Lidt bornholmer fotos

Klara indtog i den grad Hammershus. Hun LØB op ad alle trapperne, råbte hele tiden “åårrh, hvor SEJT” og ville vide, hvor prinsessen havde siddet fanget.

En anden dag var vi på middelaldercenteret. Det var et overraskende hyggeligt sted. Vi skød med bue og pile, skrev med blæk, snittede en kniv – selv om, da Klara ikke gad snitte mere, så hun på det flade firkantede stykke træ, vendte det så om i hånden og sagde triumferende “se, det kan også bare være et bat!”.

Agnes var meget imponeret af det her tårn – Klara står i et af de øverste vinduer og råber ned til hende.

Og her er Gudhjem Bibliotek og Universitet. SÅ hyggeligt et sted. Agnes sov flere timer under det der figentræ ude til venstre, alt i mens stoffer og jeg læste blade og åd karameller på græsset, gik ind og var lidt på nettet og Klara rendte rundt med en lokal jævnaldrende biblioteksbruger, som hun i løbet af 3 min. var blevet bedste venner med. Typisk Klara. Alle fremmede er blot en ven, hun endnu ikke har mødt. 

Og her er Sara og Klara, på Antoinette-stranden. Fed strand. Dejlig ferie!

Verdens smukkeste smukkeste mest dejlige pige, nogensinde.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

11 Responses to Lidt bornholmer fotos

 1. Anne skriver:

  Åh, og verdens helt igennem smukkeste svigerdatter, for pokker da!

 2. julie skriver:

  Hej Sofie! Tusind tak for tilbagemelding. Jeg tror også man skal være mere end almindeligt ammesky, for virkelig at gide bakse med det tæppe. Men godt at du kan bruge det alligevel.

 3. Pernille skriver:

  Dejlig datter du har 🙂
  Og dejlige billeder fra Bornholm. Især fotoet fra Gudhjem – jeg boede 2004-07 i det hus der ligger i samme gård som biblioteket, så det er “min” bænk under figentræet, hvor jeg har siddet med sovende baby og glad dreng i leg.
  Pernille

 4. sofie skriver:

  Hvor er det bare nogle skønne billeder – og børn :o)
  Og så kan jeg også lige fortælle lidt om den dejlige ammeburka jeg vandt… jeg har ikke rigtig fået den brugt. Jo, altså den er flittigt i brug, bare ikke som ammeskjuler. Har haft flere gode lejligheder til at afprøve den, men hver gang tænker jeg: nej det er vist nemmere uden. Den virker også så varm her om sommeren, måske vil den komme mere til sin ret om vinteren?? Men som sagt så bruger jeg den. Den bliver brugt som forhæng på barnevognen (den gør det totalt mørkt i vognen og det kan Frida li), som lille lege/tumle/skifte-tæppe og de medfølgende ringe bruges til legetøjs-kæde-forlænger i barnevognen og autostolen. Så konklusion: jeg er rigtig glad for tæppet, men er samtidig også glad for at jeg ikke selv har købt det til fuld pris… så ville jeg måske nok bære en lidt skuffet.
  God sommer
  Sofie

 5. Julieumulie skriver:

  Danmark om sommeren når det er bedst= Bornholm!!!

 6. julia skriver:

  det ser jo vidunderligt ud. Jeg vil også på ferie! NUUUUUU!

 7. PS: Det kommer slet ikke de her skønne fotos ved. Men helt ærligt. Jeg kan ikke læse Vores Børn heroppe. Så nogen burde gøre noget. Tage billeder af artiklen og lægge den herud på nettet. Eller. Ja find selv på noget. Please…

 8. Monica skriver:

  Hej Julie … ser ud til at have været en skøn ferie.
  Som en fodnote vil jeg skyde ind, at jeg har tilladt mig at linke til din blog.

 9. Johanne skriver:

  jeg er helt enig med Turbanindehaveren, hvordan kommer vi i det store udland dog til at se dig i Vores Boern?
  Kh Johanne
  PS og rigtig god ferie den sidste uge med.

 10. Signe skriver:

  Fedt! Glæder mig vildt, til vi skal derover i august 🙂 Kunne sagtens flytte til Bornholm, har også fundet huset, men har obsternasig mand på dét område 😉
  Og hvor ser hun sød ud, din pige!

 11. julie skriver:

  Jeg skal se, om jeg kan scanne osv når jeg starter på arb igen. Men jeg tror måske der kan være nogle ophavsretsmæssige problemer ved det??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.