Tykke koner styrer for vildt!

Jeg synes, det var på tide at en bredbaget mor med issues og bagage vandt noget. Så tak for det. Ungdommen er alligevel spildt på de unge. Og jeg ved godt, at sidst vi talte om det her, stemte jeg på asian sensation… og så? Jeg står heldigvis ikke til ansvar for nogen!

So…
So what!
I’m still a rock star
I got my rock moves
And I don’t need you
And guess what?
I’m havin’ more fun
And now that we’re done
I’m gonna show you
Tonight…
I’m alright
I’m just fine
And you’re a tool
So…
So what!
I am a rock star
I got my rock moves
And I don’t want you tonight

– også en fed sang at køre til.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

17 Responses to Tykke koner styrer for vildt!

 1. Anne Christine skriver:

  Du har helt ret i at det er fedt at hun ikke er det tynde & super unge segment. Desværre synes jeg hendes xfactor ligger på det sted i føtex hvor de holder udsalg over cder de ikke kan få solgt. Ærgerligt, ærgerligt. Lyder det som om jeg holdt med nogen andre? Tja – næsten alle andre end hende.

 2. julie skriver:

  Hvis jeg skal være helt ærlig, så holdt jeg ikke med nogen overhovedet i denne omgang af x-faktor. De rigtigt dygtige var kedelige, og de sjove med x-faktor var ikke særlig dygtige.

 3. Marie skriver:

  var det hele værd at se hendes nuttede datter så glad…ja, det synes jeg altså.

 4. Vita skriver:

  Ja hurra for kvinder over 15 med talje og færøsk accent.
  “De rigtigt dygtige var kedelige, og de sjove med x-faktor var ikke særlig dygtige.”
  Det kan vist ikke siges smukkere

 5. Suzy Q skriver:

  Næste gang stiller jeg sgu op.

 6. M skriver:

  Programmet er slut og jeg sidder stadig og håber på at Lukas vinder…

 7. stine skriver:

  Hov.
  Hvis vi har “bredbagedemødre fortjener at vinde-uge”, så glæder jeg mig da til du trækker mit navn op af hatten, og hulubuluuu så vandt jeg de fede hjemmesko:o)
  Nej pjat, men lyder somom jeg alligevel burde have givet x-factor en chance.
  Mon vi er den eneste familie som ikke har set bare 2 min. af det program.
  God weekend til alle bredbagede mødre og andre.

 8. julie skriver:

  Suzy – du VED jeg ville stemme på dig! Jeg er din FAN!

 9. AB skriver:

  Jeg så et par afsnit af det, og jeg må indrømme, jeg ikke lige faldt i denne gang, som jeg gjorde sidst. Jeg manglede wauw-faktoren totalt!
  Nå men Linda vandt så, kan jeg ligesom læse mig til her og der og på alles Facebookopdateringer og alle vejne. Måske skulle man alligevel have set det til ende, så man kunne være med i nationsfællesskabet i aften 🙂

 10. Malene skriver:

  GG Har egentlig ingen holdning til om det var den rigtige vinder. Glæder mig bare til den rigtige vare. Har billetter til Pink når hun kommer i november. Se der kommer der girlpower!
  Malene

 11. Hmmm… Linda, din smækre maskine. Jeg under dig virkelig medgang, dit liv ser ud til at være hårdt, omend det mere er den udstråling hun har end de ting jeg egentlig ved om det. Hun ser bare ked ud. Og som andre har kommenteret så er ked i familie med kedeligt og det har det været for mig.
  Det eneste X-factor der har givet mig gåsehud, var Sidsel. Gad godt høre hendes plade hvis det var lidt Janis Joplin møder Cindy Lauper inspireret!
  Så var der jo lige ABC, de gjorde det sgu da meget godt, taget i betragtning at de bare lige blev rystet sammen som de drinks jeg laver sidst på aftenen, når vodka blive til rom, mynte til rosiner og bulgur til brun rørsukker, lidt limesaft på toppen og VUPTI – så godt som Mojitos! Næsten;-D
  Suzy – Gør det, gør det! Du skal bare lige tillæge dig en accent. Det er vist nødvendigt i dag. Sidney Lee, Linda, Asian Sensation alle gør det… Hvilke kunne du overveje?
  Mht. kriterier for at stille op i det der reality-TV. Er det ikke noget med at man skal være klog nok til at vide det er et show, og dum nok til alligevel at stille op?

 12. Ditte skriver:

  Jeg er enig med Karen! Skønt at gense Martin, som de øvrige finalister ikke nåede til sokkeholderne! 🙂
  kh Ditte

 13. line skriver:

  Ha, det er lige præcis derfor, hun vandt – danskere elsker flommede mennesker med issues (tænk bare på Livet er fedt – og hende der Gudrun (også fra Færøerne), som vandt et andet sangprogram).
  Jeg fatter det bare ikke. Der er så lidt stjerne over bredmåsede Linda. Hun synger da flot, men hold kæft hun er kedelig, (synes jeg), og det værste er det der med, at hun scorer ekstra point på at være bred om bagen og trøstepise. Totalt anti-helt. Men ja ja, det er bare en tv-konkurrence, og om et år kan man vel købe hendes cd for en femmer i Fona – (og tænk, det gad jeg ikke engang give for den). Ville sgu hellere have en cd med Asian Sensation – de vækkede da (sjove, undrende) følelser i en – alt andet end afgrundsdyb kedsomhed.
  Line

 14. Karen skriver:

  Det største for mig ved gårsdagenms finale var at gense Martin – Han har sgu’ talent!

 15. Mrs Cakeaholic skriver:

  Jeg sad også tilbage med den tanke at Lucas skulle ha’ vundet.

 16. Lone skriver:

  Er det ikke i det hele taget lidt fake med sådan et show, hvor præmien er en “karriere”? Mener – der kommer lidt vel mange lykkeriddere der ikke har en skid på hjerte andet end 15 minutters berømmelse, og det gør Paradis Hotellet så meget bedre.

 17. Bisous skriver:

  Tja sidste år holdt jeg med Heidi, da hendes var den eneste stemme jeg kunne forestille mig at høre en hel plade med (ja jeg er så gammel at musik i skiver er en plade) og jeg fik ret, jeg elsker simpelthen Heidis plade, og har set hende i koncert hvor hun også var fantastisk. I år var den eneste jeg kunne forestille mig at høre en hel plade med faktisk Sidsel… hun var den eneste med et gram af indlevelse. Seest og Linda var teknisk gode men zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.