Urteaften

Så skinnede solen. Og jeg tog sent på arbejde, og nåede at læse de første 87 sider af den nye Liza Marklund krimi med Annika Bengtzon, der udkommer i morgen. Den tegner godt. Jeg blev i hvert fald fænget/fanget/fængslet? Optaget. Og tog endnu en halv time senere afsted. Har alligevel sent fri i dag.

Og så skal jeg ind til Urtegaarden og holde hygge lavdinegencremesaltscrub aften og der også noget nymodens yolates, som man skal have behageligt tøj på til. Det ved jeg ikke lige hvad jeg skal sige til, men det giver sikkert stof til et underholdende blogindlæg. Der kommer også fem andre bloggere, som jeg kan lide. Så hyggeligt bliver det under alle omstændigheder. Hvis der ikke bliver live-blogget fra eventen, kan man helt sikkert følge med på instagram. Jeg kan forestille mig mange rigtig fine billeder af Cristine der laver yolates.

Og inden vi begynder at spørge os selv, hvornår jeg skal hente og bringe og lave mad i alt det her, så vil jeg gerne råbe en ting: JEG HAR FRI I DAG! Pigerne er blevet bortført med tog til Falster og kommer først hjem i aften. Jeg savnede dem på forhånd, men så gik det op for mig, at jeg nu har en dag hvor alt jeg skal handler om mig. Jeg skal slet ikke koordinere noget privatliv. Hvilket er godt, også fordi jeg om lidt hoster en muleposeworkshop på biblo, for børn. Så det kommer til at tage alle mine sociale kræfter for i dag. I aften er der kun introverte autistJulie tilbage. Hun vil røre sin creme og dyrke sin yolates uden at tage ansvar for andet. Det bliver fantastisk.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

3 Responses to Urteaften

  1. Karsten J skriver:

    Hurra for retten til introversion! Håber, du havde en god J-dag.

  2. Hurra for din fridag 😀 Håber den bliver god.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.