Sutsko vindere:

Så er de heldige vindere af min første (men ikke min sidste!) giveaway fundet. Johanna fra Bellio.se besluttede at donere to par af sine fine sutsko, fordi der kom så mange gode forslag. Og så mange af jer fulgte linket herfra til Bellio, at det slog alle rekorder. Men sådan er det jo – jeg har alle dage haft de mest dygtige læsere, det er sikkert og vist!

Den første vinder blev: Lisbeth / litofam! Tillykke til Lisbeth og Sofia, som nu skal futte rundt i øko-lækkerier. Lisbeth vandt fordi hun lagde et stort arbejde i en fin tegning af sine designforslag – og de søde forslag Kat og Sommerfugl skal nok blive brugt.

Den anden vinder var sværere at finde. Det skulle være en, som var kommet med et forslag som Johanna kunne forestille sig at ville bruge – og dem var der flere af. Johanna og jeg var vilde med de her:

Älg, Myra, Moln (?? hvad er det?) Sköldpadda (skilpadde) og Uggla – som Johanna skrev. Jeg har aldrig været nogen ørn til svensk, for ovre på Fyn hvor jeg voksede op så vi kun tysk tv i vores barndom, hvor sjællænderne så svensk, så vidt jeg har forstået? Nå, men ved lodtrækning vandt Astrid, så nu kan lille Frida også futte øko-lækker afsted. Og jeg synes personligt at sutsko med små myrer der løber henover, vil være lige i øjet til et livligt barn, så jeg håber Astrids ide en dag bliver til virkelighed.

De heldige vindere har efterladt deres mail adr. og vil få direkte besked, og de kan derefter selv vælge mellem de design der er tilgængelige nu og den str. de skal bruge.

Tusind tak til alle der gad lege med – jeg ville ønske, jeg havde gaver nok til jer alle! I har alle fortjent dem, det er helt sikkert.

futter 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Sutsko vindere:

 1. Litofam skriver:

  Hurra! Hvor dejligt, tak 😀 Jeg skriver lige tilbage på mail, når jeg har fundet ud af hvilke det skal være.
  Vil også lige sige, at jeg synes at der virkelig var mange andre gode forslag. Men er glad for at det hjalp at fedte lidt med en tegning 😉
  Min kære mand, der er opvokset med svensk sommerhus siger, at Moln betyder sky?

 2. julie skriver:

  Ahh – det giver mening, det med skyen. Godt I er glade.

 3. Johanna skriver:

  Vill bara säga TUSEN TACK för alla förslag! Tack Julie för att vi fick vara med på din blogg!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.