Wiiiii – på fyn

Hold da op, så er forældrene kommet med på resten af verden. Sydfyn har meldt sig ind i dette årtusinde og har købt ny computer! Der rent faktisk virker! Så selv om de stadig kører med modem og selv om det stadig er langsomt, så virker det i det mindste. Og selv om man af vanvare komme til at bevæge musen mens en hjemmeside loader ind, så fryser pc'en IKKE fast og går ned! Vildt mand.

Ja, har så gjort alvor af truslerne og er taget et par dage på landet. Min mor ringede jo og sagde at "hun var kommet til" at gå lidt amok i en ny butik ved siden af hendes arbejde, som havde lagersalg af mærkevare børnetøj, og hun var "kommet til" at købe for lidt over 1000 kroner. Men det var billigt jo, og hun havde sparet SÅ meget, for skulle hun have givet fuld pris så var det blevet over 2500! Hmm, vi har altså alligevel visse træk til fælles, min mor og jeg. Bare ikke det med gryder i blød…

Togturen var for en gangs skyld formidabel, da Klara og jeg havde reserveret pladser i familieafdelingen og sad lige ved siden af det lille legeområde med puder og byggeklodser! SUPER!!!! Jeg fik slet ikke brug for den medbragte spændetrøje og heller ikke posen med bestikkelses-slik. Hun muntrede sig med en dreng på hendes egen alder og 2 store piger, som var helt utroligt fascinerende. I følge Klara.

Og nu sover hun og forældrene ser den ene kanal deres tv kan tage… suk… og jeg går i seng tidligt og sover ud. Er meget træt, fordi jeg lørdag var til pyjamasparty hos maya i vanløse, sammen med nina og kat. Caro var desværre blevet syg. Nå, men vi ÅD god mad, og mayas hjemmelavede hindbær sorbetis. Og så så vi Den Eneste Ene og spiste popcorn og drak G&T's og snakkede fanden et øre af, om os selv, vores børn, vores mænd, vores arbejde, vores boliger eller mangel på samme, nye sofaer, flere børn, vaskesøjler, kummefrysere og drivhuse. Nina tog hjem og sov, men vi andre blev natten over og nød den luksus at sove til vi vågnede – uden børn. Eller – dvs – kl var næsten 4 før vi sov, og vi vågnede kl 9, så det var jo ikke så meget. Og maya påstod hårdnakket at hun slet ikke havde sovet, fordi jeg snorkede! Har man hørt magen??? Mon ikke det var s-togene ude bag villa'en hun kunne høre?

I morgen tager Klara og jeg til svendborg sammen med morfar og besøger det nye natur-museum, Naturama. Det tror jeg bliver alletiders, i hvert fald for mindst 2 af os. De andre to end mig 🙂 Men jeg ser frem til at bruge nogle penge nede i byen bagefter!

Nu – chokoladekage! Mmmmm barndomshjem!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

3 Responses to Wiiiii – på fyn

  1. ~R~ skriver:

    Ferie på Fyn…dejligt! Jeg har engang været i Nyborg med min skoleklasse. Ville det lige være pudsigt hvis det var dér du var vokset op? Du skriver godt nok du skal til Svendborg…hmm. Måske det ligger lige op ad hinanden?? Ved ikke noget med geografi og ting. Så måske jeg skulle nøjes med at sige at jeg bare synes chokokage og barndomshjem lyder som det hyggeligste! Hej.

  2. Lone skriver:

    Tilslutter mig fuldt ud begejstringen over Svendborg City…genial by (i provinsen) at handle i. Har lige købt min mors fødselsdagsgave i Catz – det rene skatkammer af sjove, flotte og spændende smykker. Har besluttet at drøne sydpå på mandag for at shoppe min første løn op…

  3. Maya skriver:

    Husk nu din koncert på søndag *GG*

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.