Top 10 Tøsefilm

Den Ultimative Red-Julies-Lorte-Dag liste over tøsefilm der kunne vende sort humør til optimisme (efter grådanfaldene, forstås)

#10  Adam og Eva. Svensk, sjov, sød og realistisk.

#9 – Mansfield Park. Jane Austen har bestemt ikke levet forgæves!

#8 – Pretty Woman - en klassiker.

#7 – Den eneste ene. Sidse Babett – jeg elsker dig!

#6 – Clueless. Fordi ham der storebroren er HOT. Og så kommer den i TV i aften. Og fordi den faktisk er lavet som en dårlig kopi af Jane Austens roman Emma.

#5 – Forces of Nature. Fantastisk tøsefilm, som ingen kender. Hør bare tag-linen: He went from the eye of the storm, into the arms of a hurricane!

#4 – Boys On The Side. Fordi Mary-Louise Parker er så søød, og fordi alle mænd er svin!

#3 – Love Actually (især afslutningsscenen i den der lufthavn, med alle dem som omfavner og elsker hinanden….buuuuuhuuuuuuuu)

#2 – Bridget Jones' Dagbog. Ingen forklaring nødvendig.

#1 – All Time Favorit – ALLE 6 timer med Pride and Prejudice på dvd.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

15 Responses to Top 10 Tøsefilm

 1. bekker skriver:

  Hov, det er jo nærmest blasfemisk. Hvad blev der af Dirty Dancing…? Du ved: nobody puts Baby in a corner ”

 2. Julie skriver:

  ja, sorry, men jeg var for meget nørd i 80´erne, til nogensinde at få et tæt forhold til den. Vi gik ikke i biffen, vi havde ikke video og jeg begyndte også først at høre Wham efter de var gået i opløsning. Surt show.

 3. Liza skriver:

  Er lige blevet opdateret lidt på tingenes tilstand siden i går. Er ked af, at du ikke fik det job du helst ville. Synes det er lidt tarveligt af dem at slå en stilling op, når de mere eller mindre har besluttet sig på forhånd. Men det skulle de vel, for at det kunne går rigtigt til ?
  Jeg har selv de samme slags tanker som dig : Får jeg nogensinde en uddannelse, et ordentligt job, som min fysik kan klare og jeg selv er glad for og bla bla bla….
  Lige nu står jeg i problemer til halsen, som jeg ikke rigtig kan se nogen løsning på og det ender formentlig med, at jeg må opgive det HF studie jeg er startet på:-( Men jeg vil krydse fingre for os to og håbe, at der er et eller andet godt til os i fremtiden. Knus….

 4. Morfar skriver:

  Tøsefilm… der er sgu da også “Bed of Roses” med Christian Slater…
  og Crybaby… den så jeg engang, det var hele filmen værd det der skete bagefter.

 5. Morten Brunbjerg skriver:

  Hey, hvor er Star Wars?

 6. kirsten skriver:

  Hej snuske. Der er netadgang her på mødet.. og jeg er fuld.. men hvor er det øv.. Synd øv har ondt af dig… Håber det bedste… lille ven… Det skal nok gå.. Jeg må vist i seng.. er den eneste, der sidder oppe endnu. Men… jeg kan jo ikke gå forbi en computer med net.. Alligevel god weekend til dig.. Knus Kirsten (Jeg ER altså fuld lige nu!!)

 7. julie skriver:

  Tak for de særdeles velkvalificerede forslag! Jeg var desværre nødt til at beslutte mig for 10, og så udelade resten… 🙂

 8. Carina skriver:

  Colin Firth er med i de tre første ser jeg. Selvfølgelig er der uenigheder, men der er måske noget jeg skal have tjekket ud på bibl/videoudlejeren.
  Knus Carina

 9. Carina skriver:

  Colin Firth er med i de tre første ser jeg. Selvfølgelig er der uenigheder, men der er måske noget jeg skal have tjekket ud på bibl/videoudlejeren.
  Knus Carina

 10. Sanne skriver:

  Vil du ikke skrive mere i din blog før alle har set alle 10 film eller hvordan med det? :o)
  Er humøret ved at poppe op til overfladen igen eller er er du selv igang med at se listen igen mens du vervejer hvad de 10 bedste fødevareemner til trøstespisning er – I såfald har jeg top 3 til dig her: Cookie dej (lad være med at bage det – hvad skulle det gavne??) Marcipan/chokolade is (hjemmelavet naturligvis) og så slutteligt White Russian fordi det passer til alt!
  Knus

 11. Line Kreiner skriver:

  Hej Julie
  Jeg faldt over din side, og sys du har et ret lækkert design, og så tænkte jeg at jeg lige ville gøre det samme på min smartlog konto, men men kvinden her, var desværre ikke så vaks, så nu spørg jeg lige. Hvordan får du lagt billeder ind ude i siden og det du har oppe for oven med barnevognen? På forhånd tak for hjælpen. Vh Line

 12. milla skriver:

  hvor er THE NOTEBOOK? Den er forrygende!!! og jeg stor-tudede de første 5 gange jeg så den!

 13. Astrid skriver:

  øhhh, er jeg den eneste der savner Titanic?<3

 14. julie skriver:

  Nu er det jo en personlig liste, og jeg er ikke sååå vild med Titanic. Den er god jo, men jeg synes det er åndssvagt at Leo skal dø.
  Har ikke set the notebook, så derfor er den ikke med.

 15. Cecilie skriver:

  My sisters keeper! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.