Værd at huske

Nå, nu har jeg glemt det igen. Det var et eller andet i forbindelse med mit arbejde. Noget med, at diamanter skabes under pres, eller noget. Der var ligesom mere end det. Faktisk tror jeg, at jeg havde fundet de vises sten – jeg havde Løst Problemet. Fundet Svaret. Men så kom der en låner og spurgte hvor Følelsernes Intelligens står, og så glemte jeg det hele igen. Damn it Alexis – those where MY pipelines!

Har taget familien med på arbejde i dag, og de er så gået en tur ned til stranden, ned for at se på fiskerbåde og havn og legetøjsbutik og hvad der nu ellers er at forlyste sig med, heroppe nordpå. Når jeg har fri kører vi til Hørsholm og besøger Nina, Tony og Erik. Det er da smart, sådan at kombinere arbejde med fornøjelse. Det har jeg faktisk altid været en stor fortaler for. Jeg synes f.eks. også det ville være genialt med musik på biblioteket. Enten live, eller fra et anlæg. Jeg ville arbejde SÅ meget bedre, hvis jeg kunne gå og synge med på den nye Keane (oh cristobal, save us all osv) eller den der One med Tina Dickow. Det ville da være hyggeligt. Der er jo alligevel ikke længere stille på et bibliotek. Der er mobiler, pc'er, børn, liv og glade dage. Eller altså, i hvertfald dage så, ikk?

Apropos Tina D, så har jeg oprettet en profil på myspace.com og nu er hun blevet min ven! Vi er bare SÅDANHER mand (indsæt selv de der to flettede midterfingre (HEDDER det midterfingre??)) Jeg er også venner med Teitur og Mew og Diefenbach og nogen flere. Jeg er sikker på, de alle sammen kommer til min fødselsdag næste år. Garanteret. Og Tina vil tilbyde at spille til mit bryllup, for jeg føler egentlig ikke det fysisk kan lade sig gøre for mig nogensinde at blive gift, med mindre hun er tilstede og spiller sangen One, som hun jo har skrevet TIL mig, fordi vi er så tætte venner og hun kender mig bedre end nogen andre – det beviser sangen jo. Se selv på myspace.com/thejulesrules

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.

8 Responses to Værd at huske

 1. Julie skriver:

  Hvis du serverer mad, så kommer jeg gerne.

 2. spacemermaid skriver:

  SUUUUK. Tina Dickow? Hun er jo Gud! Jeg dør over My Mirror. Den kan hun så synge for mig til mit bryllup engang om nogle århundreder. Har bare ikke fundet ud af, hvordan vi bliver veninder. Har dog engang været i besiddelse af hendes mobilnummer og talt med hende i forbindelse med mit arbejde… Det var stort 🙂 Også fordi hun er så nede på jorden og uimponeret over sig selv. (Godt vi kan være imponerede så)

 3. Marie skriver:

  Ej hvor sjovt. Jeg må da også oprette en profil, nu hvor jeg har skældt mine veninder ud…hvem skal ellers komme til min fødselsdag!? Hit med en masse venner, mand.

 4. Lone skriver:

  Her kalder vi dem vist pegefinger og langemand (vidste du at pegefinger hedder index på engelsk??)
  Øv da osse….nu troede jeg lige at svaret på livets store spørgsmål kunne blive uddybet lidt mere end “42” – kan du ikke tænke baglæns?

 5. Julie skriver:

  Har jeg bedt dig om det, Pernille?? Tror muligvis det var fordi nogen bad mig om det via mail, og så bad jeg dig om det, fordi du er en af de få hvis adr. jeg har stående i min hotmail adrbog? Nå, men den kan du da bare slette igen Honey 🙂

 6. Pernille skriver:

  Hvad så med den minglerprofil, du for LÆÆÆÆÆÆNGE siden bad mig oprette? Den er der nu – og nu er julie væk *snøft*

 7. Marie skriver:

  Ej Julie, skal du aldrig nogensinde skrive på din blog igen?

 8. Karen skriver:

  Jeg synes næste at det er federe at du er venner med Diefenbach – de må gerne komme og spille til mit bryllup. Og så forstår jeg ikke helt hvorfor Tina nu kun hedder Dico – Hvad blev der af ch*w?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.