Sushi – den nye pizza!

Og det er ganske vist, for Politiken skriver det selv. Og jeg vil da gerne give dem ret. Faktisk har min trang til sushi helt revolutioneret min take away mad. Jeg har ikke fået en pizza i snart et år, faktisk. Jeg gider det ikke, når jeg ved man kan få noget der er pænere, friskere, sundere og dejligere. Og da jeg den anden dag fik en sms fra hende her, der er min næsten-nabo, om at nu er sushi'en kommet til Jyllingevej, ja da ville begejstringen ingen ende tage. Om ikke i gå afstand, så i det mindste i cykel afstand nu, og det er da meget bedre end rødovre centeret eller nørrebro, som tidligere var der jeg måtte hen. Så den skal jeg prøve snarest muligt!

mmm

Og så er jeg blevet valgt ind i en faglig bestyrelse, nemlig bøfa, som er børnebibliotekarenes fagfiddelihut, eller noget. Herresejt mand, for alle ved jo hvor fedt bestyrelsesmedlemmer tjener, ikke? Sker nok ikke på det her niveau. Skal nok bare være glad for kommende konference i fuckholm. Som jeg muligvis selv skal betale for, det ved jeg faktisk ikke. Nå, men yaay og tillykke til mig.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

14 Responses to Sushi – den nye pizza!

 1. kriss skriver:

  Når jeg kommer på job skal jeg prøve at finde adressen til dig – sushien ligger der jo stadig, selvom du evt ender med at sove et andet sted – men sheraton er nu vores foretrukne – øh og det eneste vi vist må bo på – noget med en aftale om “gunstigere” priser. Men lige nu fattes riget i den grad penge – så jeg må slet ikke rejse – dejligt!!

 2. Sanne skriver:

  Skulle du en dag alligevel få lyst til den traditionelle Pizza må jeg hellere, på baggrund af grundige undersøgelser, anbefale den anden side af Jyllingevej – de hedder vist Pizza 73 og bringer ud til kl. 4 om morgenen og deres kødstrimler er uden tvivl byens bedste. Hvis du selv gider hente skal du lette måsen mod godthåbsvej og hente øko.

 3. Moster Tulle skriver:

  Enig – Sushi er klart bedre end Pizza. Sushi har dog et klart minus : Prisen. Sushi til 6 personer, shit tør ikke engang regne prisen ud, men er sikker på at ungerne hellere vil en tur på Jensens Bøfhus (det vil forældrene dog ikke).

 4. MariaHønen skriver:

  Jeg elsker sushi – det er ingen hemlighed, men det tærer på finanserne, når man ikke vil nøjes. Vi har en pizza biks som underbo – så vi forsøger at blande det lidt. Desuden spiser kæresten så meget sushi at vi altid skal have den store til 500kr – det gør man jo ikke lige hver dag… desværre.
  Jeg er formand for vores ejerforening… og det minder mig om at det jo nok er mit ansvar at der bliver inviteret til en forsinket julefrokost! Men der får vi heller ikke noget, selvom det kræver en kæmpe indsats lige nu.

 5. lene nehlsen skriver:

  Sushi er ikke sundt.
  Der er masser af sukker i. Eddiken f.eks. Har lige læst det – men jeg vil helst ikke tro det dog 🙁 Er selv sushi-loveeeeerrrr..

 6. julie skriver:

  Ja, så meget sukker er der altså heller ikke i. Det er en smule man laver risene med, så vidt jeg har forstået. Tror nu stadig det er sundere end pizza, pomfritter, burgere, cola, grillkylling eller hvad man nu ellers køber som takeaway mad. JEG har tænkt mig at fortsætte med at spise det, fordi det er LÆKKERT. Men jeg drikker også altid normal cola med sukker…

 7. kriss skriver:

  Fuckholm er en dejlig by – kan anbefale Sheraton – lige overfor ligger der nemlig en sushi restaurent der er ganske excelent. Og de har en god morgen buffet med alt godt fra frugt kurven , bacobn æg og små pølser samt pandekager – og så alt det sædvanlige

 8. Carina skriver:

  Det plejer at være betalingen for bestyrelsesarbejdet de her konferencer i bestyrelsesregi.
  Jeg har været med som intetsigende påhæng utallige gange med manden da han var i bestyrelsen i hans fagforening.
  I boligforeningen hvor jeg nu er i bestyrelsen får vi en årlig julefest.

 9. Julie skriver:

  Ja, jeg tror thiværtifald ikke jeg får mit påhæng med da… hvem skulle så også passe barnet? Gad vide om jeg kan overtale dem til sheraton og sushi?? Må påbegynde lobbyarbejde til førstkommende møde!

 10. Takashimaya skriver:

  Jeg var i Stockholm for ikke så længe siden og selvom jeg godt var klar over, at der var pænt, kom det alligevel lidt bag på mig, hvor smukt der var (selv i regnvejr)
  Jeg så også med egne øjne en sushi restaurant men prøvede ikke at spise der. Faktisk er lidt af sushi-magien gået af den for mig efter jeg selv lærte at lave sushi. Det er dødnemt. Eneste udfordring er risene, men det lærer man. Til gengæld bliver man ekstremt stolt over, at man som almindelig dødelig kan lave SÅ pænt mad.

 11. Viking i Japan skriver:

  Sushi er ‘sundt’
  Sure, det er kulhydrater i soyaen og maaske ogsaa lidt i ingefaeren, men det er max 1% af hvad der er i et stykke pizza.
  Til gengaeld er der ikke noget fedt i (stort set) og rimeligt med proteiner. Nogle vil mene at hvide ris er noget fanden har skabt og at brune ris har flere komplekse kulhydrater og det er korrekt.
  Men igen, meget sundere end det meste andet mad.

 12. Takashimaya skriver:

  I New York er de jo så skidesmarte, at de har opfundet sushi med brune ris. På en eller anden måde burde det jo måske kunne lade sig gøre at kopiere konceptet i DK…

 13. metti skriver:

  sushi er godt, men tænk på alle de asiater som tjener kassen på os og de bruger ikke peng i danmark og sender alle pengende tilbag til kina land, desuden vil jeg ikke støtte nogen som støtter kina. vil heller lave god mad hjemme og spar alle de penge til mig selv. jeg forstå ikke ham-hend som giver 500 for 50 gram ris og lidt fisk og soya, så fejler man noget.

 14. metti skriver:

  alle kan laver god mad med 500 kr. man kan købe et super godt kød for højst 100 kr. de der skæve øjet som roller ris i fisk og det synes de at skal koste kassen. du gå fx på kioskebab på nørrebro hvor du få 3 grillet lamekød spyd med god ris og salat for 70 kr. og de har altid frisk vare da de sælger for 60000 kr om dagen, så fucke you sushi og i kan ikke snyde mig med jeres sunde sukker ris med rå fask.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.