Skandale

Alt det der med DR. Det er jo helt i hegnet. Personligt og fagligt er jeg mest bekymret over ideen med at flytte B og U afdelingen til Århus. Ikke fordi der er noget galt med Århus eller jydske børn – de er helt sikkert også søde på tv.

Men B og U afdelingen er så unik. Jeg kan ikke komme på nogen anden tv kanal i verden, der har så lang og så kvalitetsfyldt en historie og tradition for børne-tv i absolut særklasse. Så mange geniale programmer og påhit. Som børnekulturel fagperson, som mor og som en der selv har nydt utallige af deres programmer – så er jeg bekymret. Der vil være rigtig rigtig mange af deres hovedkræfter og talenter som ikke vil følge med til Århus.
Hvad skal de så gøre? Starte forfra?
Jeg kan bare ikke lide det. Og jeg har sådan en snigende fornemmelse af, at alt det her bare er endnu en ting som regeringen får sneget ind af bagvejen. I deres store forkromede "lad os forringe alle offentlige tilbud så meget, at folk af sig selv vælger de privatiserede løsninger. Privatskoler, privathospitaler, privat dit og dat og så også betalings tv over hele linien". Det er da skræmmende.
Jeg bliver ked af det, og synes de ødelægger mit barns fremtid. De ødelægger hele det samfund generationer før os har bygget op. De kalder det forbedringer og effektivisering, men det er jo varm luft. Intet er bedre eller mere effektivt. Undtagen antallet af ansatte der går ned med stress.
Nå. Men nu skal det jo nødigt ende som en polit-blog det her. 
Tilbragte hele dagen til 4 års børnefødselsdag og er udmattet. Det var Klara også. Udmattet, og samtidig hypet. Børn er skøre i låget. Og nu går jeg i seng.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Skandale

  1. Lone skriver:

    Jg er SÅ enig med dig – men det behøver jo ikke være skidt at få B&U til Åhus – de KAN godt lave TV der også…synes bare ikke der er nogen grund til at gøre det. Men jeg tror du har helt ret i at det er et led i en laaang plan om at få sneget et liberalt samfund ind ad bagvejen….jeg tror ikke en døjt på, at AFR elsker velfærdssamfundet. Mr. “Minimalstat” har ikke ændret sit politiske standpunkt så meget….men det er der desværre mange der tror. Karen Jespersen fx, som jeg er SÅ skuffet over.

  2. Jeg kan heller ikke li’ det. Forstemmende er hvad det er.
    Ved godt hvor mit kryds aldrig, aldrig, aldrig havner!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.