slut med barsels-looket


Ja, nu gider jeg ikke det mere. Ikke mere afslappet buks, avokadoplettet t-shirt og daggammelt hår. Nu skal det den ondenlynemig være slut prut forbudt.
Anledningen – eller katalysatoren, er det nok nærmere – er invitationen til Nina og T's bryllup d. 29. Der er ikke noget som bryllupper jo, og eftersom vi nu skal med til kirke, middag og efterfest, så vil jeg altså se godt ud. Eller bedre i det mindste. Og det er jo ikke kun pga den fest, det er også fordi jeg er træt af, at være træt af mig selv.
Efterfødselsmaven kan jeg nok ikke 1-2-3- skaffe mig af med (så havde jeg nok gjort det, tror i ikke…) men jeg kan da i det mindste tage hånd om resten og føle mig lidt normalt lækker igen, og så bliver man måske motiveret til at gøre noget ved maven også?
Så i går gik jeg amok på amagerbrogade. Var først ved hudlæge og få stråler – bizar oplevelse i øvrigt. Jeg havde tid 13.30, ankom 13.22 ca., blev vist hen til sygeplejersken, fik placeret mine fingre/hænder på skift, under et kæmpe monstrum af en gammel maskine, med en sær tragt på. Der blev trykket på en knap, den brummede lidt. Næste finger, lidt brummen – og så var det slut. Var det det? spurgte jeg? ja ja – det hjælper, sagde hun. hm hm sagde jeg… og måtte lige høre lidt om, hvad det var. Det er en slags milde røntgenstråler åbenbart, som fremskynder hudens helningsproces… meget meget sært!
Men da jeg stod nede på gaden igen var kl 13.30, så det var da ret hurtigt overstået 🙂

Så tog jeg hele turen op ad gaden – fik bestilt tid til frisør, til ansigtsbehandling, til manicure og har allerede en tid til voks af ben og bikinilinie. Så endte jeg i en tøjbutik jeg aldrig har set før, og købte det fedeste tøj til brylluppet, for flere tusind kr!!! det er ok – jeg sparer op til den slags 🙂 Og det var sådan en dejlig følelse endelig at have noget fedt tøj jeg kan passe, og ikke bare alt det her jeans og en t-shirt-kedelige noget. Klara er vel også færdig med at gylpe på alt mit tøj nu??
Og i aften vil jeg gå ned og tage lidt sol. Så nu skal jeg nok blive fin igen 🙂

Det var også bare så dejligt at gøre noget for sig selv!! Og selv om jeg kom ind i alle mulige fede børnetøjsforretninger, med lækre mærker og de fineste ting, så købte jeg kun en eneste lille bitte body til Klara! Jeg var stærk hver gang jeg blev fristet og tænkte NEJ – hun har rigeligt tøj, julie! Det er DIG der mangler! Faktisk vidste jeg ikke engang, at der var så mange gode forretninger ud af amagerbrogade – jeg er mest orienteret ind ad, mod byen. Men jeg skal bestemt den anden vej igen, en dag!

Så nu kan det bryllup og sommeren bare komme, jeg er så klar!
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.