U2 billetter købes!

Af yderst desperat fan.

Nej, jeg fik nemlig ikke nogen. Efter 3 timer med røret mellem øre og skulder, 3 timer på nettet, hvor jeg svingede konstant mellem nr. 179 og nr. 9000-et-eller-andet i køen, blev konstant smidt af siden. 3 veninder, en søster, en kæreste og en ven – alle kæmpede med mig og tabte stort. Intet lykkedes og mit had til lortefirmaet www.billetlugen.dk er større end ord kan udtrykke. De skulle nedlægges, for proffessionelle er de godt nok ikke. Amatørnisser. Det er altid lykkedes mig at få billetter, da billetnet solgte dem – til de 3 forrige koncerter. Om ikke andet kunne man da stå i kø 4 timer i en snestorm foran posthuset, men det nytter jo ikke noget ved de her fona'er, fordi de har så få billetter til salg.

Og så sidder jeg her og græder lidt. Og blev uvenner med mit arbejde, fordi jeg skulle møde kl 12 og ringede ind og sagde, at det kunne jeg ikke, fordi jeg ikke var kommet igennem endnu. De kunne de ikke forstå, og det kan jeg godt forstå de ikke kunne forstå, men det kan ikke være anderledes. Det er jo også bare 10 timer om ugen som slutter d. 28.2.

Jeg har tager resten af dagen som en feriedag og nu vil jeg bare dø.

Hvis der er nogen som kender nogen, der kender nogen, som har købt for mange, så vil jeg meget gerne købe en. Bare en. Eller to, så jeg kan tage min søster med. Men en er også ok.

hulk

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

75 Kommentarer til U2 billetter købes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.