stadig ikke på toppen


Hverken Klara eller jeg er ovenpå endnu. Jeg var ellers i bedre humør de sidste to dage, men nu er Klara så snottet og det har jo fuldstændig ødelagt nattesøvnen. I går nat faldt hun først rigtigt i søvn da hun kom op og ligge i sin skråstol, sådan lidt hævet. Jeg drypper hendes næse med saltvand, men hun er godt nok meget snottet og pyldret og vil ikke rigtig noget, andet end at skrige. Ikke så fedt der kl. 02, men det ved vi jo godt i forvejen…

Det går bedre med grød og mos, synes jeg. Kristoffer har taget helt over – eller – jeg laver det og han fodrer hende. Sært at måtte erkende at han er mere tålmodig end jeg er. Jeg så ellers mig selv som sådan en rolig, afbalanceret type, der kunne beskæftige sig med små nusse-detaljer i timevis og var rigtig tålmodig. Men det var så før jeg blev mor. Nu er jeg en hændervridende, skinger hystade, der løber rundt i cirkler om sig selv og hiver i det filtrede, fedtede hår…
Og så er sådan nogen fædre måske ikke ligeså pædagogisk korrekte som os andre, for han placerer hende foran det tændte tv og så kører de bare grøden ind, uden at hun sidder og vrider sig og vælter rundt. Hun er fuldstændig pacificeret og åbner bare munden, hver gang skeen kommer, med stive øjne på skærmen. Jeg er ikke helt vild med det, men ok – det virker jo for dem.
I går spiste hun for føste gang en hel halv portion. Risgrød med gulerod og broccoli, og med paradismos oven på. Sidstnævnte er nok også skyld i at hun skider konstant… det er færsken og pæremos. Er det ikke ret afførende?

Jeg glemte helt at skrive, at i onsdags holdt vi ikke min søsters fødselsdag alligevel. Det er først næste onsdag. Hun har bare hele tiden sagt "onsdag" eller "på onsdag" og det opfatter jeg altså som værende den først kommende onsdag. Men det er først d. 21. hun har fødselsdag – jeg troede bare hun måske skulle noget andet på selve dagen? Så hun var rimelig flabet, da jeg ringede for at sikre mig at det nu var i onsdags. Er det måske i dag det er min fødselsdag, spurgte hun. Hrmpf. Sådan nogen små søskende er vist meget forkælede!
I går tog vi i babysam og hamstrede pigeon ammeindlæg. Jeg fatter ikke, at jeg stadig lækker så meget. Er det normalt eller har jeg meget åbne bryster eller sådan noget?? Vi købte også sådan nogen farverige kæmpe puslespils brikker, som er lune for Klara at trille og mosle rundt på, på gulvet. De glider ikke under hende, sådan som et tæppe gør.
Bagefter tog stoffer ud på sin skole og jeg gik hjem fra Nordvest. Men kun til Nørreport, så tog jeg metroen resten af vejen. Klara sov.
Kl. 14 mødtes vi med min veninde L, der jo er sat til d. 26.1. Kæææmpe mave, men ikke så stor som min var 🙂 Hun havde det fint og vi tog Klara med på cafe og spiste sandwich. Klara fik nogen bitte små stykker kylling og brød – det kunne hun godt lide!! Gumlede det rundt og rundt til det var væk. Bagefter gik vi herhjem og tog en kop the i rodet. Hun kan jo ligeså godt vænne sig til rod, når hun nu snart føder selv 🙂

I dag skal vi ikke noget. Nina kommer og låner den kæmpe pavens-bil til at fragte et køleskab i. Jeg må få lagt et billede af den bil ud på min hjemmeside 🙂
kh julie

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.