Ugens tåbeligste google-søgninger

Hold da op, det hitter i denne uge med tåbelig søgninger.

1) en stakkel har søgt på "sex med gummistøvler" og fundet ikke alene min blog, men også http://lisa.smartlog.dk/ og http://dorthe.smartlog.dk/dagens_brok.html og http://sari.smartlog.dk/03-2005.html   Lidt mange blogs på den søgning, men nok lidt for lidt af det vedkommende egentlig ledte efter. Håber jeg da.

2) Søgningen "hader livet" – den synes jeg er lidt sær også. Hvad håber man at finde på google med den? Artsfæller??

3) en af mine absolutte favoritter – "Jeg er stadig ok" – og så var den oven i købet trunkeret, så det er altså sætningen som sådan man leder efter. På Google. Tror man google er en slags magic 8 ball, som kan svare? Og ville svaret så ikke blive; nej du er ej! ikke når du sidder og søger på den slags! Søg hjælp nu!

4) ugens absolut bedste – " pik er 9 cm 160 cm". Man kommer jo nok ind på min side med den, fordi jeg også er 160 cm høj og før har nævnt det. Kan godt huske jeg engang skrev et indlæg om en valgplakat jeg så, som nogen havde udøvet hærværk på, og skrevet Min pik er størst, som mandens slogan under det fine billede af hans ansigt… Men mit forsigtige gæt er, at denne google søger blev slemt skuffet over at finde min blog som allerførste hit på den søgning. Han blev heller ikke hængende længe, kan jeg se. Og nu skriver jeg HAN, for det går jeg bare ud fra at det er. Mon han håbede på at finde en slags scala? A la – "hvis du er 160 cm høj, så er din pik normal, hvis den er 9 cm lang" ??? Så synes jeg stadig det er en noget upræcis søgning. Den søgning havde aldrig bestået eksamen i informationssøgning på Danmarks Biblioteksskole, det kan jeg godt sige jer!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

6 Responses to Ugens tåbeligste google-søgninger

 1. Bekker skriver:

  Tihi. Jeg kan godt li´, at man kommmer frem til en masse tøse-bloggere, ved at søge sex med gummistøvler. Men, alligevel så blev jeg liiiiige nødt til at tjekke, at det stadig var de små lyserøde højhælere du går med, og ikke et par store gummirøjsere 🙂

 2. kristina skriver:

  Ai altså – den der statistik fætter må du lige give mig et link til – sådan en vil jeg også have.
  Og så må jeg vist også til at rode nogen andre sko frem – ikke at de skal med i bloggen, men når man nu lige om lidt behøver tage strømper på – så er det gjo godt med nogen fine sko, eller måske bare mine cow boy støvler med de spidse snuder.
  knus

 3. Mille skriver:

  *LOL* der fik jeg altså formiddagskaffen i den gale hals af grin. Hvor bliver personen der har søgt på sex i gummistøvler dog skuffet! Især ved nærlæsning af min blog*GGG*

 4. Sanne skriver:

  Vil det så sige at man IKKE kan få svaret på livets store spørgsmål på Google??? Jeg er ikke helt med så! Her til morgen har jeg googlet: “Hvad skal jeg lave i dag?” “Hvad er klokken i Kina nu?” “Er det en god dag til sokker?” “Kommer han hjem til tiden?” og “Må jeg gå i seng igen?” Skal jeg undlade at leve efter de svar Google giver mig? Kan du give mig svar i stedet? Hvad med jubii? er det bedre? Hvad er nummeret til oplysningen, jeg følger behov for at tale med nogen nu

 5. Morfar skriver:

  hmm jeg må virkelig være kedelig alt jeg får er “hvasnakkerduom” fra google. 😀

 6. Mille skriver:

  Jeg har en søgestreng der hedder: Svigermors bukser og en der hedder mor+trusser.. Er tidligere stødt på “svigermors patter” og “sex med svigermor”.
  Sygt!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.