Taaaadaaaaaa

Sorry folks, men jeg er først lige kommet hjem nu. Har bare tænkt så massivt på jer hele dagen, mens jeg sad og sippede champagne cocktails på D'angleterre og Bono bad om min autograf…

Nej ok, helt ærligt – jeg/vi har haft den fedeste dag ever. NOGEN SINDE! Og jeg havde fandme (ja undskyld, men der skal stærke ord på banen nu) ikke engang selv planlagt det sådan her. Jeg troede bare, at jeg skulle det der hemmelige noget, som jeg skulle. Og så viser det sig gudhjælpemig, at på vej til det der hemmelige noget, så ringer telefonen to gange – TO gange – og begge gange med exeptionelle nyheder, der har ophøjet d. 12. januar til Juliesk Helligdag for al fremtid.

Kl. 10.30 – på vej ud af opgangen. Ser besked på mobilsvarer, aflytter, får apoplektisk tilfælde og ringer retur. Til Woman. Som i DameBLADET! De vil købe og trykke mine erotiske noveller. Jeg sender bare, så trykker de. Woman kan lide min skrivestil. Woman synes jeg har et billedligt og levende sprog. Woman roser mig. AAAAAArrrrghhhhhh! OG de vil betale mig for det! Jeg har altid VIDST at det nok en dag skulle betale sig med den her livlige fantasi!

Kl. 12.05 – i bilen på vej til det hemmelige. Stoffers telefon ringer. Han har fået job. Det første han har søgt. På forlaget Carlsen, som noget grafiker/IT-kreativt noget. Det er et studiejob, men vi troede ikke de gad have ham, for han er jo færdig om 6 mdr. Men det gad de, og jeg fornemmer muligheder i det her. De ville have HAM, også selv om han snart er færdig. Det tegner godt.

Kl. 13. – jeg ankommer til det hemmelige i ført mine nye herreseje sko. Ved ikke om det er dem, der gør det, men det hele går bedre end godt. Jeg får sagt alt det jeg gerne vil og mere til, og de griner og elsker mig og det hele er bare perfekt.

Kl. 18.45 – de Hemmelige ringer tilbage og beder mig komme til 2. samtale på mandag. Kl. 13.45. Mine damer og herrer, vi indleder 2. runde med krydsning af alt. (undtagen dig, Suzy, jeg synes du skal folde dig ud nu. Godt nok har du ham yoga-manden, men det lyder ikke godt med krydsede blodårer. Det kan jeg ikke tage ansvaret for…). Men for ikke at jinxe noget nu, i sidste time, så er jeg nødt til at bevare i det mindste et pro forma skær af hemmelighed til på mandag. Bær over med mig.

Men altså – er det bare mig, eller kan I heller ikke få armene ned? Hvordan kan der ske så mange fede ting på en og samme dag? Er det overhovedet mit liv det her??? Vi har bare følt os så cool og københavner-smarte her, hele dagen! Lige indtil vi så vores bil igen – så vendte vi tilbage til virkeligheden 🙂 Og tak for alle jeres søde kommentarer! I er alletiders, alle sammen!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

21 Kommentarer til Taaaadaaaaaa

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.