Tante Julie

Okay okay, så er jeg glad, ikke misundelig og ikke bekymret over det med retfærdigheden. Tilgængæld er jeg sulten, og det skal nok forværre et andet klagepunkt…

I mellemtiden gik det ikke med det job – det var for løst og for lidt, og i mellemtiden er jeg også blevet tante! Tante Julie. Til en lille pige på omkring 2900 gram, som blev taget med kop og derfor ligner en coonehead og har skræmt livet af sin far – allerede! Hende kan vi li'! I følge rygterne fra min svigermor, som ringer hver time og opdaterer mig –  hun arbejder på samme hospital som fødslen fandt sted på, og jeg kan lige se hende snige sig ind på fødselsstuen hele tiden, og stå nede i fodenden og heppe; "barnebarn, barnebarn kom nu frem! Ellers går vi aldrig hjem!"… så var hans første sætning til sit barn: "jeg troede ikke, hun ville se sådan ud???" 🙂 Så nu er alle glade og det eneste vi mangler er det med de der kanoner fra Kronborg, eller hvor det nu er. Og så mangler de jo også lige 2 soveværelser og et køkken, så vi skal muligvis lige et smut til Vordingborg næste weekend…

Og i mellemtiden er jeg også blevet fattigere – igen – i det min lillesøster ringede fra en larmende Nørrebrogade og spurgte om hun kunne låne 2200 kroner. Nårh ja, KLART – alle ved jo at vi delvist-arbejdsløse svømmer i penge… Men ak og ve – hvem kan sige nej til sin lillesøster? Om det så drejer sig om at sende ris til kina, eller låne penge ud – de får som regel hvad de ønsker! Hun lovede at jeg får dem igen, senere i dag – og så holdt jeg op med at stille spørgsmål. Men undrer mig dog en del over, hvad de foretager sig, der ude på nørrebronx.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

9 Responses to Tante Julie

 1. Carina skriver:

  Jeg gad også godt vide hvad man skal bruge 2200 til på Nørrebro og som man kan betale tilbage senere samme dag, men det er måske bare mig.
  Tilgengæld har jeg IKKE sådan en storesøster som sender ris til Kina eller låner mig penge til obskure formål Hrmpf

 2. kristina skriver:

  Hm, stadig ingen forklaring på x-x og Stof. Jeg venter bare, selvom jeg burde arbejde.
  Og jeg nyder ikke en gang at vinde:(
  knus

 3. Julie skriver:

  jamen det hænger ikke sammen, kris. Jeg var bare sur over at andre havde succes, når jeg ikke har. Faktisk er der jo sjældent hold i ret meget, når jeg er sur. det er mest et spørgsmål om hormoner, tror jeg?

 4. kristina skriver:

  Nåååååååååå, NU begynder det langsomt at fise ind, kæft jeg er tung i dag:-/ Der var en gang jeg mente at man “lå som man havde redt” men det gælder altså IKKE os!! – kun min søster og sådan nogen.
  knus

 5. Bodil skriver:

  Tillykke med kusinen – tante Julie 🙂
  Surt med jobbet, du er da også uheldig!!
  JEG forstår godt din misundelse/frustration, jeg hader selv når folk jeg har gået i skole med, pludselig dukker op og er blevet succesfulde web-designere, eller har åbnet deres egen børnetøjsbutik, samtidig med at de lige har fået fire børn og hus i Hellerup..

 6. Liza skriver:

  Tillykke med titlen 🙂
  Liza

 7. Grith skriver:

  Hey, husk lige at man også skal kunne glæde sig på andres vegne:-)
  Misundelse kan man bare ikke bruge til en skid, så handler det i bund og grund om at man bare selv må kæmpe for at få de ting man gerne vil have, opnå de mål der vinker til en forude…

 8. Grith skriver:

  Og tillykke med tante-titlen:-)

 9. Morfar skriver:

  Tillykke med at du nu er en ung tante 🙂 Op med humøret Julie! kram F

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.