To sider af samme sag

Hygger jeg mig, eller keder jeg mig?

Sidder i sengen med MacDarlingen, er stopmæt af sushi – bøvser næsten ris. Har musik fra mac, hyggebelysning og varm dyne.
Men sidder ved siden af feberhedt sovende barn. Dét er øv. Og savner lydene fra amager. Gør jeg faktisk. Joh, okay, så kan man høre et s-tog hvert 20. min. og min underbo skramler også rundt med et eller andet. Men jeg savner gadestøjen. Bare lige nu, ikke generelt. Men lige nu savner jeg visheden om alle de andre levende mennesker omkring mig. 8 år i den lejlighed har alligevel sat sine spor. 
Jeg synes her er mørkt og stille og ensomt.
Hjemmedrengen er til koncert med sine homies. De er inde og høre et eller andet hiphop, Jurrasic 5. Kender dem ikke. Aner ikke, om det er noget af det "vi" hører ind i mellem. Han spiller også forbløffende lidt hiphop når jeg er hjemme. Men jeg kan godt gribe ham i at høre det meget højt, når jeg ikke er hjemme. Så slukker han så snart jeg kommer ind ad døren. Ved ikke hvorfor. Har aldrig bedt ham om det. Har ikke noget specielt imod hans hiphop, som er den art fra den der kyst, hvor det ikke er så meget blingbling og shake that ass, det handler om. Vestkyst? Ikke østkyst?
Har haft fri hele dagen og havde Klara med til tandlægen i morges. Senere kom min søster og tog med os i Zoo. Elsker zoo uden for sæsonen. Når der er køligt og ingen mennesker.
Apropos min søster, så mangler hun snart alvorligt noget at bo i, så hvis nogen har en leje eller andels lejlighed i kbh til under 6000 om md. så skriv endelig. 
ELLER hvis du er en ordentlig, men single, mand, som mangler en kæreste. Du skal have ambitioner, være venstreorienteret, opføre dig ordentligt, have en lejlighed og et job og komme med blomster et par gange om året. Hun læser til sygeplejerske og har fritidsjob som livredder. Som taget ud af Baywatch! Bortset fra at hun er normal. Hun er mørkhåret, får fregner om sommeren og har 4 små tatoveringer fra sine rejser i sydamerika. Hun taler spansk flydende og laver sin egen sushi. Hun er 27 og vil gerne have børn om et par år. Hun har den mest fantastiske niece i verden. Hun er sådan en som er lidt for god af sig og som er god til at gøre rent, men ikke til at rydde op. Hun var til guns 'n'roses koncert som 12 årig. Hun er ryger men vil gerne stoppe. Hun har mange venner og de er lidt flippede. Men søde. Jeg kan godt lide dem og jeg er jo lidt snobbet. Nå, men altså – lejlighed – skriv! Eller mand og lejlighed (pakkeløsning) – skriv!
Hvis bare der var nogen på msn som gad snakke. Er virkelig kedeligt at sidde alene hjemme med sygt barn og uhyggelig stephen king roman.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Responses to To sider af samme sag

 1. Tina skriver:

  Hvad for en stephen king læser du?? Jeg er osgå alene hjemme. Har ikke noget at læse i og keder mig… Er der mon Cold Case i aften???Gaaabbbb… Nå… Du er ikke på min msn… Håber at du finder selskab. Hilsen Tina.

 2. Katja skriver:

  Desværre har ikke lige en lejlighed til salg – den går ellers ind under kategorien under 6000,- om måneden.
  Er Scissor Sisters CDen ellers god??

 3. Moster Tulle skriver:

  Jamen løsningen er jo lige for, hvis i stadig ikke har solgt lejligheden? Så lejer søster den da bare…(og så glemmer vi, at der garanteret er friværdi, som i har brug for)….omvendt, det får hun jo så ikke en kæreste af….

 4. Julie skriver:

  Katja, næh, det er nu mest det der radiohit. Klara elsker at danse til det og hører det gerne 8 gange i træk. I don´t feel like dancing. Men det gør hun så.
  Tina, jeg læser Opgøret. Og det hjælper IKKE at både Klara og stoffer snotter og hoster!

 5. julie skriver:

  Ja, moster T, det synes min søster også, Men banken og jeg har jo andre planer med den lejlighed og de penge…

 6. Næsten30 skriver:

  Har en mulig delelejlighed med anden 27-årig på Nørrebro hvis det var noget for din søster? Prøv at skriv….

 7. Linda skriver:

  Bare lige et forslag: Kunne søster ikke fremleje/låne din lejlighed indtil den er solgt. Så ser den også mere beboet ud, og det sælger bedre, så vidt jeg har hørt 🙂

 8. Sussi KU skriver:

  Jamen.. lej dog lejligheden ud til din søster. 5 kg om måneden er da også en slags penge 🙂

 9. Julie skriver:

  Ja, det gør vi også, hvis den stadig er der til den tid. Men aller helst skal den jo være solgt NU – I GÅR faktisk og min søster vil gerne have noget lidt mere permanent.

 10. Lone skriver:

  Aiiii, og min meget giftemodne ingeniørbror med god indtægt (og ikke mindst svigerfamilie) er ved at rykke vestpå…pokkers! Kunne ellers være det perfekte match med din søster. Troede i øvrigt at moster Mette HAVDE fundet manden i sit liv??

 11. julie skriver:

  Har hun også Lone. Længere historie. Har du ikke været ude på at afsætte den bror i de 3 år jeg nu har “kendt” dig??? 🙂 Er han halt, eller hvad? Lugter han?

 12. Lone skriver:

  Nej…der er ikke noget i vejen med ham, han har bare ikke fundet den rette pige endnu. Hvad jeg ved af altså 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.