Urtegaarden og velvære

Jeg er pt det mest afslappede menneske i verden. Det er sandt. Det er aften, jeg er træt men fyldt af energi og jeg er glad. Jeg er faktisk begejstret.

Astrid hentede mig i eftermiddags, og så kørte vi ind til Skt. Peders Stræde og Urtegaardens meget hyggelige lokaler. Her mødtes vi med Cecilie og Johanne og en blogger mere, som jeg ikke kendte og ikke kan huske navnet på. Undskyld søde fremmede pige. Så fik vi en kop the og en håndfuld nødder, og så gik vi i gang.

20131024-230445.jpg20131024-230459.jpg

Først skulle vi lave en scrub til kroppen, til at bruge i badet. Man kunne vælge mellem salt og sukker, hvor sukker er bedst til hvis man har lidt tør/sart hud. Jeg kunne ikke vælge og har ret normal hud, så jeg tog halvt af hver. Det kan man godt. Så skulle der olier i, avokado, tidsel og mandel. Og noget e-vitamin som konservering og noget sulfat. Det var ret meget Den Lille Kemiker. Og virkelig sjovt. Så skulle vi tilsætte duftolier og det var svært. For så skulle man jo vælge.

Vi duftede og duftede og forsøgte at dufte kombinationer, og ind i mellem rensede vi næsen ved at snuse ned i en dåse med kaffe… det renser åbenbart næsen så man kan dufte igen. Jeg endte med en meget frisk kombination af orangeblomst, pomerans og lidt pebermynte og så tilsatte jeg et par dråber vanille, for at give det lidt dybde. Det blev helt perfekt. Jeg bliver så ren og velduftende på den øko-agtige måde.

Bagefter skulle vi så lave en ansigtsserum. Der var lidt mere matematik i det, for man skulle have 1 ml. a-vitamin, 1 ml. e-vitamin, 1 ml. granatetellerandet og 3 ml. af noget jeg ikke kan stave til og så fylde op med to valgfrie olier indtil 30 ml. Jeg valgte mest kæmpenatlysolie, fordi jeg elsker de blomster og så lidt af den anden olie, som var fuld af gode egenskaber, men havde en bizar duft. Til det valgte jeg et par dråber rose og et par dråber lavendel og så er jeg igen klassisk mormor. Men det er de dufte jeg kan lide i mit ansigt, de er lidt mere diskrete og så er de dejligt afslappende når man nu vil have serum i sit ansigt inden man skal sove, så rynkerne er væk når man vågner.

20131024-230515.jpg20131024-230539.jpg

Efter det var vi alle smurt ind i olier og dufte og så kom Mikala fra MikiMiki Yolates. Så spørger du nok dig selv og de folk du lige har omkring dig; hvad syv sytten er nu yolates for en fisk? Men det er da logisk – det er en blanding af pilates og yoga og jeg skal hilse at sige, at det er effektivt. Lange seje stræk, dybe vejrtrækninger, mærk din krop og blodet ruller, gør det! Hele korsetmusklen er på arbejde. Det er lige motion for mig! Jeg føler mig levende bagefter, det hele summer og er varmt og let og levende. Og det var fantastisk dejligt at lave øvelserne i det velduftende lokale, med den gode stemning, de søde mennesker og behagelig lilla musik.

Jeg synes ALLE jeg kender skal giftes nu/igen og så kan vi holde en masse polterarbend arrangementer derinde! Tusind tak til Urtegaarden og Lærke, for den pragtfulde aften. Det var lige hvad sådan en småtravl husmortype trængte til! Luksus, egen tid, godt selskab og forkælelse af alle sanser. Og en hjemmelavet flødebolle med guldkokos blev det også til!

20131024-230615.jpg

Mine produkter er meget pænere end det her, men klokken er mange, det er mørkt og jeg går i seng nu. Hvis solen skinner i morgen kan det være jeg fotograferer dem igen.

Dette indlæg blev udgivet i Hverdagsliv og tagget , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.