Støvler

Nu har der flere gange været udtrykt bekymring omkring, om jeg virkelig går rundt i de gamle converse sko i det her vejr. Det gør jeg ikke. Jeg har et par høje snørre Angulus, som er varme og lækre. Og som har set bedre dage. De er gamle og ikke særlig feminine.

Så man drømmer om nye støvler. Skulle det være gummistøvler, er MJ naturligvis leveringsdygtig. Meget mere elegant bliver en gummistøvle vist ikke:

MJ gummistøvle

Men egentlig går jeg mest op i sko om sommeren, for jeg kan bedst lide sandaler, eller sådan nogen som dem her:

mmmmmm

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

10 Kommentarer til Støvler

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.