Tillykke Klara – 6 år!

Har slet ikke tid til at skrive. Kom hjem fra fyn og sejlads i øhavet i går og tager afsted til falster og sommerhus i dag. Skal pakke, pakke ud, pakke om, pakke ind og bage en kage. Lave vandmelon splashie (opskrift) og fodre børn. Skal også huske at vande krukker og tomater.

Og Klara har fødselsdag. Seks år. 6. ÅR. I dag. Min baby?? Om nogle uger starter hun i skole. I sidste uge tabte hun sin første mælketand. Om fem minutter kommer hun vel hjem med en eller anden rapper og jeg skal være mormor?

Ferien går godt, men alt for hurtigt. Jeg har fået smag for friheden og voldsavner min barsel fra sidste sommer. Overvejer seriøst (igen igen) at flytte til Avernakø eller måske en af de andre dernede. Bare fred og ro og ned i tempo. Arbejde med et eller andet hjemmefra. 

Ville gerne have sat billeder ind af babyKlara og tandtaberKlara, men har skrigende Agnes, der allerede er træt og hjemmerapper, der er utålmodig og vil afsted. (Hvorfor pakker han så ikke bare? Og laver vandmelon splashie?)

Nå. Men hej hej. Jeg savner bloggen og kommentatorerne, men snart er det hverdag og livet i al almindelighed igen. Så kan vi kede os videre, sammen. Yay.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Kommentarer til Tillykke Klara – 6 år!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.