPWjks_M&hl=en&fs=1]

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Responses to Skal vist have gang i knibeøvelserne…

 1. Mumrikken skriver:

  Haha, jeg fik et chok til sidst, da den pludselig var helt tæt på med de store, stirrende øjne. (Og jeg havde ellers forventet, at det var det syn, der ville møde mig)

 2. Marie skriver:

  Åh, og jeg sidder her og får kuldegysninger….SÅ uhyggeligt, mand (men nu er jeg jo heller ikke dyre-elsker)

 3. Christine skriver:

  Hihi.. Sidder her og små-tuder af grin.. Ælsker katte!

 4. mariahønen skriver:

  Ja, det er bare så træls med en pelsallergisk mand… Øv hvor jeg savner at have kat

 5. Anne skriver:

  Mariehønen, jeg har også været så tåbelig at falde for en katteallergiker. Når han ind imellem er dum, overvejer jeg at skifte ham ud med en kat. Indtil videre har han dog fået lov at blive. Jeg finder jo nok ikke en kat der kan lave mad og øhh – ja.

 6. Lou skriver:

  Få en kat, Julie, få en kat! 😀 Én fra Inges kattehjem fx – måske er du heldig at få én, der er lige så dejlig som vores! 🙂

 7. ully skriver:

  Enig med Lou (men vi deler også kat) 🙂 Det er det bedste med sådan en hygge-Franz, der hilser godmorgen, godeftermiddag og godnat og som er skide skør og får os til at grine hver dag. Har læst at katte er gode for blodtrykket, så anskaffelsen af en kat kan også ses som en slags udvidelse af sygeforsikringen 😉

 8. Takashimaya skriver:

  Jeg overvejer også om min deprimerede veninde ikke skal have lov tl at låne mine forældres kat et par dage. Den er ikke så sjov men til gengæld er den rigtig sød og rar og bamseagtig.
  Har I i øvrigt set den med “Pussy versus printer”?

 9. Passionpopsicle skriver:

  Åh, hvor er den skøn. Sad og tænkte “Jeg vil også have kat igen” – men vent, jeg SKAL jo have kat igen. Jeg skal sådan set bare skaffe en kattebakke og hente den.
  Håber dog ikke den er SÅ åndssvag. Haha

 10. malene Klejs skriver:

  Hahaha….ja de er sgu skøre de katte. Havde selv en herlig hittekat boende et par dage. Den var så sjov at se på at jeg grinte konstant…..jeg er ellers ikke til katte, men et vaskeægte hundehoved..hehe

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.