skod søndag


Nå, men så troede jeg jo, at jeg skulle nyde at brede mig i dobbelt sengen selv, da Stoffer var gået kold på sofaen. Det skulle jeg så bare ikke, for Klara var blevet snottet og febril og jeg kiggede på uret på følgende tidspunkter i løbet af natten til søndag; 21.45, 23, 00.45, 02.30, 03.45, 05, 06.45. Kl. 8 var hun der igen, men da var Stoffer stået op og var forbløffende frisk, så han tog over. Så lå jeg i sengen og følte det som om, det var mig, der havde tømmermænd og buldret rundt hele natten. Stoffer der i mod, havde jo sovet siden kl 22.20 ca. så han var frisk nok.
Jeg havde det som om, jeg overhovedet ikke havde sovet. Så sov jeg til kl. 13.30!! Og blev helt stresset da jeg vågnede, for vi skulle jo over til Nina kl. 14.
Klara virkede lidt bedre, så hun fik lov at komme med. Erik var selv lidt forkølet, så der var ingen smittefare. Nina havde netop lagt ham ud og sove da vi kom derover, så vi gik en tur for at få Klara til at sove også. Pludselig var vi ude ved Ingolfs Kaffebar, og Erik sov – Klara var vågnet igen, så hun kom med ind og vi fik lækker chokoladekage med bær og noget at drikke. Der var en ikke-ryger afd. med en høj stol, så Klara var helt på toppen og sad og sang lidt for de andre gæster 🙂
Så gik vi hjem og jeg var netop kommet op af trappen og ind af døren, da jeg så der var et ubesvaret opkald fra Nina på mobilen. Tænkte, at jeg måske havde glemt noget og ringede straks tilbage. Så kunne jeg bare høre Erik brøøøle i baggrunden og Nina, der var helt ked af det og svær at høre i telefonen (hun har selv skrevet om det her på terminssiden, så jeg går ud fra det er i orden at det kommer med her også) Erik var faldet ned fra puslebordet, den lille stakkel, selv om Nina sad lige ved siden af og havde grebet ham i luften. Hun var alene hjemme og havde nok at gøre med at trøste Erik, så jeg fandt tlf. til lægevagten og cyklede derover. Jeg var selv lige ved at tude, så ked af det var Erik, men jeg tænkte at det jo nok ikke var for at jeg OGSÅ skulle panikke, at Nina havde ringet. Lægevagten tog det meget afslappet – da jeg endelig kom igennem – og mente at så længe barnet skreg som han gjorde, så var det i hvert fald ikke hovedet. Jeg synes faktisk han var lidt for afslappet omkring det, men han får vel værre opkald? Så nåede Ninas kæreste hjem og de tog på skadestuen, mens jeg tog hjem til snotte-Klara, som så også har holdt mig oppe hele denne nat.
Men hun sidder da og griner lidt nu når man siger Bøh til hende, så på dødens rand er hun nok ikke.
Senere fik jeg en sms fra Nina, om at stakkels lækre Erik har brækket armen! Den var godt nok også helt slap når man mærkede på den og han klemte ikke sammen med fingrene. Men han tager det som en supermand, og sådan nogen bløde små knogler gror vel hurtigt sammen igen? Eller hvad?

mht. Stoffer og den julefrokost, så var det bare for mange snaps for hurtigt for ham. Han var blevet gal på de andre, fordi de fleste af dem tog nogen svampe (åndssvage, barnlige idioter!!!!) og så var han taget tidligt hjem, da han alligevel havde det dårligt og de andre ikke længere var til at tale med. Jeg kender bare overhovedet ikke den slags mennesker, og jeg fatter ikke, hvorfor så mange af hans venner/bekendte er sådan. Det er ligesom en hel anden verden!
Nå. Klara vil være på arm, det lille snot-hovede. Får nok ikke kommenteret jer andre i dag heller.
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.