U2-dagen!

U2 U2 U2, U2 U2 U2! U2 U2 U2, U2 U2 U2! Hey!

Har gået og nynnet Sometimes you can't make it on your own, hele dagen. Er 100 procent klar til at være klar og har fået decideret tynd mave af skræk for, om billetterne nu er ægte, om stregkoden på dem nu virker, om jeg nu bliver kørt ned på vej derind, eller om billetterne bryder spontant ud i flammer kort før det er min tur i indgangskøen.

Weekendens planer blev ellers ændret en smule. De gik fra at Stoffer skulle ud fredag aften med nogen idioter han kender, og han skulle ud og spille cricket med noget skotter eller noget lørdag og vi begge skulle til marias fest lørdag aften, til at jeg fik ondt i halsen fredag og blev hjemme fra arbejde, og vi kørte til vordingborg om aftenen og fejrede onkel mads's 33 års fødselsdag – og så fik stoffer ondt i halsen og vi endte med at blive der til i dag søndag, og droppede al festivitas. Kom ikke her og sig, at vi aldrig er spontane… Man skal jo være klar til det vigtigste, ikke? Og det er i aften.

Det er også så hyggeligt at være dernede, med stoffers bror og hans kæreste og deres nye hus. Og det regnede jo helt sindssygt meget, så personligt var jeg ikke helt vild efter at overnatte i telt i en gennemblødt kolonihave langt pokker i vold på amager.

På et tidspunkt regnede det så meget, at deres garage blev oversvømmet og vi i al hast måtte iværksætte en evakueringsplan for de nye køkkenelementer, som stod i papkasser derude. Jeg så lidt for mig, hvordan hele Vordingborg gik i panik over det ekstreme vejr og blev afskåret fra omverdenen, og så drev folk ud på gaderne og pludselig var der en som kastede den første sten gennem sin nabos vindfang, og så startede riots'ene, med hamstringer og plyndringer og tilfældig ildspåsættelse. Jeg tror, min hemmelige fascination af dårlige amerikanske katastrofefilm er gået for vidt. Men vi grinte rigtig meget af tanken 🙂

Noget helt andet er, at det kolonihavehus, hvor vi skulle have været til fest, det er jo min venindes. Og hun flytter til Berlin til oktober. Pga en afghaner. Lang historie. Men hun spurgte om vi ville leje det i 2 år mens hun er væk. Og det vil vi jo i princippet enormt gerne, men 1200 kr. er for meget om md. Det kan vi ikke finde i budgettet. Ikke uden at jeg aldrig nogen sinde skal købe en eneste sko, eller så meget som en lille bitte taske i føtex, igen. Og 1200 om md. hele vinteren, hvor vi alligevel ikke kan bruge det? Jeg ville så gerne, men jeg tror ikke det går. Så skal vi finde nogen at dele det med, sådan på time share basis. Men så ryger spontaniteten og det fleksible jo lidt, hvis man skal aftale og planlægge, hvornår man har det. Hmm, må tænke mere over det. Eller finde rig mæcen.

Jeg har det som om, der er noget jeg har glemt. Sådan går det, når man er væk hjemmefra (og fra sit net) i så lang tid af gangen.

Måske er det noget omkring mit sidste indlæg, og det der med at græsset altid er grønnere på den anden side? Og så vil jeg gerne fastslå, at det ER det altså, når man bor 2 voksne, en 2 årig og 2 katte på 50 m2 på 4. sal. Og er på SU og delvise dagpenge. Ja, vi har meget fritid og fleksibilitet, men vi har fandme ikke meget råderum at være fleksible i. Men ja, jeg ved da også godt at der findes folk som har det værre end mig. Det gør mig bare ikke mere tilfreds. Derfor vil jeg da mere alligevel.

Nå – vi skal have cous cous salat og jomfruhummerhaler til aften, og blåbær – min livret – og så skal min søster og jeg til U2. 🙂

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to U2-dagen!

 1. Random skriver:

  Rigig god fornøjelse!
  Og kan du så ikke fortælle mig, hvad drengen på coveret til ‘Boy’ og ‘War’ hedder?
  heheee…. 🙂

 2. millenberg skriver:

  rigtig god koncert 🙂

 3. tine (aktionwoman) skriver:

  er der ikke mulighed for at få lidt fradrag på skattekortet hvis man betaler leje af en kolonihavehus?
  Og så….vil jeg bare sige …(trommehvirvel) GOD KONCERT!!! Du er sikkert taget afsted, håber du og din søster får en kanon-oplevelse :-))))

 4. Julie skriver:

  Hej Random. Man skal ikke stille en bibliotekar den slags udfordringer 🙂 Vi ved alt. Drengen hedder Peter Rowan og man kan læse mere om ham bl.a. her: http://www.angelfire.com/80s/u2war/

 5. Néné La Beet skriver:

  Bibliotekar, skriver du, i enden af en bisætning. Går du på skolen, eller er du færdig? (beklager – har ikke fået læst alle dine indlæg, har først opdaget din blog for nylig). Håber du syntes koncerten var dejlig – min bror og søster var derinde, de syntes den var god, men ikke så god som ved tidligere lejligheder. Jeg hører jo til de oldinge, der hørte U2 på Roskilde første gang de var i DK… Wauw – det var helt fantastisk og hører stadig til på min personlige Top 5.
  🙂 Néné

 6. Néné La Beet skriver:

  Bibliotekar, skriver du, i enden af en bisætning. Går du på skolen, eller er du færdig? (beklager – har ikke fået læst alle dine indlæg, har først opdaget din blog for nylig). Håber du syntes koncerten var dejlig – min bror og søster var derinde, de syntes den var god, men ikke så god som ved tidligere lejligheder. Jeg hører jo til de oldinge, der hørte U2 på Roskilde første gang de var i DK… Wauw – det var helt fantastisk og hører stadig til på min personlige Top 5.
  🙂 Néné

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.