En halv fridagMandag tog Klara og jeg i mg, men først sov hun 3 timer om formiddagen, så vi kom lidt forsinket af sted 😉 Men vel fremme fik vi rigtig hygget os med de andre, som vi ikke har set i et par uger. De fleste er jo ved at være startet på arbejde og institution – undtagen mig og en enkelt, som først starter 21. juni.
Men pludselig var kl. mange og vi måtte gå, for Klara skulle om til Nina, T og erik og passes ude for første gang i sit liv!
Hun er blevet passet af min søster flere gange, men det har været i vores hjem. Denne gang blev hun afleveret ved Nina og jeg hastede så bort med min frihed under armen.
Det er gået rigtig fint for hende. Hun sov da jeg satte hende af, så hun var måske lidt forvirret da hun vågnede, men hun græd ikke og morede sig med at hugge alle eriks ting hele eftermiddagen. Hun spiste oven i købet en stor portion aftensmad! ja ja, så snart ens mor ikke er i nærheden, så kan man pludselig alting…
Eftersom de var ude at gå, afleverede de hende her omkring 19-19.30 og så gik der heller ikke længe inden hun gerne ville i seng, for hun havde kun sovet 20 min. da jeg afleverede hende.

Og stoffer og jeg? Ja, vi var på cafe og spise og ville have været i biografen. Men ingen af de film vi gerne ville se gik om mandagen, så vi lånte to film og købte slik og så lod vi som om, der var biograf herhjemme. Det var i hvert fald rart bare at lave noget kun os to, at snakke i fred og ro, spise ude i fred og ro og se film, kun afbrudt af katte der ville kæle og ikke også af en lille vild pige 🙂
Så det var bestemt en succes vi for vores vedkommende gerne vil gøre om en anden gang.

I dag skal jeg til hudlæge og have stråler på min hånd. Gad vide, hvordan den slags foregår og hvad det er for noget? Jeg har aldrig rigtig fejlet noget eller er blevet behandlet for noget før, så det er faktisk pisse irriterende, med den hånd.
I eftermiddag skal vi ud og besøge min gudfar og hans kone, sammen med min søster.

Og nu er der morgenmad som stoffer har hentet, film nr. 2 på dvd'en og barnet sover ude på altanen. LÆNGE LEVE BARSELSORLOV ( med studerende kæreste der tit er hjemme :-))
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.