Uønsket morgenvækning

Ja, godmorgen, det er xxx fra Glostrup Politi. Vi har din bil holdende herude i Ishøj.

Jamen fucking-alletiders da! Med smadret siderude og det hele. Og vi ved ikke om den overhovedet kan starte, for de der ishøjbavinaner har vel gjort et eller andet stygt ved den, for at køre væk med den?

Og hvem fanden er pervers nok til at stjæle den bil? Det er jo seriøst universets ældste og grimmeste bil. Ombygget opel kadett. Ligner en blanding mellem Pavens skudsikre bil og en gammel ambulance. Men var gratis gave til mig og har helt utroligt rummeligt bagagerum.

Nå, men stoffer og rafaello er kørt i sidstnævntes bil mod Ishøj, bevæbnet med klar plast, gaffa tape og nummeret på TopHjælp.

Arrg. Og som om det vi manglede var flere udgifter på den bil. Den har lige fået nye dæk. Og hvad nu, hvis tyvene har ødelagt mere, eller smidt barne-autostolen væk, for at få plads til en ekstra passager?

Vil flytte nu. Helst til øde ø uden infrasystem. Men med bredbånd.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Uønsket morgenvækning

 1. Dorthe skriver:

  Det var dog den mest perfekte start på en søndag jeg længe har læst om – hvordan gik det videre??
  Knus

 2. Suzy Q skriver:

  øv hvor irriterende! stakkels jer! Og juliet – jeg har kigget på dit horo, faktisk så meget at det har vokset mig lidt over hovedet. Satser på at du er online på et tidspunkt i morgen mandag, så fanger jeg dig 😉 Suzy

 3. Julie skriver:

  Jeg er online mandag. Tak Suzy 🙂 Bilen står nu ved mekanikeren, med smadret siderude, smadret indbygget ratlås, smadret tænding og hvad ved jeg. Vi får en pris i morgen.

 4. Sanne skriver:

  Skod bavianer – ved de ikke at penge i december skal bruges på meget andet end bilreperationer og hvis man er så desperart for at komme fra amger til ishøj, at man vil stjæle DIN (ikke ondt ment overhoved) bil burde man så ikke være desperart nok til at tage en taxa og løbe fra regningen??? Jeg håber værkstedet ringer og siger at de desværre har mistet jeres bil, men som undskyldning vil de gerne have lov til at forære jer en Audi efter jeres valg!!

 5. M skriver:

  Folk der stjæler biler er børn, der ikke blev taget op af deres mor, når de faldt og slog sig som små.
  Men jeg kan godt forstå at man vil stjæle jeres bil- den er jo absolut anderledes og løjerlig at se på, så mon ikke den den har fristet nygerrige sjæle? Men det er dumt og ondt og de skulle skamme sig- skulle de!
  Totalt actionpacked søndag skal jeg love for!!!

 6. Karen skriver:

  Kunne vi ikke starte en lånefond til julie?? Så kunne hun hugge alle vores penge i december – og så fik vi penge tilbage til januarudsalg :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.