Syrenerne er hvide!

Og det er ikke noget kodet budskab. Selv om det lyder sådan. Syrenerne er hvide. Igangsæt Projekt Skæbne! Nå, men det betyder i al sin enkelhed bare, at de syrener der er i MIN nye have, de er hvide. Og det ved jeg, fordi jeg her til aften lige var derude igen. For at få en nøgle!

Yes, sgu! Sælger ringede for at aftale overtagelsen d. 30.5. Og så ringede hun tilbage 5 min. efter og sagde, at hun sådan set flytter ud i morgen onsdag, så hvis vi havde lyst, så kunne vi da bare komme og få en ekstra nøgle i dag. Så kunne vi jo bruge helligdagene på at komme lidt i gang. JO TAK, tror jeg bare jeg råbte. Og det er i orden med banken og ejerskifteforsikringen maya. Den gælder bare fra nu.

Så nu skal jeg ud og måle op og lave haveplan og stå og drømme. Mine forældre kommer torsdag til fredag (hvor jeg har fri) og ser på herlighederne og giver deres input omkring istandsætning og haven osv. Skal totalt meget i silvan efter et legehus og et drivhus og noget gejl. Ville i hvert fald være fedt, hvis man kunne det nu. Og i ikea efter køkkenkataloget. Og til Rusland efter min sunde fornuft…

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Syrenerne er hvide!

 1. M skriver:

  Kære Julie
  Jeg er SÅ glad på dine og jeres vejne! Hvor I dog fortjener det og hvor bliver det dejligt!!!
  KH M

 2. Kenneth skriver:

  Hahaah! Du narrer os ikke Agent Syren – den kodede besked er modtaget og Operation Hvidvask er sat igang 😉
  … og tillykke med huset 🙂
  Anbefaler radiostilhed på alle kanaler herefter …

 3. maya skriver:

  Ja ja. Men var ejerfors. ikke blevet ændret havde det ikke været ok. Utak er hvad man får, når man prøver at hjælpe. Altså.

 4. Lone skriver:

  Orv det lyder dejligt – nu venter vi så bare på noget udendørs-opholdsigi-vejr…men jeg tænker du er ligeglad og har nogle rigtig seje gummirøjsere 😉

 5. tine skriver:

  Hvide syrener og kan man hente sin sunde fornuft i Rusland?? Hmmm….. lidt koder er der vist.
  Go fornøjelse med haveprojektet, håber ikke I regner væk.

 6. Irene - Aarhus skriver:

  Tillykke!
  De “lover” (nok lidt svært, men..) tørvejr både lørdag og søndag, så bare rolig!
  Vi er rigtig glade på jeres vegne og glæder os til at se det.
  God ferie

 7. Mette skriver:

  Skøn – skønnere – skønnest – Aner ikke om dette tillægsord nu er bøjet rigtigt – ANYWAY vil blot sige, at jeg jubler med dig. Jeg glæder mig til at høre mere.
  Glæd dig til det øjebli, hvor du kan kysse væggene og sige min-min-min …
  Kærligst,
  Mette

 8. Annette skriver:

  Før du køber billetten til Rusland så sørg lige for at få en officiel invitation fra det hotel du skal bo på! Ellers kan man ikke få visum – sidder i den kattepine pt. og håber bare billetter og konference ikke går op i røg…
  Tillykke med huset – bare det var mig 🙂

 9. Morfar skriver:

  Og den stakkels mand skal slet ikke have et ord indført vel? 🙂

 10. Julie skriver:

  Hvis han nogensinde var hjemme, så kan det da godt være, han ville sige noget? Men det finder vi jo ikke ud af før på mandag, når den sidste forbandede opgave er afleveret. Hvis man vil have ordet, må man tage det.

 11. conny skriver:

  Skønt at høre om glæder ved ny have og nyt hus. Glæder mig til at følge livet i al almindelighed – nu med hvide syrener.
  Er selv nået til det punkt i livet, hvor jeg glæder mig til at få en mindre have (om 10-15 år, he he).
  Rigtig god fornøjelse med flytteriet – det er jo et projekt i sig selv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.