Slemme, slemme blogger!

Jeg er bare så dårlig en blogger. Jeg blogger aldrig og det er jo stik modsat forudsætningen for overhovedet at være en blogger.

Men jeg har travlt, synes jeg. Mest med aldrig at have fred i hovedet. Jeg sidder tit i min bil (2 timer om dagen i snit) og tænker på alt muligt og formulerer lange indlæg i hovedet. Men så kommer jeg på arbejde og skal lave noget andet (pokkers også) og når jeg så kommer hjem, så er der hardcore arbejdslejer indtil man endelig får slået de der små barylere ordentligt ned. Og når DEN skid så endelig er slået, om man så må sige, så er der helt tomt inde i mit hoved.

Jeg kan i hvert fald ikke huske nogle geniale tanker eller formuleringer eller noget jeg undrede mig over eller gerne ville dele, overhovedet. Jeg kan til nød huske, hvilken skuffe jeg selv har gemt chokoladen i, og hvis det går rigtigt godt, kan jeg huske hvor fjernbetjeningen ligger (i skuffen med grydeskeer – grydeskeerne har Agnes lagt i sin fars seng) og hvis jeg virkelig slår mine to resterende hjerneceller mod hinanden så det gnistrer, så får jeg også betjent betjeningen og ser … et eller andet. Som regel noget på dr2 eller kanal 4, fordi jeg er sådan et komplekst menneske.

Måske skal jeg have gang i min diktafon. Jeg fik engang sådan en diktafondims til at sætte på min iPod. Så kunne jeg sidde i bilen og kloge mig. Men jeg bremses af min egen stemme, der lyder så skinger og latterlig, at jeg ikke kan tage mig selv alvorligt, når jeg skal genhøre og renskrive guldkornene. Bittert. Talent holdt nede af pivestemme.

Nå, men her kommer det i oversigtsformat. Tiden der er gået. Bedre kendt som; det gik vi glip af!

Sidste uge: havde feber indtil torsdag. Tog på arbejde torsdag, men blev sendt hjem igen fordi jeg havde blanke øjne og blank tavle i hovedet. Var på arbejde fredag og lørdag. Er frisk igen, men har jo nok haft det der svineinfluenza. Ingen af børnene virkede smittede.

Mandag holdt jeg en fridag med Klara. Vi tog til kraniosakralterapi, fordi… ja, fordi jeg er så desperat omkring Klara og hendes hidsige blære der tømmer sig uden at sende ordentlig besked til hendes hjerne, så nu vil vi også prøve dét. Måske kan de løsne noget eller modne noget, hvad ved jeg. Jeg er åben for alt. Det problem skal løses inden hun starter i skole og får et uheldigt øgenavn. For livstid.

Bagefter tog vi i Build A Bear butikken ved Tivoli. Klara har talt og talt og talt om Build A Bear siden vi var i sommerhus i starten af juni, hvor hendes veninde Johanne havde sin bamse med. Og nu var der tilbud og pengene sidder jo som bekendt løst på mig osv, jeg synes ikke de er noget værd, hvis man ikke omsætter dem til pæne ting og glæde. Så hun fik en kanin, “stoppet med kærlighed og kram” (yyardk), blæste liv i dens hjerte, navngav den og valgte et sæt tøj og et par sko til den. Og så smed jeg lige et sæt tøj mere oven i, og nogle seje solbriller, jo jo. Så hvis nogle af læserne overvejer at forære mit barn noget til hendes upcoming 6 års fødselsdag, så skal det være tøj og ting til Build A Bear. Hun taler ikke om andet. Hun er så vildt glad for den kanin, at det er alle pengene værd. Hver morgen spørger hun mig “moar, kan vi ikke tage ind til Build A Bear butikken nu, så beder jeg ALDRIG mere om noget igen!” Pokkers også, at vi ikke kan…

kaninus

Tirsdag fik jeg en pakke med min nye ringslynge. Har købt en flot lilla Siri fra Kleinsmekker. Bæredimsernes Chanel, eller noget. Kendere vil forstå mig. Den er smuk og skal være min bedste ven fremover.

mmmmmmm smukhed

Den kan lægge ud med at komme med på ferie i næste uge, hvor vi drager til Bornholm. (Og er du indbrudstyv kan du godt glemme det – vi ejer intet af værdi, ud over Build A Bear grej, OG underboerne er hjemme konstant).

Vi skal bo i Rønne, hos de landflygtige gamle venner fra de hårde tider i bitte små lejligheder på Amager. Den gang man lærte alle mulige at kende, fordi 80 procent af ens tid blev tilbragt med barn, på legepladser. Nu tager alle jo bare hjem til parcellen. Det er så skide smukt, er det. Nå, men Bornholm, altså. Jeg ser frem til det, for jeg har ikke været der siden 8. kl. Jeg har HØRT, at siden da er der sket groundbreaking news derovre, og det der træ som hed 7up er væltet OG de har fået en form for sushi i Nexø? Uhh!

Jeg ved dog ikke, hvilke stoffer jeg har været på den dag da Stoffer overtalte mig til, at vi tager bussen derover. Hvad tænkte vi (jeg) på?? Tage bussen, med to små børn og gummistøvler og underbukser nok til 5 dage? Jeg må helt klart huske min diktafondims, for DER bliver da klart noget at blogge om!

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Responses to Slemme, slemme blogger!

 1. Line skriver:

  Vidste ikke at kraniosakralterapi OGSÅ kan få styr på små blærere. Jamen det er da Guds gave til småbørnsforældre med den terapi! I øvrigt har jeg lige hørt, at nogle børn først sent modner det hormon, der skal hjælpe til med at holde vandet tilbage. Har Klaras læge nævnt det? Jeg nævner det så bare, fordi det da er ærgerligt ikke at høre ALLE gode råd om ens barns skavanker… (undskyld, men jeg er vist en af de få mødre, der er modtagelig over for mange råd)…
  Hilsen Line

 2. Julie skriver:

  Lægen behøvede ikke nævne det, for jeg vidste det godt. Men det indviklede er, at hun jo HAR været fuldstændig renlig i en længere periode. Og så pludselig begyndte hun at ikke nå på toiltettet. Og det har så stået på i omkring 2 år nu – så vi har virkelig været omkring alle de der almindelige teorier. Er der sket noget i hverdagen? Nej. Har hun blærebetændelse? Nej. Bliver hun misbrugt? Du godeste, nej! Er vi blevet skilt? Nej. Har hun fået en lillesøster? Ja, men først omkring et år efter tisseriet begyndte… osv.
  Måske er det bare fordi hun ikke gider nå det, fordi hun ikke vil slippe legen? Men så kommer hun jo til at lære det på den hårde måde i skolen…
  Terapeuten sagde dog, at der var en del spændinger, så noget gør det nok godt for.

 3. Nå men kan du huske dengang vi herhjermme tog til Thurø og lagde vejen forbi Svendborg og spiste på det der sted du anbefalede hos hende der jeg ikke kan huske? Kan du det?
  Godt så. Så er det nemlig din tur til at gøre som jeg siger. Klar? Spar alle dine penge sammen og læg dem i en fin lille bunke på disken hos Karamelkompagniet i Gudhjem. (www.karamelkompagniet.dk) Det er ikke specielt billigt tilgengæld laver de verdens røvlækreste karameller, butikken er sød og hyggelig og det er det unge par også der har den. Og spis også noget af Boisens’ is. (http://boisen-is.dk/) Og drik deres lokale øl. Og spis deres røgede sild. Især fra Nordbornholms Røgeri. Og spis chokolade fra Kjaerstrup (http://www.kjaerstrup.dk/shop/)
  Bornholm er blevet en rigtig lille lækker gourmet skatkiste de seneste par år, der er bare ikke så mange der ved det. Det ved du så nu 🙂
  Gør det! (Blev der sagt)

 4. Du fik da lige pænt mange ting snoet ind, for en kone der ikke husker så godt at være, altså!
  Kender godt fornemmelsen: Man hører/ser/siger et eller andet og tænker: WOW Det blogindlæg skriver nærmest sig selv, men når dagen er gået er mange af dem gået køkkenvejen…
  Selvom jeg endnu ikke har blogget i et år, bilder jeg mig ind at det (ihvertfald for mig) primært er en vinterting. Så kan man sidde foran brændeovnen, med en romtoddy, og se sneen høvle ned udenfor, mens man skriger af grin/forargelse/lettelse over at man ikke er den eneste der ligepræcist har spinattrædning som sin hobby.
  Ihvertfald kommer der ingen blogindlæg fra min festival, ligesom det er yderst tvivlsom om jeg når det/gider mens jeg er på Bornholm.
  God sommer

 5. Jette skriver:

  Jeg kan kun tilslutte mig Turbanindehaverens kommentar… Karamellerne fra Karamelkompagniet er sindsygt gode. Mums mums mums
  God tur 😉

 6. Kirsten skriver:

  Hvis det der kranieterapi virker, så sig lige til ik`!?
  Og PS: Det kan godt lykkes at gå i skole med den slags problemer, uden at få et tilnavn eller blive udstødt. Men måske ville det være det, der skulle til. -Nogle gange virker det i hvert fald her hjemme som om, at det primært er forældrenes problem.
  Ellers ret flot indlæg at en, der ikke har noget at skrive om 🙂

 7. Line skriver:

  næææh men dog…. bornholm! Hvor dejligt! Bliver grøn af misundelse, for der er SÅ dejligt! Og den der Kleinsmækker, jeg får lyst til straks at slynge nogen… hvor ER den lækker!

 8. Lisbeth skriver:

  Godt indlæg der Julie – ihvertfald taget i betragtning at din hjerne (efter dit eget udsagn) ikke er helt samarbejdsvillig..
  Bornholm – Jeg er total forelsket i Gudhjem, og kunne tage dertil HVER sommer. Det er desværre maaange år siden jeg sidst har været der – og kan ikke give dig navne på steder osv – men bare tanken – der er SKØNT.
  Jeg er ret spændt på om behandlingen virkede på Klara, for så skal det også prøves her…
  Ha en dejlig ferie til solskinsøen.

 9. Anne skriver:

  Åh, fantastisk smuk slynge!
  Fortæl meget gerne om dine erfaringer med at bære så stort barn i ringslynge. Jeg har også luret på de kleinsmekkere, men troede egentlig, det var for sent med andet end mei tai nu (Lea A. vejer 10-11 kg.) – Hm. Men hvis ikke… Uh. Åh. Ja.

 10. julie skriver:

  Jamen det er samme vægt som Agnes ca. Jeg bærer hende mest hjemme eller ad korte omgange, så derfor synes jeg ringslyngen er hurtigst og nemmest. F.eks. i går eftermiddags skulle vi ned ad trappen og ud i haven, og jeg skulle også bære en kande vand og nogle kopper, og hun er ikke helt god nok til at kravle-gå ned ad den stejle trappe fra 1. sal selv endnu. Så op på hoften og med ringslyngen og så har jeg begge hænder fri til at bære ting samtidig.
  Eller hvis hun er syg/pivet/bare vil op, i mens jeg laver mad og er alene hjemme. Eller hvis vi er gået ned i byen med klapvogn og skal ind steder hvor vognen ikke kan komme med, og jeg gerne vil have hænderne fri til at handle osv, så sidder hun også fint på hoften med ringslyngen.
  Vi har også en mei tai (og en fastvikle) men den er ikke brugt så meget endnu. De lange stropper gør mig utålmodig. Den skal dog med til Bornholm, for så er det da nemmere at vandre i Blåskimmelsdalen og hvad det nu hedder alt sammen.

 11. Anne skriver:

  Hej Julie… Lyder spændende med det terapi. Hvor mange behandlinger skal der til før der skulle være tegn på at det virker?? Håber du vil opdatere omkring det… vi har nemlig også et kommende skole barn der ik helt når toilettet i tide:-)

 12. FruGosch skriver:

  Julie, dit blog-indlæg her var som så rigtigt mange af dine indlæg: hylemorsom og en sand fornøjelse af læse. Tak for det!
  Og hvem ved, måske ville dine indlæg slet ikke være så geniale, hvis du kunne huske alle dine tanker. Måske er det netop det, der gør dine indlæg dejlige, geniale og sjove for os andre at læse: at din hjerne lige netop er skruet sammen som den er. Med huller i hukommelsen, træthed over dagens mange gøremål osv.
  Jeg syntes i hvert fald ikke dette indlæg kunne være skrevet bedre!
  Smil og respekt fra Rikke

 13. julie skriver:

  Hej Dorthe! Og tillykke med eksamen 🙂
  Det var det samme tilbud de havde i juni, da vi købte den. Ret godt tilbud, synes jeg. Er i hvert fald længe siden hun har leget så meget med det samme legetøj i længere tid ad gangen.

 14. Dorthe skriver:

  Jeg læser stadig med en gang i mellem 😉
  Den kanin Klara har fået i Build a Bear har Katrine også lige fået – og til oplysning vil jeg sige, at her i Juli måned kan man få en bamsepakke med frit valg bamse + et sæt tøj + et par sko for 300 …. 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.