Update

Nå, så er man tilbage på pinden. Føles som en omgang forsinket efterårsferie og har været helt rart at komme lidt væk. Er altid dejligt når ham der den anden derhjemme opdager at han savner en, og går helt i stå når man ikke er der. Så kan han måske snart lære det?

Har ingen nævneværige konflikter med min mor at berette om, selv om jeg var hos dem fra søndag til tirsdag sammen med Klara. Måske fordi hun var på arbejde de to af dagene og Klara og jeg bare hang ud sammen med morfar? Vi var på havnen og se to store kraner tage alle bådene op af vandet fordi det snart er vinter. Det regnede og Klara var utilfreds fordi vi ikke skulle ud at sejle. Kraner er bare ikke så stort et hit, når man hellere vil til søs. Det var også det første hun råbte da vi kørte over storebæltsbroen – "se mor! vand!! Hvor er bøjerne??"

Vi kom tilbage til kbh tirsdag aften, sov, og kørte så onsdag morgen til vordingborg, hvor stoffer skulle arbejde på en tale eller noget, sammen med sin bror, til deres fars 60 års fødselsdag som vi skal til næste weekend. Karen, mini-kusinen, Klara og jeg gik ned i byen og spiste frokost på en cafe. Det var meningen at Klara skulle sove i sin klapvogn, ligesom hendes eksemplariske 20 dage gamle kusine, men nej nej. Så hun kom med ind og fik en børnemenu – tænk, man kunne få mini-clubsandwich? Vis mig lige det 2 årige barn som kan håndtere den slags? Min fik altså røde pølser og pomfritter… det er så den type barn jeg har.

Mit barn er også af den type, som ikke vil sove når man synes hun skal, og som derfor er vågen i stedet. Og så er hun den type, som laver Årets Største Lorteble, den ene dag om året man ikke har hele survivalkit'en med i byen. Hun skulle jo sove for fanden. Jeg havde da ikke tænkt mig at hun skulle… ja, altså… lave lort ik? Men det gjorde hun. I den grad.

Først løb jeg i fakta 2 min fra cafeen og købte en pakke bleer. Karen og minikusinen havde heldigvis vådservietter med. Nå, men da vi så nåede ud på toilettet og skulle yde damage control, så var en ny ble bare slet slet ikke nok. Skulle ved nærmere eftertanke nok have haft helt nyt barn i stedet for den her – ja, pardon my french, men det var hun jo i situationen – lorteunge!!! Men jeg vaskede hvad vaskes kunne i håndvasken, brugte et par stykker af handikaptoilettets plasticposer og gav så mit barn det tøj på, som ikke have taget skade. Dvs. strømper, vinterstøvler og en striktrøje… Ikke helt nok, til sådan en råkold oktoberdag.

Nu skal man jo være en… anderledes type kvinde end jeg er, hvis man ikke kan få det bedste ud af sådan en situation. Ergo – barnet blev viklet ind i fleecetæppe ude i klapvognen og så fór vi i Seeds (børnetøjsforretning) som lå lige på den anden side af gaden. I mellemtiden havde Karen betalt regningen på cafeen og en mor til tvillinger beundrede højlydt Klaras nu synlige nye vinterstøvler og ville vide, hvor de var købt. Man skal jo nyde de små glæder livet tildeler en, ikke?

Mor her ind i Seeds med bukseløs 2 årig på armen. "ja, hej, vi vil godt se på et par bukser…" Ekspeditrice; "fniis". Vi fik købt en ny body og et par fede forede cowboybukser til kun 100 kr. og Klara fik en slikkepind og så var alle glade. Men altså, hvor kan sådan en situation få sveden frem på min pande. Har det som om jeg hvert øjeblik kan få mindre slagtilfælde eller pludseligt og uden varsel er kommet i overgangsalderen.

Så tog vi til farmor og farfar og fik aftensmad og en seng at overnatte i, og torsdag morgen tog vi hjem og afleverede klara i vuggeren – hvor hun græææd. Det sker ellers aldrig, men det er klart når vi lige har været sammen så meget og rigtig hygget os. Jeg er helt enig med hende i, at det er det som føles bedst og mest rigtigt. Men det er desværre ikke muligt, når man skal på arbejde. Hvilket jeg er nu. Modvilligt. Er meget træt og tror jeg er ved at blive syg. Men det er der ikke tid til, for jeg har aftenvagt i dag og i morgen og skal også arbejde lørdag og søndag. Lorteweekend.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

2 Responses to Update

  1. Julie skriver:

    Du har ret 🙂 Jeg skal nok huske det…

  2. Maya skriver:

    Jeg spørger igen, skal du ikke til koncert på søndag??
    Helt lorte weekend kan det da ikke blive så??
    http://julies.smartlog.dk/29791_IQ_test_my_ass.html

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.