Tøseaften på TV2

Så let kan det gøres:

 - først Bring It On – ultra latterlig high school movie, som man hader at elske, og hvor man sidder og sviner den til, fordi man i virkeligheden helst selv ville være så tynd og kunne svinge sine ben så højt op. Kirsten Dunst er ret overgearet – også i den her film, men jeg ser den alligevel og jeg er også nødt til at indrømme at det ikke er første gang. På linie med Beverly Hills, you know, ikk?

 - dernæst Monas Verden. Med en Sidste Babett som jeg bare elsker. Ligemeget hvad. Jeg elsker hende. "Penetration, Mona, penetration!"

Intet af ultimativ kvalitet, men det er da bedre end alle de der underholdningsprogrammer man normalt må nøjes med en fredag aften, fordi tv åbenbart går ud fra, at alle under 60 alligevel er i byen hver fredag.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

4 Responses to Tøseaften på TV2

 1. Søeborg skriver:

  Selvom det nok er en “tøsefilm” den der Mona’s verden, tror jeg at jeg kigger med. Om ikke andet så blot for at nyde film-musikken som bl.a. er af Tina Dickow …

 2. Julie skriver:

  Gud ja, det havde jeg helt glemt. Of også med Hush!!

 3. hej. kan i ik skrive hvordan man kan få en go tøseaften. altså med drinks og underholdning. så er i bare seje. knuzz maria.

 4. Kathrine elsner skriver:

  heejj Maria Brandt basic
  du kan lave en sex on the beach drink. Den er vildt god at have med til en tøse aften. Man får en god tøseaften, hvis man spiser sammen med veninderne, måske pizza fra pizzariaet og ser en masse tøsefilm, og snakker hemmeligheder og noget dine veninder vil [: ‘ ..
  Hilsen Kathrine Elsner [: ‘ ..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.