Tillykke med fødselsdagen til MIG!!!

Er lige stået op.

Blev vækket af fødselsdagssang fra stoffer og Klara, de søde væsener. Nu sidder den ene her og spiser havregryn og den anden er kørt efter morgenbrød – og kommer vist tilbage nu, kan jeg høre…

Senere kommer der gæster, og hvis vejret holder griller vi udenfor. Vi bliver ikke så mange i år, men mest den hårde kerne. Jeg elsker mine venner og jeg elsker især at samle dem til fødselsdag. Det er altid så hyggeligt.

Især sidste år, hvor jeg blev 30 og det var den første fest i den nye have. Super god aften, på trods af, at Klara tyrede en kroketkugle i hovedet på Iris. Det var ikke med vilje jo.

Har fået en gave indtil nu, fra min ene moster som var forbi i går aftes. Det var et gavekort til Matas. Lækkert.

Så spurgte stoffer, om jeg blev skuffet, hvis jeg ikke fik en gave fra ham i dag… ja, hvad tror han selv? Mig, fødselsdagsfacisten? Jeg sagde til ham, at han er en prøvelse for min tålmodighed. Så grinte han bare. Endnu mere prøvelse. Den mand lærer nok aldrig at forstå de virkelig vigtige ting!!

Nå, nu er der grov thebirkes og kakao.

Hurra, tillykke til miiiiiiig!!

OPDATERING OPDATERING OPDATERING

Havde lige skrevet en lang opdatering, og så blev den ikke gemt, da jeg gemte! Lorte-lort. Nå.

Men jeg fik jo en gave af stoffer og klara, og alle I med de søde kommentarer, I kender så min kæreste ret godt. Ja, okay, den var pakket ind i avispapir, med et af mine egne silkebånd og kortet var en gul post it note. Men selve gaven var bestilt og købt over internettet, så han har da været ude i god tid.

Og så elsker jeg, når han finder på noget, som jeg næsten havde glemt jeg ønskede mig. Så er den bedste gave jo næsten, at han rent faktisk har hørt efter noget af det jeg sådan går og siger i hverdagen, husker det og så handler på det, når tiden er inde. Man bliver jo helt rørt.

Det var så ikke en diamant (kan man egentlig købe dem over nettet? Med certifikat?) Det var en dvd boks med sæson 2 af serien LOST. Jeg har 1´eren, men har aldrig fået købt 2´eren fordi jeg synes den var for dyr. Og jeg har aldrig set den, fordi de sendte 1´eren på tv danmark, og så 2´eren på kanal 5, som vi ikke kan tage. Så nu ved jeg godt, hvad jeg skal lave hele næste uge, når vi alle tre har ferie 🙂

Lige nu er det ikke så grill-venligt vejr, men fortsætter det sådan, så må vi spise indenfor, og sætte grillen op under vores gode gamle pavillion. Den pavillion har godt nok været med til en del fødselsdage efterhånden. Et år blæste den væk, i tordenvejr. Et andet år var den med på amager strand, og blev kun slået op med halvdelen af benene, for ikke at blæse væk. Så sad vi alle sammen krummet sammen, derinde i en hule der var ca. 1 meter høj, med vores engangsgrill. Det var dengang. Nu har man jo weber…

Min mor ringede og sang fødselsdags sang i telefonen. Fik helt hjemve efter Lundeborgsk sankt hans aften. Med billigt lavstatus tivoli, fulde fiskere der sejler op ad åen og bål på stranden. Gad vide, om de nu stadig sætter flag op i gaderne, selv om jeg ikke bor der mere?

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

20 Responses to Tillykke med fødselsdagen til MIG!!!

 1. lene nehlsen skriver:

  Til-mere-lykke Julie! Og også med at du er Lost-seer 😉 Det er så skide godt at jeg flipper fuldstændigt ud hver gang jeg ser det.. ehem. KANONS serie!

 2. tine skriver:

  Tillyke tillykke, du er ligeså meget fødselsdagstilbeder som mig. Skønt humoristisk indlæg. Grinede især af din tørre humor over Klara lille uheld med kroketkuglen sidste år. Dejlig gave. Elsker selv den personlige gave. Må lige prale af at eg er blevet moster og har brugt 2 timer på at klippe/klistre med nyhedsoverskrifter7vejret og babys stjernetegn. Er så glad for endelig selv at blive moster.( lidt fedt også at kunne sige farvel og tak, når han begynder at skrige:-)

 3. Stine skriver:

  Tillykke tillykke. Jeg håber det i det mindste holder tørt så I kan få fyret op under weber-grillen. God weekend og ferie 🙂

 4. Mette skriver:

  Tillykke. Håber du får en dejlig dag 🙂

 5. Pollyanna skriver:

  Tillykke – tillykke.
  Vent du bare til du bliver fyrre, ….. med to børn og må tage til takke med måtter til bilen eller noget. Bliv du bare ved med at holde gemalen til ilden 😉

 6. Trine skriver:

  Tillykke med fødselsdagen Julie…. Jeg håber du får en rigtig dejlig dag sammen med dem du holder af!!

 7. Tine skriver:

  Tillykke med fødselsdagen, Julie, fra en trofast læser, der giver sig til kende for første gang!
  Håber du får en elefantastisk dag og en god gave fra gemalen (blev der sagt ;-))

 8. kriss skriver:

  Tillykke med fødselsdagen ! – måske driller Stoffer bare – lige som når jeg siger “ups – jeg skal lige forbi tanken” aftenen før kærestens fødselsdag

 9. Ann-Therese skriver:

  Et stort tillykke. Jeg håber at du får en rigtig dejlig dag og at stoffer bare driller ;o)

 10. Maya Åstrup skriver:

  Tillykke, Darling sweet. Vi ses senere – men ingen kroket i dag, tak! Knus, Maya.

 11. Bettina skriver:

  De allerbedste ønsker om en go dag, tillykke =)

 12. Bodil skriver:

  Tillykke, tillykke Julie – håber du får en dejlig dag – jeg tror ham stoffer driller dig…

 13. Singleton skriver:

  Jaaa, tillykke med fødslesdagen – du har godt nok været rigtig rigtig sød, hva?? Heheh.. Håber du og familien får en god dag.

 14. Dorthe skriver:

  Tillykke 🙂

 15. carina skriver:

  tillykke, mon det ikke bare er fordi han nu kender dig og vil drille dig med gaven?

 16. Marie skriver:

  TILLYKKE!!! Rigtig meget tillykke endda. Håber du får en diamantring (MED certifikat) af Stoffer. Uiii.

 17. Charlotte skriver:

  Tillykke med fødselsdagen
  Håber du får en rigtig dejlig dag, tillykke til jer alle tre med ny baby.
  Kærlige hilsener Charlotte der følger med i jeres liv.

 18. Suzy Q skriver:

  Rigtig meget tillykke! (selv om det er lidt sent, men alligevel) 🙂

 19. kevin skriver:

  Tillykke Tillykke ha en super dag nyd livet pas godt på alle sammen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.