Tillykke Klara – 6 år!

Har slet ikke tid til at skrive. Kom hjem fra fyn og sejlads i øhavet i går og tager afsted til falster og sommerhus i dag. Skal pakke, pakke ud, pakke om, pakke ind og bage en kage. Lave vandmelon splashie (opskrift) og fodre børn. Skal også huske at vande krukker og tomater.

Og Klara har fødselsdag. Seks år. 6. ÅR. I dag. Min baby?? Om nogle uger starter hun i skole. I sidste uge tabte hun sin første mælketand. Om fem minutter kommer hun vel hjem med en eller anden rapper og jeg skal være mormor?

Ferien går godt, men alt for hurtigt. Jeg har fået smag for friheden og voldsavner min barsel fra sidste sommer. Overvejer seriøst (igen igen) at flytte til Avernakø eller måske en af de andre dernede. Bare fred og ro og ned i tempo. Arbejde med et eller andet hjemmefra. 

Ville gerne have sat billeder ind af babyKlara og tandtaberKlara, men har skrigende Agnes, der allerede er træt og hjemmerapper, der er utålmodig og vil afsted. (Hvorfor pakker han så ikke bare? Og laver vandmelon splashie?)

Nå. Men hej hej. Jeg savner bloggen og kommentatorerne, men snart er det hverdag og livet i al almindelighed igen. Så kan vi kede os videre, sammen. Yay.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Tillykke Klara – 6 år!

 1. carina skriver:

  Tillyke med Klara, hvor er det vildt at de allerede er seks år!!!

 2. Anne skriver:

  Tillykke med Klara. Og ja, det er en velkendt fornemmelse, den med tiden. Nu bruger min søn samme skonummer som mig. Det kan jeg ikke helt forholde mig til.
  Vil evt. gerne med til Avernakø. Kan alligevel ikke følge med tempoet her i den bynære provins.

 3. Karen skriver:

  Tillykke tillykke med det store barn (men bare rolig, hun bliver ikke meget større – fx holdt min søster op med at blive ældre omkring 8-9 år)
  Arj, ikke Avernakø, nu må i kraftedeme stoppe. Sådan nogle øboer har jo en eller anden kortslutning der gør at hvis det KAN tolkes som sladder så BLIVER det tolket som sladder. Jeg har på den måde oplevet at få en kæreste – og jeg sværger vi var bare helt almindeligt oppe at købe fritter hos avernakø-købmanden!

 4. Nina skriver:

  Tillykke med hende!!! Og rigtig god færd videre ud i sommerlandet. Det lyder hektisk – godt der ikke er ferie hver dag 😉 Kh Nina

 5. Tillykke med din store smukke pige…

 6. Katja skriver:

  Tillykke med din STORE pige.
  Kan du huske da du for snart 5 år siden gav gode råd om at man f.eks. ikke smider babyer ud af vinduet – man hopper selv 🙂
  Jeg må love mig selv at nyde min barsel denne sommer, kan høre jeg vil savne det næste år.

 7. Marie skriver:

  TILLYKKE!!

 8. Liza skriver:

  Tillykke med jeres store pige, som jeg jo mere eller mindre har fulgt siden hun blev født og hvor hendes mor ville smide hende, var det ud over altanen – ud af vinduet :-)?? -Og der var også noget med nogle katte og en alt for lille lejlighed og en Luella taske og meget andet 🙂 Tillykke med hende ! Snart bliver min Nikolaj også 6 år og skal starte i skole som sin storebror og moren er mere end klar til at starte forfra med en lille ny. Ja, hun tænker nærmest ikke på andet !
  Bare vent, nu hun starter i skole. Hvis du synes tiden gik stærkt, så skal du VIRKELIG øve dig i at leve i nuet nu. Casper er lige startet i 0.klasse – men det er han ikke! Han skal i 2. klasse nu og bruger str. 37 i sko (jeg bruger 39).
  Knus Liza

 9. Anette skriver:

  Tillykke med skolepigen! Noget af en milepæl – og sejt at kunne møde første skoledag med ny stor tand på vej.
  Hvad er det med mænd og pakning?! Her sørger jeg for at få to børn + mig selv ud ad huset – imens kæresten har svært ved at nå at få sig selv med… Et eller andet gør vi galt! 😉
  God ferie i sommerhus – krydser fingre for dansk sommer, når den er bedst!

 10. Camilla skriver:

  Tillykke med hende – fra en ret trofast læser!
  Jeg læste følgende som hørende sammen:
  ‘Agnes, der allerede er træt og hjemmerapper’
  Jeg tænkte at det var (er) cool sådan at begynde at hjemmerappe, når man er en lille træt pige – indtil den rette sammenhæng gik op for min sløve hjerne 😉
  PS
  Er sikker på Agnes faktisk er cool nok til at hjemmerappe!!

 11. Signe skriver:

  Tillykke med din lille, store pige. Det går aaaarlt for stærkt! Har datter, der fylder fire om lidt, og dét forstår jeg slet ikke. Har jo lige ligget på barselsgangen med hende i armene. 😉
  Læste altså også ovenstående, som om det var Agnes, der var blevet hjemmerapper og måtte læse igen, da jeg så havde læst Camillas kommentar. Jaja – vi er nok flere, der trænger til ferie!
  Hav en fantastisk tur…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.