To sider af samme sag

Hygger jeg mig, eller keder jeg mig?

Sidder i sengen med MacDarlingen, er stopmæt af sushi – bøvser næsten ris. Har musik fra mac, hyggebelysning og varm dyne.
Men sidder ved siden af feberhedt sovende barn. Dét er øv. Og savner lydene fra amager. Gør jeg faktisk. Joh, okay, så kan man høre et s-tog hvert 20. min. og min underbo skramler også rundt med et eller andet. Men jeg savner gadestøjen. Bare lige nu, ikke generelt. Men lige nu savner jeg visheden om alle de andre levende mennesker omkring mig. 8 år i den lejlighed har alligevel sat sine spor. 
Jeg synes her er mørkt og stille og ensomt.
Hjemmedrengen er til koncert med sine homies. De er inde og høre et eller andet hiphop, Jurrasic 5. Kender dem ikke. Aner ikke, om det er noget af det "vi" hører ind i mellem. Han spiller også forbløffende lidt hiphop når jeg er hjemme. Men jeg kan godt gribe ham i at høre det meget højt, når jeg ikke er hjemme. Så slukker han så snart jeg kommer ind ad døren. Ved ikke hvorfor. Har aldrig bedt ham om det. Har ikke noget specielt imod hans hiphop, som er den art fra den der kyst, hvor det ikke er så meget blingbling og shake that ass, det handler om. Vestkyst? Ikke østkyst?
Har haft fri hele dagen og havde Klara med til tandlægen i morges. Senere kom min søster og tog med os i Zoo. Elsker zoo uden for sæsonen. Når der er køligt og ingen mennesker.
Apropos min søster, så mangler hun snart alvorligt noget at bo i, så hvis nogen har en leje eller andels lejlighed i kbh til under 6000 om md. så skriv endelig. 
ELLER hvis du er en ordentlig, men single, mand, som mangler en kæreste. Du skal have ambitioner, være venstreorienteret, opføre dig ordentligt, have en lejlighed og et job og komme med blomster et par gange om året. Hun læser til sygeplejerske og har fritidsjob som livredder. Som taget ud af Baywatch! Bortset fra at hun er normal. Hun er mørkhåret, får fregner om sommeren og har 4 små tatoveringer fra sine rejser i sydamerika. Hun taler spansk flydende og laver sin egen sushi. Hun er 27 og vil gerne have børn om et par år. Hun har den mest fantastiske niece i verden. Hun er sådan en som er lidt for god af sig og som er god til at gøre rent, men ikke til at rydde op. Hun var til guns 'n'roses koncert som 12 årig. Hun er ryger men vil gerne stoppe. Hun har mange venner og de er lidt flippede. Men søde. Jeg kan godt lide dem og jeg er jo lidt snobbet. Nå, men altså – lejlighed – skriv! Eller mand og lejlighed (pakkeløsning) – skriv!
Hvis bare der var nogen på msn som gad snakke. Er virkelig kedeligt at sidde alene hjemme med sygt barn og uhyggelig stephen king roman.
Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

12 Kommentarer til To sider af samme sag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.