Taaaadaaaaaa

Sorry folks, men jeg er først lige kommet hjem nu. Har bare tænkt så massivt på jer hele dagen, mens jeg sad og sippede champagne cocktails på D'angleterre og Bono bad om min autograf…

Nej ok, helt ærligt – jeg/vi har haft den fedeste dag ever. NOGEN SINDE! Og jeg havde fandme (ja undskyld, men der skal stærke ord på banen nu) ikke engang selv planlagt det sådan her. Jeg troede bare, at jeg skulle det der hemmelige noget, som jeg skulle. Og så viser det sig gudhjælpemig, at på vej til det der hemmelige noget, så ringer telefonen to gange – TO gange – og begge gange med exeptionelle nyheder, der har ophøjet d. 12. januar til Juliesk Helligdag for al fremtid.

Kl. 10.30 – på vej ud af opgangen. Ser besked på mobilsvarer, aflytter, får apoplektisk tilfælde og ringer retur. Til Woman. Som i DameBLADET! De vil købe og trykke mine erotiske noveller. Jeg sender bare, så trykker de. Woman kan lide min skrivestil. Woman synes jeg har et billedligt og levende sprog. Woman roser mig. AAAAAArrrrghhhhhh! OG de vil betale mig for det! Jeg har altid VIDST at det nok en dag skulle betale sig med den her livlige fantasi!

Kl. 12.05 – i bilen på vej til det hemmelige. Stoffers telefon ringer. Han har fået job. Det første han har søgt. På forlaget Carlsen, som noget grafiker/IT-kreativt noget. Det er et studiejob, men vi troede ikke de gad have ham, for han er jo færdig om 6 mdr. Men det gad de, og jeg fornemmer muligheder i det her. De ville have HAM, også selv om han snart er færdig. Det tegner godt.

Kl. 13. – jeg ankommer til det hemmelige i ført mine nye herreseje sko. Ved ikke om det er dem, der gør det, men det hele går bedre end godt. Jeg får sagt alt det jeg gerne vil og mere til, og de griner og elsker mig og det hele er bare perfekt.

Kl. 18.45 – de Hemmelige ringer tilbage og beder mig komme til 2. samtale på mandag. Kl. 13.45. Mine damer og herrer, vi indleder 2. runde med krydsning af alt. (undtagen dig, Suzy, jeg synes du skal folde dig ud nu. Godt nok har du ham yoga-manden, men det lyder ikke godt med krydsede blodårer. Det kan jeg ikke tage ansvaret for…). Men for ikke at jinxe noget nu, i sidste time, så er jeg nødt til at bevare i det mindste et pro forma skær af hemmelighed til på mandag. Bær over med mig.

Men altså – er det bare mig, eller kan I heller ikke få armene ned? Hvordan kan der ske så mange fede ting på en og samme dag? Er det overhovedet mit liv det her??? Vi har bare følt os så cool og københavner-smarte her, hele dagen! Lige indtil vi så vores bil igen – så vendte vi tilbage til virkeligheden 🙂 Og tak for alle jeres søde kommentarer! I er alletiders, alle sammen!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

21 Responses to Taaaadaaaaaa

 1. Farmer skriver:

  GODT Julie.
  Sådan en dag gør stærk.
  Og jeg skyller hermed min frygt for dit blogstop ud.
  Lukker og slukker for idag. Glædes på dine vegne. Der ikke meget i denne verden der ellers kan holde Farmer vågen til 23.15.
  Godnat.

 2. Julie skriver:

  Altså Farmer. Du må ikke gøre den slags mod mig. Hav dog respekt for mine hormoner. Er nærmest stolt og bragt til tårer. Jeg har holdt en farmer OPPE!

 3. Sille skriver:

  Weiii bliver helt høj af den post!! Eeeelsker bare dage som den…skønt for dig og for jer!!!

 4. Sarah skriver:

  Kære Julie
  Tillykke til jer begge (fra os begge), det lyder som en super dag!
  (Det hemmelige var vist ikke det, jeg troede det var..)
  Kh. Sarah

 5. Suzy-Hang-Around skriver:

  Hvor er det godt at høre, Julie! Har været meget spændt, og kan nu gå lettet i seng 🙂

 6. Mette skriver:

  “Så kys det nu, det satans liv, grib det, fang det, før det er forbi! …”
  Te’ løk, Julie med det hele – tænk sig, at grå januar-torsdage alligevel kan være så fulde af sol :o)

 7. Suzy Q skriver:

  Nå så er jeg ikke heeeelt debil som hobbyastrolog, eh? 😉 Hold kæft hvor er det hele dog bare supersuperFEDT for dig og mand og barn!!! Kanon gået, Juliet!
  (og så ruller jeg mig ud i min helhed igen)

 8. Lone skriver:

  Jeg overvejer også om jeg skulle nedsætte mig som semi-synsk…jeg troede det var de der erotiske noveller der var det hemmelige. Glæder mig til at høre resten, og ønsker til lykke med, med…med… ja det hele, ikke?
  Og spørger igen…hvornår udkommer du?

 9. kriss skriver:

  Kære Julie
  Kæft, det lyder jo bare fantastisk – det eneste der irriterer mig er at jeg nu er nødt til at købe Woman, men sådan er der jo så meget. Fedt for Stoffer også – de bliver sikkert så vilde med ham at 6 måneder ikke er nok for dem, så de beholder ham rigtig længe.
  knus og pøj-pøj med mandag

 10. Eva skriver:

  I er sgu så seje. Hvor jeg dog under jer sådan en dag i total lykkerus. Må det vare ved….. Husk at se tilbage på denne dag, når verden er knap så lysende.
  Fortsætter med at krydse alt hvad krydses kan indtil du har overstået 2. samtalen på mandag.

 11. Irene - fra Århus skriver:

  TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE TILLYKKE
  Hvor er det bare supercool. Vi er begge glade på jeres vegne og glæder os til at høre mere.
  Fantastisk, gad vide hvad det hele udvikler sig til…

 12. Carina skriver:

  AIIIIIII hvor er det bare fedt, men også ret underligt med de der erotiske noveller…gad vide om jeg kan få ud af hovedet at det er dig der har skrevet dem når jeg læser dem i WOMAN?
  Det er SÅ stort, glæder mig til at høre om det der knap så hemlige på mandag om det er giver hus potentiale.
  Stort tillykke med Stoffer også, det er da ellers ikke den letteste branche at få (studie)job i vel???

 13. Nina skriver:

  Orv – jeg fik da kun en brøkdel af nyhederne på MSN i går. TILLYKKE TILLYKKE TUILLYKKE med alle opturerne. Glæder mig til at ses d. 23.

 14. Singleton skriver:

  God dag for dig.. Og du får kæmpekram når vi ses i dag.. Meeeen jeg synes ligesom der mangler noget i indlægget. Hvem var det liiiiige der læste novelle, fik fantomprikken i dernede – og sagde send lige den mail til den og den på Woman, så ved jeg der sker noget.. Singleton havde selvfølgelig en finger med i spillet… Hun skaber held for andre end sig selv. Vi ses senere til kram og tralu..

 15. Suzy Q skriver:

  Singleton: jeg vil slet ikke VIDE hvor du har haft din finger.
  😉 *G*

 16. Mille skriver:

  Tuttelihut eller deromkring. Det jo ikke til at få armene ned igen!!
  *tæller 25 ørerne i portomænen* Der SKAL være råd til WOMAN!

 17. Jens skriver:

  Der er jo mange talkshow hosts der er startet med at skrive noveller… Hollywood – beware !
  Tillykke til dig og familien !

 18. Sanne skriver:

  Det er med en anelse mismod jeg siger tillykke og indrømmer at jeg er glad med dig – men hvad nu med vrede julie, tænker jeg…. Jeg elsker jo når hun er vred og både børn og katte skal ud af et vindue… er hun væk for altid??? Du bliver nødt til at skifte din bil ud!!! Den er på ingen måde tjekket nok til én der skriver til Woman!
  Men stort tillykke – også til den gode stof og jeg glæder mig til at se hvad mandagen bringer.
  Knus

 19. Julie skriver:

  Rolig nu. Vrede Julie er kommet for at blive. Vi er et team.

 20. Grith skriver:

  Julie, det er fedt at høre at du har succes! Tillykke! Du har fandme også fortjent det søde! Håber nu stadig at du bliver ved med at skrive anmeldelser til bookworm.dk:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.